5 januari 2012

publicerat i Edvin
Idag är det den 5 Januari 2012 och vår Edvin blir idag hela 2 år gammal! Vart tog dessa 2 år vägen??? Dock var januari 2010 inget bra år för Edvin då han drabbades hårt av RS-virus vilket kan märkas lite en idag. Som igår när han hostar och det piper i halsen. Dock inte farligt men jag undrar om han inte fått lite förkylningsastma som man kan få om man haft RS. Fast nu var det inte det jag skulle skriva utan GRATTIS till Edvins på sin 2 års dag.
Nyfödd liten plutt!
Edvin 1 år!
1år och 11 månader.
.
Stor kille nu och nu sover han inte längre i spjälsäng då en av hans presenter var en ny säng. Känns lite små konstigt men samtidigt också bra. Han är en viljestark liten kille minst sagt. Alvin och Edvin är lite olika då Edvin är lite lugnare men har då mycket mer humör än vad Alvin hade i samma ålder. Edvin han kan lägga sig och skrika när något inte går som han vill och är väldigt bestämd på vad han vill göra och INTE göra.
.
Han ska absolut sitta på en vanlig stol, inte under några omständigheter klä på sig utan jag och Alvin får låtsats att vi stänger dörren och går till förskolan för att han ska vilja klä på sig, han ska helst bara kolla på Pippi filmer annars ska tvn vara avstängd, vatten är till för att hällas ut och lekas med, han drar Alvin i håret.
.
Fast han är också världens mysigaste och goaste lillebror som vill sitta i soffan och mysa under filt med oss. Lilla Edvin börjar bli stor, fast vi kan fortfarande handla på bebisavdelningen så lite liten är han;)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maria:

Grattis!

2:a kommentar, skriven , av Alexandra:

Åh sötis!! Grattis i efterskott till honom. Ja han har säkert förkylningsastma. Det brukar de flesta som har haft RS få. Be att få astmaspray nästa gång han är "trång i luftrören". Ha en fin dag :)

3:e kommentar, skriven , av Alexandra:

Började precis följa dig på instagram förresten :)

4:e kommentar, skriven , av Petra:

Grattis i efterskott sötnosen:)kram

Kommentera inlägget här :