Snart 4 advent

publicerat i Vardag
Godkväll!
Sitter och väntar på att Andreas ska komma hem med kebabsallad. Blev sen middag för oss idag då vi åt sen lunch på stan tidigare idag. Barnen åt innan vi åkte hemifrån så vi passade på att äta när bara Alvin var vaken då Edvin sov i vagnen. Annars är det full rulle just nu när vi är iväg någonstans med båda barnen. Dom busar gärna upp varandra :-) Var mycket folk ute idag och säkert lika mycket hela nästa vecka. Är några få klappar kvar vi ska handla och en del mat ska handlas och förberedas! Men det ska nog gå ihop detta år med.
.
Alvin är i en väldigt ja vad man nu ska kalla det, påfrestande period kanske.. Han är stöddig och kan vara riktigt sur emellanåt. Idag är jag inte hans bästa kompis för att han inte fick öppna en julklapp lite tidigare... "Fattar du ingenting, elleeeer??" och sådana roliga kommentarer får vi höra nu. "Shit asså... Åh jag orkar inte med det här, vad jobbigt allt är, fattar du inte vad jag säger, jag bestämmer faktiskt över mig själv så du kan inte bestämma över mig".. Ja ni förstår :-) Vet inte vad han får allt ifrån heller men barn lär sig väl ett och annat av varanda, och oss vuxna såklart. Även en del bråk är det mellan Alvin och Edvin så nu önskar jag lite snö över jul och mellandagarna så vi har något att sysselsätta oss med.

Hoho i stugan

publicerat i Vardag
Fin bild på mina barn innan vi skulle på dop i lördags. Dock var vi inte kvar så länge på fikan för dessa barn för galna och sprang runt som tokar.
.

Tiden springer iväg och snart är min VFU slut på förskolan där jag är, efter 3 veckor. Kommer kännas lite tomt att gå tillbaka till skolan men vi har rätt mycket uppgifter som måste avklaras innan jul så bra att kunna fokusera på enbart det. Har varit hemma med barnen idag då Edvin kräktes i tisdagsnatt men inget mera kom och vi tror det var slem som kom upp då han hostade. Men lika bra att vara på den säkra sidan. Synd att vi missade luciafirandet bara. Alvin var jätte ledsen över det igår. Nu ska jag plugga lite och har precis kokat lite kola och gjort en saffranstryffel tårta som ska frysas in till julafton. Inte långt kvar nu! Sakar lite snö bara...