Kylen laddad

publicerat i Mat, recpept

Kylen är laddad för fitnessfighten som drar igång imorgon. Kesella/ kvar i högar :-) Matlådor, mellanmål förberett och träningskläder framplockade. Nu ska jag försöka somna, går och lägger oss tidigt till Andreas stora glädje. Jag som är kvällsmänniska här hemma.

2 dagar kvar

publicerat i Fitnessfighten
Inte ens riktigt 2 dagar kvar innan fitnessfighten börjar igen (1 feb). Har fått kost och träningsschema/upplägg. Ser ut att vara helt okej. Många övningar känner jag igen från de spinning/core pass jag brukar gå på, kommer nog fortsätta gå det en gång i veckan och lägga till någa övningar innan eller efter passet. Annars ska jag nog följa uppläggen helt. Det är själva grejen tycker jag att jag följer det helt ut, annars kan jag lika gärna lägga upp något eget. Har köpt hantlar i helgen, eller fick av Andreas :-) Det som helt klart kommer vara svårast är att äta efter upplägget på helgerna då inget socker i form av godsaker som godis är tillåtet :-) Blir en utmaning för mig! En bra sådan, tror jag aldrig varit utan godis i 30 dagar innan. Veckorna tror jag inte kommer bli något större problem då jag i princip brukar äta liknande. Kommer skriva efter varje dag (tror jag) här inne för att visa för mig själv hur det går!
.
Inga Miss Piggy muffins med andra ord ;) Gjorde dem när Edvin fyllde år.

Fitnessfighten

publicerat i Fitnessfighten


Detta nedanför ska jag från och med den 1 februari ge mig in på. Ska klara det! Måste utmana mig själv lite känner jag. Har faktiskt på egen hand gått ner 10kg sedan förra våren, väger nu 58kg igen som jag är nöjd med och vägde innan graviditeten med Edvin (är 1,72cm lång) men behöver en utmaning så jag kommer igång med styrketräning mm. Inte för sent att anmäla sig än så någon mer kanske ska hänga på?? ;)


FITNESSFIGHTEN, Läs mer här http://se.worldofshape.se/

Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet.

Gillar du utmaningar, tävla och vill gärna vinna - då skall du välja Fitnessfighten. Du lägger in dina bilder och mått innan och efter din träningsperiod. Det görs inom en vecka innan du startar och inom en vecka efter efter du slutat. När du har lagt in alla dina bilder och mått är du kvalificerad för tävlingen och kan vinna den.

Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips via vår bloggfacbebookoch mail som du har med dig i framtiden då målet är att få ett långsiktigt hälsosammare liv.Om du följer vårt unika 30-dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:

- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem

VAD VINNER MAN?
Vinnaren får priser till ett värde av ca 80.000 kr:
- Träningsresa för en person till Portugal med Springtime Travel, värde ca 12.000 kr.
- Fustra Certified PT-utbildning, värde ca 38.000 kr.
- Roddmaskin, Concept 2, modell E från Concept.se, värde ca 19.000 kr.
- Valfria produkter från Casall till ett värde av 10.000 kr.

HUR VINNER MAN FITNESSFIGHTEN?
Vi väljer ut de tio deltagare som har lagt in alla sina bilder och mått och uppnått de bästa resultaten efter 30 dagar. Vi tar hänsyn till före- och efterbilderna, kroppsskillnaden procentuellt mätt i kilo, kroppsskillnaden procentuellt mätt i centimeter och pulsskillnaden procentuellt mätt i antal slag. Sedan får alla som vill rösta på de tio finalisterna. Den finalist som får flest röster vinner.

Pris: 495 kr
Period: 30 dagar (28 dagar i februari)
Start: den 1:a i varje månad (ej december)
Anmäl dig här.

Läs mer om Kick-Start här!

Lejonkungen i 3D

publicerat i Alvin
Ny vecka och nya tag.
Igår var jag och Alvin på bio och såg Lejonkungen i 3D, tycker själv den filmen är väldigt bra så det var skoj. Det är väl på gränsen för långt med 1,5timme för en 4åring med spring i benen men det gick väldigt bra. Innan filmen åt vi på mc donalds så Alvin var nöjd. Jag hade aldrig heller sett en 3D film förut och det var väl lite mer speciellt men glasögonen man får var väldigt stora och Alvin tyckte väl det var sådär att ha på sig dom så han tog av dem efter ett tag. Nästa gång ska vi se Alvin och gänget 3 har Alvin bestämt för den handlar ju om han själv säger han ;)

Torsdagen den 19 januari

publicerat i Vardag
Godmorgon, fast för min del har det varit morgon sedan 7 i alla fall. Vi "försov" oss en timme men vi hann i varje fall i tid. Bloggen går lite på sparlåga då jag inte riktigt haft tid för den. Det som upptar tiden är skolan, barnen, hemmet och lite träning. Sedan sitter jag så mycket vid datorn på dagarna i och med våra uppgifter/tentor så på kvällarna har jag inte alltid lust att ta fram datorn. Tur är väl det annars får jag väl snart fyrkantiga ögon :-) Tror ni det blir någon riktig vinter i år? Jag hoppas det kommer lite mer snö för några veckor så vi kan inviga barnens nya pulkor och Alvins skidor han fick i julklapp. Alvin har åkt skridskor några gånger nu och börjar få in tekniken lite, även om han fortfarande mest går framåt på dem men balansen har han!
Så här mycket snö hade vi förra året, idag är det betydligt mindre men lite vitt är det.

Nyklippt 2 åring

publicerat i Mat, recpept

Nu har Edvin klippt sig för första gången :-) ser ut som en annan och större Edvin nu. Vår lilla söta nej sägare, favorit ordet nu är nej nej nej.

5 januari 2012

publicerat i Edvin
Idag är det den 5 Januari 2012 och vår Edvin blir idag hela 2 år gammal! Vart tog dessa 2 år vägen??? Dock var januari 2010 inget bra år för Edvin då han drabbades hårt av RS-virus vilket kan märkas lite en idag. Som igår när han hostar och det piper i halsen. Dock inte farligt men jag undrar om han inte fått lite förkylningsastma som man kan få om man haft RS. Fast nu var det inte det jag skulle skriva utan GRATTIS till Edvins på sin 2 års dag.
Nyfödd liten plutt!
Edvin 1 år!
1år och 11 månader.
.
Stor kille nu och nu sover han inte längre i spjälsäng då en av hans presenter var en ny säng. Känns lite små konstigt men samtidigt också bra. Han är en viljestark liten kille minst sagt. Alvin och Edvin är lite olika då Edvin är lite lugnare men har då mycket mer humör än vad Alvin hade i samma ålder. Edvin han kan lägga sig och skrika när något inte går som han vill och är väldigt bestämd på vad han vill göra och INTE göra.
.
Han ska absolut sitta på en vanlig stol, inte under några omständigheter klä på sig utan jag och Alvin får låtsats att vi stänger dörren och går till förskolan för att han ska vilja klä på sig, han ska helst bara kolla på Pippi filmer annars ska tvn vara avstängd, vatten är till för att hällas ut och lekas med, han drar Alvin i håret.
.
Fast han är också världens mysigaste och goaste lillebror som vill sitta i soffan och mysa under filt med oss. Lilla Edvin börjar bli stor, fast vi kan fortfarande handla på bebisavdelningen så lite liten är han;)

Nytt år och årets första vecka

publicerat i Om mig
Hallå! Hoppas ni alla har det bra. Här försvinner dagarna illa kvickt. Julen var väldigt bra och likaså nyår, båda högtiderna firade vi hemma hos oss. Nyåret var väldigt lugnt men det är nog skönast. Julen innebar god mat, gott fika och en hel drös med paket främst till Alvin och Edvin. Hemmet är nu fullt av leksaker (var det innan med ;)) och en del hockeysaker med! Alvin fick nämligen en truck/väska fylld med skridskor, hjälm och en massa skydd.
Julaftonsmorgon
Hockey hockey.. Hejja hejja!
Busungar!
Nu väntar ett nytt år med nya överraskningar och händelser, hoppas 2012 ska bli ett bra år.