Hoho därute! Lever men prioriterar inte bl...

publicerat i Mat, recpept

Hoho därute! Lever men prioriterar inte bloggen just nu.. Har tyvärr inte så mycket tid för det. Gick upp klockan sex imorse, tjugo över åtta var vi på dagis, kvart i nio tankade jag, kl nio hade jag föreläsning, lunch sen biologi, slutade lite tidigare och då köpte jag lök, var vid dagis klockan fyra sen har vi lagat middag, ätit, satt på diskmaskin, tvättmaskin, dammsugit, torkat golv, duschat barnen, lagt Edvin precis och Alvin ska snart sova sen måste jag göra en uppgift (och ev läsa en bok) och sen var det inte många timmar kvar på denna dag. Hörs en annan dag!

Häng med mig i 31 dagar

publicerat i Om mig
Eftersom jag har lite bloggtorka nu så tänkte jag köra 31 dagar med mig som jag sett lite här och var. Bland annat hos Petra!
Dag 1 - Presentation av mig
Dag 2 - Mina föräldrar
Dag 3 - Min dag
Dag 4 - Kärlek?
Dag 5 - Ett ögonblick
Dag 6 - Litteratur
Dag 7 - Mitt favoritminne
Dag 8 - Detta ångrar jag
Dag 9 - Mina syskon
Dag 10 - Min tro
Dag 11 - Det här får mig att bli arg
Dag 12 - Sveken
Dag 13 - Detta åt jag idag.
Dag 14 - Musik
Dag 15 - Det här får mig att skratta
Dag 16 - Det här får mig att gråta
Dag 17 - Rädslor
Dag 18 - Det här saknar jag
Dag 19 - Min favoritplats
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Mitt jobb
Dag 22 - Ett andra ögonblick
Dag 23 - Min favoritartist
Dag 24 - Julafton
Dag 25 - Mina drömmar
Dag 26 - Dagens outfit
Dag 27 - Mina vänner
Dag 28 - Studier
Dag 29 - Mitt 2010
Dag 30 - Framtiden
Dag 31 - Ett sista ögonblick
Börjar imorgon tänkte jag!

Snart helg

publicerat i Vardag
Godmorgon!
Har nyligen kommit hem efter ha lämnat Alvin och Edvin på dagis. Lämnar lite senare de dagar jag läser hemma. Skulle väl egentligen kanske behöva lite mer tid ibland till att läsa men så här första veckan så får dom gå lite kortare. Igår gick det lite bättre på dagis för Edvin så det går i alla fall åt rätt håll! Men han är väldigt mammig här hemma och vaknar lite oftare på nätterna nu men så kommer det säkert vara ett tag. Snart är det helg, ska bli skönt och jag hoppas jag inte behöver läsa så mycket då. Besök får vi också sen ska vi försöka bli klara med hallen uppe.
.
Nu ska jag äta en rostad smörgås sen börja läsa en bok om temaarbete i grundskolans tidiga år efter den om jag hinner idag så blir det en bok om hur man intervjuar barn vilket vi snart ska göra. Roligt!

Ny vardag

publicerat i Om mig
Hallå!
Lite dåligt med uppdatering här men tiden försvinner känns det som. I helgen har Andreas tapetserat hallen uppe så den blir förhoppningsvis klar i helgen kanske. Då ska vi inreda där sen! Kul! Edvins rum är i princip klart, måste köpa några ramar och sådär. Ska visa bilder sen. Vill hitta en hissgardin också men vi har så konstiga mått på fönstren.
.
Igår började jag skolan igen! Känns lite konstigt att vara tillbaka men känner att jag nog kommer igång rätt snabbt. Sitter nu och läser en bok och antecknar samtidigt. Hoppas jag hinner igenom nästan hela boken idag. Är en del som ska läsas de kommande veckorna. Nästa vecka blir det fler dagar i skolan så det blir det kanske någon längre dag för barnen annars försöker vi hämta dom senast 16 men det är lite svårt då Andreas egentligen slutar tidigast 17 och jag är i Västerås med bussen kl 17 när jag slutar 16 i E-tuna. Igår hämtade jag dom i alla fall vid tre efter mellis. Lite smått stressande att försöka lösa det så dom inte behöver gå så långa dagar men om några veckor är Edvin lite mer van. Har ändå tur att jag inte är i skolan varje dag utan läser hemma en del också!
.
Dagis går bra för Edvin, lite ledsen till och från men mycket tror jag beror på att han sover kortare där och inte äter så mycket. Hemma vill han mest ha gröt men det är bra om han lär sig äta lite mer mat på dagis då kanske han börjar med det hemma också. Alvin hade blivit jätte ledsen igår och skrikit efter oss när han såg att Edvin var ledsen. Imorse tyckte han att Edvin skulle vara hemma :-) Edvin var inte ledsen igår när Andreas lämnade dom men idag när jag lämnade då kom det lite tårar.
Nej nu ska jag fortsätta läsa!

Just det, denna vecka har jag tränat och anmält mig till Triathlon den 9 Maj tillsammans med Moa. Vi ska simma 10 minuter, cykla 30 minuter och sedan jogga 20 minuter. Om jag fortsätter träna nu så ska det nog inte vara några problem. Ska börja springa igen bara snön försvinner, här finns det i alla fall inga rödljus som stoppar hela tiden.

Molo ytterkläder

publicerat i Barn shopping
Funderar kanske på att testa skaljackor från Molo nu till våren. Förut har vi kört på Polarn och Pyret eller Everest. Tycker Molo har lite snyggare design! Funderar lite på storlekar bara. Köpte en flecceoverall till Edvin i stl 86 och den var inte så stor som jag trodde. Han är rätt liten så han kanske ska ha 86 i jacka/skaloverall. Om jag skulle köpa från PoP till Edvin så skulle jag max köpa stl 80. Han kan fortfarande ha sin vinteroverall bra, stl 74. Alvin har jag ingen aning om. Hans skaljacka från PoP i stl 98 är snart för liten så antingen 104 eller till och med 110 då han börjat ha de i en del tröjor. Han ska få plats med flecce under också..
Blir i så fall en grön eller en blå tror jag. Tror dom ska få samma färg på jackan. Andreas hatar när jag har samma kläder på dom ;-)
Någon som vet hur dessa jackor är i storleken?

Inskolning och sova

publicerat i Alvin&Edvin
Nu är jag och Alvin ensamma hemma för Edvin ska äta och sovadagis idag! Spännande! Än har dom i alla fall inte ringt. Han är mycket piggare idag men lite små gnälligt här hemma men det går ju i perioder så jag antar att han är gladare när jag inte är med honom, brukar nämligen vara så :-) Känns lite konstigt att bara ha Alvin hemma, brukar vara tvärtom annars. Ska bli spännande att se om han kan somna där. Om det går bra idag antar jag att inskolningen ses som klar även om det blev några färre dagar men när vi väl varit där har det gått bra så jag är inte så orolig. Ska försöka göra nästa vecka till så många korta dagar som möjligt men en dag är jag rädd att det blir lite längre för Edvin och Alvin men Alvin är dagisvan. Ibland skulle jag önska att vi hade någon som kunde hjälpa oss med hämtningar om de måste gå långa dagar men tyvärr så har vi ju inte det och dom som skulle kunna har ej körkort/bil.
En gammal bild på mig och Alvin, snart 1 år sedan och vad liten han ser ut på bilden!
.
Nej nu ska vi äta pasta och pastasås och klockan 13 ska vi hämta Edvin men jag tror han fortfarande sover då om allt gått bra. Sen ska vi packa in oss i bilen och åka in till stan med Linus. Får se hur det går med Alvin nu när vi sålt syskonvagnen! Nej men han har faktiskt blivit mycket bättre på att inte springa iväg! Igår var vi på busborgen med Linus och det tyckte framförallt Alvin var roligt, får bli ett besökt där snart igen! Han blir helt vild när vi är där.

Godmorgon

publicerat i Vardag
Godmorgon! Jag har precis ringt dagis och sagt att Edvin och Alvin blir hemma idag. Edvin är inte helt hundra sedan han blev sjuk förra veckan, han har dessutom blivit förkyld och är vääldigt gnällig. Kan inte ens sätta ner honom på golvet utan att han börjar gråta. Dessutom så har han lite problem med maten sedan han blev sjuk, han får kväljningar och har dessutom kräkts i samband med maten någon gång nu. Var faktiskt till doktorn igår men han sa att det nog inte är någon fara då det ibland kan vara så för små barn efter en magsjuka eftersom deras tarm/mage inte är riktigt utvecklade än. Jag läste någonstans att barn som haft reflux(kräktes mycket som bebis) som Edvin hade och åt medicin för kan bli känsliga efter en magsjuka. Så jag hoppas han piggnar till tills imorgon, han har ingen feber eller så och var inte röd i halsen eller öronen.
.
Måste säga att jag börjar känna mig ganska stressad eftersom skolan börjar på måndag! Måste dessutom till skolan idag för att fixa en massa saker, skulle behöva åka ner på stan också. Alvin har kommit in i någon period där hans humör inte är att leka med. När han var 2,5år var han väldigt trotsig och likadant nu vid 3,5år. Man tar inte onödiga fighter med han just nu. Därför har jag ingen större lust att ta med honom till skolan. Allt löser sig förhoppningsvis, Andreas kan i alla fall ta inskolning på måndag! Sen så kan han inte det på tisdag för då är han i Stockholm på viktigt möte så jag hoppas jag kommer i den grupp som har inläsningsdag hemma på tisdag annars får jag lov att byta grupp.
.
Nej nog om det, hoppas ni är friska och får en bra dag!

Planerar och fixar

publicerat i Om mig
Sitter här och försöker planera ett schema till dagis för Alvin och Edvin, just nu framförallt Alvin då Edvins inskolning antagligen inte blir klar denna vecka. Lite svårt att göra ett schema när jag inte vet hur mycket vi har i skolan i början. De dagar jag går heldagar i E-tuna blir långa dagar för barnen tyvärr men inte så mycket att göra åt om vi inte har tur så Andreas kan komma ifrån tidigare någon dag. De dagar jag läser hemma så kommer dom inte gå lika långa dagar men jag måste ändå hinna med det som ska göras vilket ibland är mycket och ibland lite mindre. Kan bara göra ett schema för nästa vecka då jag inte vet vilken grupp jag hamnar i. Sitter även och kollar på en trave med skolböcker som ska det ska suddas i och säljas. Hittar dock inget sudd! Alvin har nog tagit det då han lekte med det igår. Han tycker nämligen det är roligt att leka med mina "skolpennor/böcker". Köpte för någon dag sedan bläckpennor i olika färger och dom har han lagt beslag på =) "Här är mina skolböcker mamma, lägg dom inte där" I bilen idag sa jag att på måndag börjar mamma skolan igen och då får ni gå längre dagar på dagis då säger Alvin "Men mamma vi pratar inte om det nuu". Haha!
.
Inskolningen idag gick bra förutom att Edvin är lite trött efter sin vinterkräksjuka, vi var bara där så kort stund så det orkade han med så jag hoppas han sover gott inatt. Imorgon ska jag ev gå ifrån en liten stund sen på torsdag är det meningen att han ska äta där om jag inte skjuter upp det en dag. Idag såg vi även vilken rolig elräkning vi har fått denna månad, inte alltid roligt att bo i hus om vi säger så. Dubbelt så dyr plus att min bil ska in på service på fredag! Tror elräkningen beror lite på att vi har värmt upp gästhuset under 2 veckor över julen då vi har fördubblat vår elförbrukning mot vad vi brukar förbruka. Ja bara att betala och se glad ut, inte så mycket annat att göra åt det.En trött Edvin igår kväll som vilade i sin vagn. Han leker med en tom tändsticksask sen brukar han försöka peta ner nappen men det går inte så bra!

Godkväll därute!

publicerat i Vardag

Parkas Grey, The BRAND

Godkväll därute! Hoppas er vecka startat bra! Vår har varit lite små gnällig men jag tror dom är lite trötta efter en helg med väldigt lite sömn. I alla fall normal sömn. Funderar på att beställa jacka ovan från The Brand till Alvin, en vårjacka. Ingen dagis jacka men som han kan ha om vi ska någonstans. Har kikat på den flera gånger så det kanske är dags nu.

.

 

Nu ska jag fråga Alvin om jag får titta på halv åtta hos mig, han kollar nämligen på lilla sportspegeln och nu var det nyss Zlatan på tv så jag tror inte jag får byta :-) Men man kan alltid göra ett försök, om inte annat ska han strax sova..

 

Jag beställde jackan, hoppas den sitter bra på honom!

Måndag och en frisk vecka?

publicerat i Vardag
Så var det måndag igen men idag är vi hemma även om jag tror vi hade kunnat åka till dagis. Båda är nu pigga och Andreas är på jobbet. Edvin är lite små trött bara så det kanske är bra att vi är hemma en dag extra. Däremot får vi lite problem nästa vecka då vi säkerligen måste ha någon inskolningsdag. Hoppas vi kan lösa det. Tror jag har någon dag jag ska läsa hemma. Ja bara vi slipper bli sjuka igen så är jag glad. Jag var den enda som inte blev sjuk här hemma. För 2 år sedan när vi hade vinterkräksjukan blev jag inte heller sjuk men tydligen finns det några % som aldrig blir smittade av just vinterkräksjukan, jag verkar vara en av dom! Ganska skönt måste jag säga så någon håller sig frisk.
.
Idag blir det storstädning här hemma! Måste städa bort alla sjukdomar och tvätta. Det är nämligen så att vi avloppsbrunn blev full precis innan helgen så vi har inte kunnat köra tvättmaskinen eller diskmaskinen. Ganska typiskt va? Men idag ska dom komma och tömma den så jag hoppas det sker snart.

Nu är Alvin smittad också! Jippi. Hela nat...

publicerat i Mat, recpept

Nu är Alvin smittad också! Jippi. Hela natten har vi varit vakna och bosatt oss i soffan, ingen ide att vara uppe på övervåningen när båda kräks. Men Edvin har fått behållt en smörgås och lite gröt idag. Börjar fundera på om det är vinterkräksjukan. Förra gången blev alla utom jag sjuk så vi får se om någon av oss håller oss friska!

Skaloverall eller skalbyxa?

publicerat i Barn shopping
Sitter här och funderar lite över om jag ska köpa jacka+skalbyxor till Edvin eller en skaloverall till dagis? Finns såklart för och nackdelar med båda. Men han är väldigt liten fortfarande och overall är helt kart lättast att få på honom och kanske lättare för honom att röra sig i?
Det blir nog en skaloverall kanske, frågan är vilken färg? Gillar alla mest den gråa och den gröna men frågan är vilken som är mest praktisk? Den gröna kommer han i alla fall synas i! Kanske blir matchande skalbyxor till Alvin.

Fortsatt sjuk

publicerat i Edvin
Så här glad är inte Edvin idag..
Stackars Edvin är fortfarande sjuk nu har han också fått hög feber. Vet inte exakt hur hög eftersom han vägrar låta mig ta tempen. Måste köpa en sådan termometer man har i öronen, någon som har tips på någon bra? Vi har tänkt göra det förut men hört att dom ska vara sämre än de vanliga men nu har vi nog inget val. Går inte ens när vi är två. Han kräktes några gånger till igår, en gång inatt och en gång nu på morgonen. Nu på morgonen var det i samband med vällingen. Men tror lite fick stanna kvar denna gång. Inatt har vi inte sovit många timmar, innan jag väckte Andreas kl 4 hade jag inte sovit något.
.
Undra om vi andra också blir sjuka, borde märkas snart kan jag tycka i så fall. Inte för att jag vill bli sjuk men lika bra nu och inte närmare måndag för då vill jag kunna gå på inskolningen igen!
Hoppas ni får en bättre helg!

Man ska inte ropa hej för snabbt

publicerat i Vardag
Nyss kräktes Edvin ner hela sin matstol och upp all den mat jag fick i honom.. Han som varit så pigg under dagen fast han sov väldigt länge. Undra vem som står näst på tur? Jag mådde lite illa men det kan bero på att jag torkade upp allt också. Andreas lovade att han skulle försöka sluta snart och handla hem några saker. Var inte så lätt att ta hand om ett kräkande barn samtidigt som man ska torka upp och skölja av märkte jag men nu sitter han i vagnen inne.
.
Alvin förstår inte alls varför han ska tvätta händerna så ofta, jag har inte magsjuka säger han och han skrek här hemma imorse för att han inte fick gå till dagis. "Du är en dum mamma"..
Vad är bra att ge vid magsjuka? Vätskersättning kan vara bra att ha hemma antar jag. Han dricker vatten men inte vällingen.

Magsjuka in the house!

publicerat i Edvin
Jippi stackars lilla Edvin fick magsjukan eller något sent igår kväll, hela sängen blev nerspydd och lite mer därtill. Natten har varit lugn och han har sovit på en madrass bredvid mig utan att kräkas. Håller tummarna för att det var något annat, inte så troligt dock. Stackars lilla killen! Inskolningen blir ganska förstörd, den som precis skulle vara klar tills jag började skolan nu vet jag inte hur vi ska kunna skola in honom de dagar jag redan börjat skolan. En av dagarna vet jag att Andreas har ett väldigt viktigt möte i Stockholm. Håller nu i alla fall tummarna för att vi andra klarar oss!

Busig 1 åring

publicerat i Vardag
Bus Edvin! Nu går Edvin hela tiden, väldigt sällan han kryper.
.
Har inte så stor lust att blogga längre men ibland så! Så mycket annat som ska göras jämt och de senaste dagarna har vi gått och lagt oss senast 22, väldigt skönt med tanke på att jag numera går upp senast 06:30. Eller ska göra i alla fall, en dag råkade vi sova lite längre. Alvin väcker vi 07:30 men nästa vecka måste han nog väckas tidigare med tanke på att han snart ska vara på dagis den tiden för frukost de dagar jag ska vara i Eskilstuna. Kommer kännas väldigt konstigt att vara hemifrån så tidigt! Kommer kanske somna på bussen :-)
.
Inskolningen idag gick som en dans. Edvin lekte för sig själv och tyckte det var jätte roligt i gympasalen när alla andra barn sprang omkring och dom fick leka med några bollar. Imorgon ska jag gå in i fikarummet en stund och lämna Edvin själv vid samlingen får se hur det går.
Nu ska jag göra Alvin sällskap framför barntv och på eftermiddagen ska vi bege oss ut i det snöiga och hala vädret igen för ett tandläkarbesök. Alvins första! Får se hur det går. Jag gissar på att han kommer vägra öppna munnen om dom tar fram den där sugen..
.
Höll inte på att få stopp på bilen imorse när vi skulle svänga av så jag hoppas det inte blir halare än så här..

Inskolningens andra dag

publicerat i Vardag
Är fortfarande sjuk och mina halsmandlar är stora som pingisbollar. Kan knappt äta så jag vet inte vad jag ska äta just nu till lunch. Får nog bli yoghurt. Var inte så himla skoj att vara ensam med dom igår, höll på att somna några gånger på soffan så till slut fick jag lov att börja med maten. Jaja nog om det.
Idag har vi i alla fall varit på andra inskolnings dagen och det gick bra. Inne så bryr han sig inte direkt om mig utan går sina egna lilla väg men ute är han lite mer gnällig av sig, beror nog mest på att han inte är så van att leka ute. Han kan inte riktigt gå med overall och allt blir klumpigt som vantar och skor. Dom tycker det går bra för Edvin så jag ska nog få smita iväg lite redan denna vecka. Alvin tycker nog det är lite konstigt att jag och Edvin är där, han frågar hela tiden när han ser mig när jag ska åka hem.. Kanske lite less på mig ;-) Kallt är det ute också fast det är + grader och jätte halt. Vi måste sanda eller salta här hemma för det är rena isgatan.
Har inte tagit några nya bilder på ett tag så det får bli en jul bild idag.
Nu ska jag dricka min tredje kopp te på en timme, det enda som går ner bra.. Men Andreas ska köpa hem soppa åt mig fast det blir inte förrens till kvällen.

Sjuk och vardag igen.

publicerat i Edvin
Jag har blivit sjuk! Igår var värst hade sådan frossa så jag sov med kläder, filtar och tjockt täcke. Ont i halsen och förkyld är jag med, minns inte ens när jag hade feber senast. Edvin krånglade jätte mycket inatt så det har inte direkt hjälpt. Men jag och Andreas var uppe 06:20 och fixa i ordning för Edvin började sin inskolning idag och nu är det lika bra att vänja oss för nu måste vi börja gå upp tidigare, i alla fall de dagar jag ska med bussen till Eskilstuna på morgonen för då måste barnen lämnas till frukost 07:30.
En sådan liten plutt för 1 år sedan!
Inskolningen gick bra idag, vi var bara där 1,5 timme sen dansade vi ut granen tillsammans med Alvins avdelning och efter det gick vi ut en stund innan jag och Edvin åkte hem. Edvin är väl inte direkt så förtjust i att vara ute. Så klumpigt för honom med overall och skor så han ramlar mest omkring och blir gnällig. Somnade direkt på vägen hem gjorde han :-) Inte så jätte kul att vara på en inskolning med feber men nu håller jag bara tummarna för att inte barnen blir sjuka!!
.
Nu sover Edvin så jag ska nog vila lite, bäst att passa på för idag kommer inte Andreas hem förrens sent ikväll. Sen måste jag försöka äta något!

God morgon! Har varit vaken ett tag men fö...

publicerat i Mat, recpept

img_8282 (MMS)

God morgon! Har varit vaken ett tag men för många är det väl morgon än :-) igår kväll var jag på bio med Erika. Innan satt vi på Varda ett tag. Väldigt trevligt var det och filmen var bra likaså min alkolholfria mjölkdrink. Måste ju köra bil för att ta mig från och till skogen ;-) Kul att komma ute lite ibland utan barn, händer inte allt för ofta.  Hoppas ni har en bra lördag!

Gårdagens besök

publicerat i Vardag
Igår hade vi besök här hemma, fast dom kom aldrig in. Kanske tur det :)
Sen sprang dom sin väg. Dom går ganska ofta över vår gård och en gång hade vi en älg här utanför.
.
Fredag idag men det känns som söndag eller något för att Andreas var ledig igår och idag. Edvin står och knackar på fönsterrutan och Alvin kollar på lite barnprogram. Förhoppningsvis kanske vi hinner börja med allrummet där uppe idag men det beror lite på, Anderas jobbar just nu hemifrån. Inte helt ledig alltså. Ikväll ska jag på bio också, det ska blir trevligt!
Hoppas ni har en bra fredag!

Sen läggning

publicerat i Mat, recpept
Nu har jag precis nattat Alvin! Väldigt sent för honom idag men han sov i bilen idag på eftermiddagen så han var inte trött vid denna vanliga läggtiden. Sen satt han så still i soffan med oss så då är det lite mysigt. Vi har hunnit med en hel del på eftermiddagen idag! Först hämtade vi upp Xandra på jobbet sen satt hon kvar med Alvin och Edvin medans jag köpte några skolböcker av en tjej och postade en Peak jacka jag sålt på tradera. Sen åkte vi hem till henne så barnen fick leka med Adrian och efter det åkte vi hem till Linus (Andreas bror). Sen kom Andreas dit och då åkte vi till Max och sen för att kika på en jacka till mig men kom hem utan jacka.
.
Fick en Peak jacka av Andreas i julklapp men den var på tok förstor så nu är den såld men det är rätt slut på vinterjackor just nu märkte jag. Det var en small men Unisex så det var som en herr medium. Såg en fin Everest jacka jag ville ha men den fanns bara i vitt. Frågan om det är så praktiskt?
.
Nu ska jag snart äta något, duscha och sen slå in Edvins presenter. Imorgon blir han nämligen 1 år! Vi ska till bvc för vaccination på morgonen. Inte någon rolig start på hans födelsedag men det går inte någon annan dag. Vill inte att han ska få feber i samband med dagis starten. Sen kommer det lite besök både efter lunch och senare på eftermiddagen. Fullspäckad dag!

Tok Edvin

publicerat i Edvin
Edvin gillar när jag dammsuger ;-) Han står alltid bakom så håret blåser åt alla håll!

Nytt år och ny vecka.

publicerat i Vardag
Fint väder på den nya veckan och det nya året. Idag är det lite vardag igen då Andreas jobbar men han jobbar bara tre dagar denna vecka så det känns fortfarande som lite helg. Alvin och Edvin är ledig en vecka till sen börjar båda på dagis, Alvin längtar dit för han pratar om det då och då. Edvin vet inte riktigt vad som väntar honom :-) Sen är det 2 veckors inskolning som gäller och efter det börjar skolan igen. Innan dess måste jag köpa alla böcker som behövs och en del annat. Idag kommer det en tjej som ska köpa vår syskonvagn så nu blir vi väl förhoppningsvis av med den. Tänkte först köpa en ny vagn till Edvin men med tanke på hur lite vi använder vagnen förutom när Edvin sover så får nog han ha Alvins gamla Emmaljunga Scooter som det egentligen inte är något fel på. Köper hellre en del nya möbler till övervåningen!
.
Nej dags att ta tag i dagen för nu börjar Edvin bli trött.

Edvin 1 år på onsdag

publicerat i Edvin
På onsdag fyller lilla Edvin 1 år! Så stor han börjar bli! Han har redan fått några paket bland annat denna overall från Molo, tog stl 86 och den var inte så stor som jag trodde. Får se om han kan ha den i vår också, perfekt när det inte är så kallt ute eller om vi bara ska åka bil någonstans.
Han har också fått presentkort från PoP av mamma, Janne och moster som vi har önskat oss, han behöver en del till dagis så det var bra. Bara en vecka kvar på måndag tills båda barnen börjar dagis igen och i slutet på januari blir det i princip heltid för dom.

Nya året!

publicerat i Om mig
Var aldrig in här igår så jag säger Gott Nytt År idag istället :-) Nu är vi inne på år 2011. Vi var här hemma igår och firade nyår med mamma och Janne. Till middag blev det plankstek med Oxfilé. Gott! Alvin och Edvin höll sig vakna till efter åtta sen somnade dom och Edvin blev lite väckt av alla fyrverkerier vid tolvslaget men sedan efter lite välling/ersättning så sov han hela natten. Alvin sov också hela natten och kom in till oss efter sju imorse. Duktiga killar! Nu sover Edvin på sitt rum så vi får se hur det går. Nu har han i varje fall några fler möbler därinne och matta. Ska visa bild någon dag när allt har kommit på plats.
Såg en full vinglande pappa på stan igår inne på MQ, båda föräldarna gick med klingande flaskor och pappan skällde ut mamman för han inte ville ta hand om sina barn när han kollade på kläder. Synd om många barn vid sådana här högtider.

.

Nej nu är det dags för en film här!

Edvin på julafton. Han dansar till all musik just nu och favoriten är Imse Vimse Spindel som vi övat på så han kan några rörelser inför dagis ;)