Mer sommar

publicerat i Alvin&Edvin
Har lite att blogga ikapp så fortsätter med lite sommarbilder. 
 
En av mina fina fotbollskillar! Eller sportkillar rättare sagt. Alvin älskar alla sporter och Edvin hänger på brorsan men älskar egentligen traktorer och blixten mqueen ;)
 
Alvin på sin födelsedag! 5 år gammal. Vart tog dessa fem år vägen??
 

Ifärd med att bygga ihop en del av sitt lego han fick i present. Han gillar lego och jag med. Tycker det är roligt att bygga. Mest jag som får bygga ;) och Alvin blir arg när det går sönder hela tiden.. 
 
Alvin är just nu en teaterapa. Tycker om när hans kompisar tycker han är rolig. Han leker mycket eller i princip varje dag med våra grannar, hans bästa kompis heter Alvin är ett år äldre och bor några meter bort. De går eller gick på samma förskoleavdelning också. Men än så länge har ingen av dem vågat sova över även om de försökt några gånger. Han har också blivit stöddig och har verkligen svar på tal. Gäller att andas :-) 
 
Roligt att barnen kunde få ett riktigt sommarlov i alla fall en gång. Sedan är det väl 4 veckors semester som gäller ;-) Om man vill kunna vara ledig på flera lov än bara sommarlovet. Får se hur det blir nästa år, ganska skönt det här med sommarkurser ;) Men än så länge har vi några veckor kvar.