Skaloverall eller skalbyxa?

publicerat i Barn shopping
Sitter här och funderar lite över om jag ska köpa jacka+skalbyxor till Edvin eller en skaloverall till dagis? Finns såklart för och nackdelar med båda. Men han är väldigt liten fortfarande och overall är helt kart lättast att få på honom och kanske lättare för honom att röra sig i?
Det blir nog en skaloverall kanske, frågan är vilken färg? Gillar alla mest den gråa och den gröna men frågan är vilken som är mest praktisk? Den gröna kommer han i alla fall synas i! Kanske blir matchande skalbyxor till Alvin.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese:

Jag köpte en skaloverall till theo på pops rea i somras. Den kommer han få ha till dagis i vår. Våra små ska inskolas i mitten av mars. Fast jag har ett set med byxa jacka som mira hade förra året som han nog får ta över också. kan ju va bra att ha att byta med kanske. Det som fattas just nu i yttreklädesväg är ett par skalbyxor till Mira. Så dyrt med ytterkläder bara, vart ska man få de pengarna ifrån?:)

2:a kommentar, skriven , av HUSnrNIO:

Den grå var superfin men helt klart är det alltid bra att bättra på att ens små syns ute! Trevlig kväll!

3:e kommentar, skriven , av Linda:

Å den gröna är super fin!

4:e kommentar, skriven , av Sara:

Jag tyckte den grå och marinblå var finast, men sen är jag ju mycket mer blå än grön av mig :) Men med tanke på åldern och hur mycket man är på marken hade jag nog hoppat den gråa och kört på den gröna om jag var du! Slipper du tvätta den lika ofta och han syns bättre på lite avstånd! Kan även passa på att tipsa er om att Åhléns har minst lika fina och bra ytterplagg som p.o.p för halva pengen. Det blir ju minst dubbel uppsättning kläder per barn och år så det kostar ju en del :)

Ha en fin helg!

Kram

5:e kommentar, skriven , av Michan:

Hej jag är hittade hit precis nu så jag har ingen koll alls än, hur gammal är han?? Overall är ju praktiskt men jacka och byxor är ganska vettigt om man vill ha bara jackan ibland eller byxorna om han sitter i sandlådan men ingen jacka för att det är varmt, så brukar jag tänka.

Ha en trevlig fredags kväll.

6:e kommentar, skriven , av Kristin:

Jag har den gröna skaloverallen till Nova, eller ja hon hade den förra våren/hösten, den är nog för liten nu! Funkade jätte bra på dagis och jag gillade den gröna färgen, som du skrev så syns dom bra :) KRam

Kommentera inlägget här :