Torsdag

publicerat i
Godmorgon
 

Det ser ut att bli en solig dag idag med! Härligt! Hoppas nu inte sommaren försvinner igen. Än har vi inte tagit oss iväg till någon badplats men det får bli första gången på Öland för idag hinner vi nog inte. Måste packa klart. Så härligt att bo i hus på sommaren. På vintern med men det är sommarmånaderna som är de bästa. Nu sitter jag här och väntar på att någon ska vakna. Har varit ute på morgonpromenad alldeles nyss. Igår blev det både morgonpromenix och sen löpning (1mil) på kvällen. Men nästa vecka blir det lugnare då vi inte är hemma. 
 
Barnen väntar på traktorn på midsommar. Alla som vill får åka traktor och vagn till midsommarstången här i området. Alvin fyller 5 år den 24 juli så det är inte långt kvar. Tänk vad stor han har blivit. Dags för förskoleklass nästa höst. Herregud vad snabbt det går! 
 

Sommarlov och semester

publicerat i Iphone
Nu har jag och barnen sommarlov. Eller jag ska bara skicka in tentan till den sommarkurs jag läst i några veckor nu. Skulle egentligen läst en till sommarkurs men jag kom inte in då det är så många som sökt sommarkurser i år och jag sökte nog lite i sista minuten. Hm. Trodde inte det var så populärt. Men det gör faktiskt inte för nu ser jag faktiskt fram emot att vara ledig i två månader. Första sommaren jag verkligen längtat till att vara ledig! Enda till 3 september ska vi vara lediga så jag hoppas på många soliga dagar så vi har något att göra. Andreas får semester nu på fredag och då bär det av mot Öland. Vi ska vara där ungefär en vecka tror vi. Andreas morfar bor där och har sedan ett sommarhus i en golfby som vi ska bo i. Har varit där en gång tidigare och det är fint! fast på Öland har jag varit många gånger och skulle nog själv kunna tänka mig att bo där på sommarhalvåret :) 
 
 
Får se vad jag och fotbollskillarna ska hitta på idag då!