Gaderob påbörjad

publicerat i Huset-sovrum
Gaderoben är i alla fall påbörjad. Andreas har gjort en klädstång som de flesta kläder kommer hänga på sen kommer vi ha skohyllor under. På kortsidorna kommer vi ha någon form av hyllor för kläder som ska vikas. Vi ska även bygga en vägg med en ingång ungefär i bredd som en dö rr. Ska försöka hinna lite mer i helgen om jag inte får jobba något.

Jogging och nya skor

publicerat i Barn shopping
Fick ett par nya Nike Air Max Moto av Andreas igår. Var och provade några olika när Alvin var på kalas. Velade mellan dessa och ett par Asics men dessa var skönare. Jättebra stötdämpning! Invigde dem idag med min runda på 5,5km. Nu springer/går jag den på 32minuter. Alltid något.
.
Alvin och Edvin fick nya skor i fredags. Alvin fick ett par Nike som ni ser på bilden och ett par Timberland kängor till dagis och Edvin han fick ett par söta Adidas. Han ska även få ett par Kavat till dagis men dom var slut i hans mini storlek (20). Så nu är de flesta av vårskorna inhandlade, båda måste ha ofodrade stövlar sedan och sandaler till sommaren.

Dag 14, musik

publicerat i 31 dagar
Musik är väldigt blandat för mig, lyssnar nog på en hel om jag tänker efter. På min spellista som jag använder när jag springer finns det,
Petter, September, Daniel Adams-Ray, System of down, Raised Fist, Kate Perry, Rihanna mm. Annars gillar jag allt mellan Lars Winnerbäck till Danko Jones. Kan nog lyssna på mycket men sen jag träffade Andreas har jag börjar tycka om lite annan musik som jag verkligen inte lyssnade på förut. Även "radiomusik" lyssnar jag på fast mest i bilen.

Dag 13, detta åt jag idag

publicerat i 31 dagar
Ja idag har jag inte hunnit äta så mycket mer än en banan och gröt :-) Ikväll ska vi äta 3 rätters men jag vet inte vad än. Vi brukar turas om med Linus och Danne att laga så denna fredag är det deras tur.

Tenta

publicerat i Studier
Tentan igår vet jag inte riktigt hur den gick. Svarade på allt och tror jag fick med allt men en sak kan ha varit lite otydlig så vi får se. Vårt tema var i alla fall Japans katastrof, vi fick temat när vi kom dit sen hade vi ca 5 timmar på oss att skriva en aktivitet/lektion som skulle innehålla 5 olika utvecklingspedagogik begrepp (som metakognitiv dialog, barns perspektiv, heltheltsperspektiv mm), 8 böcker + läroplan och språk, matte, natur och teknik + elever med svenska som andraspråk. Alla var nog överens om att temat inte var det bästa.. Så nu blir det några veckors väntan innan vi får svar..

Dag 12, sveken

publicerat i 31 dagar
Jag vet inte riktigt om jag blivit riktigt sviken. Hm.. Inget jag går och tänker på dagligen direkt. Säkert har jag svikt någon gammal kompis och tvärtom men nej inget jag kommer på sådär direkt. Får fundera på denna..

Så här ser det ofta ut när vi vaknar på mo...

publicerat i Mat, recpept

img_4937 (MMS)

Så här ser det ofta ut när vi vaknar på morgonen. Fast Edvin brukar sova bredvid mig.  Sitter och väntar på att Andreas ska komma hem. Han har haft ett kvällsmöte så vi har varit ensamma på kvällen. Edvin somnade snabbt allt flöt på bra. Måste sova snart då jag ska vara inne i stan halv 7 imorgon bitti sen börjar tentan 08:10 i e- tuna. Wish me luck. Har ingen aning om hur det kommer gå! hoppas på det bästa.

Morgon joggning

publicerat i Vardag
Imorse vaknade vi av klockan vid 6 och Edvin vaknade då med. Han vaknar tidigare nu när han alltid av någon viss anledning hamnar i vår säng på natten ;-) Vi har ingen rullgardin i sovrummet så han vaknar nog av solen. I alla fall så kände jag mig sugen på att springa innan Andreas skulle åka till jobbet så det gjorde jag. Gick rätt tungt idag men jag hann knappt vakna till liv innan jag var ute. Väldigt skönt nu efteråt! Har hunnit lämna på dagis nyss också och nu ska jag äta frukost och sedan plugga till tentan imorgon! Lite nervös. Blir en proteinshake till frukost idag, har börjat tröttna på frukost vet inte riktigt vad jag ska äta längre. Vill inte ha smörgås, har tröttnat på yoghurt och gröt. Kesella brukar gå ner men nu är den slut här hemma.
.
Funderar lite på vårskor, tror dessa blir bra till Edvin. Måste bara mäta hans fötter gissar på att han ska ha stl 21 men jag vet inte riktigt.
Tänkte köpa dessa till Alvin som han kan ha snart innan all snö är borta och såg nu att dom har bra erbjudande på stadium. 199kr istället för 599kr. Vet dock inte vilken stl han ska ha.
Sen när det blir varmare borde det räcka med något liknande som dessa ovan, som är smuts och vattenavisande. Måste i alla fall åka iväg och mäta deras fötter först.
.
Förresten är det någon som har tips på vad man kan köpa till en tjej som fyller 5 år? Alvin ska på sitt första kalas på söndag, maskerad :-) Spindelmannen ska han vara så jag har äntligen köpt en dräkt som han tjatat om länge..

Dag 11, det här får mig att bli arg

publicerat i 31 dagar
Mycket kan få en att bli arg men små saker blir jag mest irriterad över, brukar inte vara arg så ofta. Men tycker mycket är hemskt som händer i världen. Barn som far illa, djur som far illa, människor som gör andra illa, lögner sådant gör mig arg.

SunWing Resort, Rhodos

publicerat i Om mig
I mitten på juni ska vi åka till Rhodos hela familjen. Vi har blivit bjudna av Andreas mamma som fyller 50år nu i april så vi åker med dom + Linus. Ska bli jätte skönt att komma iväg till solen! Speciellt med tanke på att jag ska jobba hela sommaren sen när vi kommer hem. Vi ska bo på SunWing Resort&Spa 4 km utanför Rhodos, Kallithea. Av det jag läst så ska det finnas 6 olika pooler och 50-200meter till havet. Tror Andreas mamma bokat lägenheter så jag tror vi får en med två rum och ett litet kök. Kan vara skönt när man har barn, värma välling osv. Kanske laga lättare lunch ibland. Finns även spa, gym, olika pass och barnaktiviteter. Kanske Alvin vill gå på.
.
Ska bli skönt att åka iväg i alla fall!

Dag 10, min tro

publicerat i 31 dagar
Jag är inte kristen eller på något vis religiös. Våra barn är inte döpta utan det får dom bestämma över själva i framtiden. Jag tror inte på någon gud. Vet inte riktigt hur jag ska skriva men jag är helt enkelt ingen kyrkmänniska. Skulle aldrig till exempel gifta mig i kyrkan. Går inte på gudstjänster eller liknande. Tycker religion kan vara skrämmande om det driver människor för långt som sekter osv. Men alla gör som dom vill!
.
Jag tror att jag påverkar mitt liv. Kanske finns det spöken? Jag är väldigt skeptiskt till sådant andligt men jag är inte heller så insatt så jag lämnar min tro här.

Söndag och bläckis

publicerat i Vardag
Så var helgen snart över för denna gång. Sjukt snabbt helgerna går och veckorna för den delen med. Vi har haft bläckis här hemma i helgen. En bläckfisk som får följa med ett barn på Alvins avdelning hem varje helg och denna gång var det Alvins tur! Han kommer i en ryggsäck med en digitalkamera och en bok så ska vi fota och skriva vad han har fått göra här hemma. Han och Alvin har sovit tillsammans, tittat på Nicke Nyfiken, ätit godis, börja bygga gaderob med Andreas och grillat korv ute idag. Roligt tyckte nog Alvin det var i alla fall men imorgon ska bläckis "åka hem" igen. Idag började jag dagen med att jogga och inom 2 veckor kanske jag orkar springa hela rundan, gick rätt bra idag!
.
Veckan som kommer bjuder på tenta så imorgon blir det plugg för fulla muggar.
Hoppas ni haft en bra helg!

För ett år sedan var Edvin inte så stor!

Dag 9, Mina syskon

publicerat i 31 dagar
Jag har tre syskon. Jennifer, Jonatan och Liam. Jennifer är jag uppvuxen tillsammans med och är på min mammas sida, vi har inte samma pappa men jag har bott med Janne hela min uppväxt. Jonatan och Liam är på min pappas sida men dom har inte samma mamma och jag har inte heller samma mamma som dom. Jennifer och Jonatan är båda 19år, fyller 20år i år. Jonatan och jag är inte uppvuxna tillsammans men vi har bott i närheten av varandra och gått på samma högstadie så vi har träffats ganska mycket. Liam är snart 5 år och ett år äldre än Alvin. Tycker jag har träffat Liam mycket speciellt när vi bodde grannar med pappa och Emma några år men nu blir det inte lika ofta eftersom vi bor på landet och dom har inget körkort men snart så kanske Emma har det :) Alvin älskar att leka med Liam och pratar ofta om honom, roligt sen när dom blir äldre och Alvin har en jämngammal morbror ;-) Är glad att jag har syskon och tror det är bra för barn att ha det om det finns möjlighet till det.
.
Träffar inte Jennifer och Jonatan så ofta numera då dom inte bor i Västerås. Jennifer bor i borlänge i en etta och Jonatan bor i falun. Älskar alla mina syskon och går inte runt och tänker att det är mina "halvsyskon" utan det är mina syskon. Jag är äldst och mest ansvarsfull anser jag ;)

Buuhh snö

publicerat i Vardag
Usch idag snöar det igen! Är så less på snön nu så jag hoppas den försvinner till nästa vecka. Fast det kommer säkert igen. Är ju inte ens april än. Det som är skönt är att det är fredag idag! Jag ska plugga en stund nu sen skulle jag nog behöva åka in till skolan för att skriva ut några saker. Tänk om några månader man kanske kan sitta ute och äta frukost härligt!

Dag 7, mitt favoritminne

publicerat i 31 dagar
Jag kan inte välja ett favoritminne. Jag har många. När jag träffade Andreas, när vi förlovade oss, när Alvin föddes, när Edvin föddes, när vi köpte huset, när vi fick husnycklarna, när jag kom in på min utbildning osv. Det är bra att ha många fina minnen tycker jag!
Vårt hus som antagligen kommer byta färg i sommar.
Nyfödd Edvin!
världens gladaste 1åring (Alvin)

Dag 6, litteratur

publicerat i 31 dagar
Litteratur. Just nu läser jag bara kurslitteratur men det är väldigt intressant. Jag tycker det nog är extra intressant då jag själv har barn. Att få läsa om olika utvecklinssteg, läs/skriv svårigheter hur man kan motverka detta, barns perspektiv, små barn och matematik mm. Nya läroplanen! Jag läste aldrig läroplanen för förskolan innan jag började utbildningen fast Alvin gick på förskola då så det kan jag uppmana er föräldrar till att göra! Viktigt också att läsa skolans läroplan och era barns kursmål mm!
.
Annars tycker jag om att läsa olika böcker, verklighetsbaserade, spänning och ibland bara lätta böcker som man läser ut på någon dag. Jag har alltid tyckt om att läsa och läser gärna böcker för Alvin och Edvin! Nu vill inte Edvin gärna lyssna på det än men det kommer nog. Har ingen favorit författare utan varierar mig ganska mycket.

Dag 5, Ett ögonblick

publicerat i 31 dagar
Ett ögonblick? Hm..
Jag tycker alla borde stanna upp för en sekund och funderar över vart man är i livet, vart man vill komma, vad man vill förändra, vad man inte vill förändra osv. Om du är missnöjd med något, jobbet kanske, din livssituation. Se till att förändra det. Du kommer ångra dig om du fortsätter att leva på som vanligt men inte gör något åt det du vill förändra. Kanske vill du byta jobb? Se till att göra det då än att jobba med något hela livet som du inte vill! Ibland brukar jag tänka att det skulle vara skönt att jobba, få inte lite mer pengar, ha ett jobb som man bara gör under ett visst antal timmar per dag sedan kan släppa det när man kommer hem. Men skulle jag vara nöjd med det om några år? Svar nej, jag skulle ångra att jag avslutade min utbildning som jag tycker är jätte rolig och intressant.

Dag 4, kärlek.

publicerat i 31 dagar
Kärlek kan vara många saker, framförallt tänker jag på Alvin och Edvin sen såklart Andreas (och familj, släkt, vänner). Eftersom jag redan skrivit om mina barn så tänkte jag tillägna dag 4 till Andreas. Andreas och jag träffades 2005 när jag skulle flytta till Västerås och bo hos min pappa för att jag skulle börja gymnasiet här. Vi träffades hemma hos min pappa då Andreas brukade övernatta där eftersom han jobbade i Västerås men bodde inte här än. I sommar har vi varit tillsammans i 6 år och ganska precis varit förlovade i 5 år. Andreas är kärlek för mig och den har blivit starkare med åren. Vi har fått uppleva mycket tillsammans, två underbara barn och nu vårt hus och en massa annat såklart. Jag tycker vi kompletterar varandra bra och tycker för det mesta ganska lika, inte om allt men om de viktigaste sakerna som barnen. Jag skulle inte kunna tänka mig att leva utan Andreas. Älskar dig!!

Dag 3, Min dag

publicerat i 31 dagar
Ligger lite efter med denna utmaning, 31 dagar med mig. Dag 3 ska alltså handla om min dag. Nu tycker jag mina dagar ser ganska likadana ut så vi tar hur en vanlig dag kan se ut.
.
Klockan ringer innan 6 men sedan snoozar vi, ibland för länge men ibland är jag snabb upp. Jag brukar försöka gå upp först så jag hinner få på mig kläder och kanske lite smink sen går Andreas upp med barnen ungefär en kvart efter mig. Vid 7 brukar vi få väldigt bråttom om barnen ska lämnas till frukost för då ska dom vara där 07:30. Brukar sluta med att vi springer till bilen vid 07:20. Ibland vill Alvin inte alls ha de kläder vi tar fram (ytterkläder, han vill gärna ha jacka, keps och "springskor") då får vi ännu mer bråttom. Alltid jeans ska det vara så det är lika bra att ta fram det på en gång. Vid dagis springer Alvin in tar alltid av sig tröjan så det är t-shirt som gäller, Edvin blir lite ledsen sen går vi. Vi brukar lämna tillsammans om dom lämnas till frukost. Om jag är i Eskilstuna brukar vi samåka i bil 4 st så antingen brukar jag köra eller ställer jag bilen hos en klasskompis eller vid skolan. Är i skolan hela dagen oftast sen kommer jag hem vid ca 17:30 (om vi går heldag och jag är i E-tuna) då brukar Andreas försöka hämta barnen innan 16:30. Sen lagar vi middag och plockar undan och barnen brukar somna runt 19. Efter det pluggar jag, kanske tränar, eller veckohandlar eller slöar i soffan en stund nu brukar vi gå och lägga oss vid 22. Går ju upp tidigt :-)
Om jag pluggar hemma, i västerås eller går halvdag så är det alltid jag som lämnar/hämtar barnen för det mesta då dom inte behöver vara där till frukost och inte hämtas så sent.
.
Ungefär ser en vardag ut här hemma :-)

Torsdag, kaffe och tenta plugg

publicerat i Vardag
Nu har jag varit ute och sprungit lämnat Alvin och Edvin på dagis och nu ska jag äta frukost samtidigt som jag ska plugga till tentan. Fick lov att gå ut för att vakna till liv. Rätt jobbigt att plugga till en tenta för man är lite nervös och samtidigt vill man förbereda sig så mycket som möjligt. Tentan är om en vecka. "Bara" 8 böcker jag ska gå igenom. Vi får i alla fall ta med böckerna och när vi kommer dit ska vi få ett tema som vi sedan ska göra en aktivitet och utgå från en barngrupp (jag kommer välja förskolan) sedan ska vi få med alla böcker, läroplan och utvecklingspedagogik.
.
Hoppas ni får en bra dag här lyser solen! Hoppas all snö försvinner inom en snar framtid!!

Lampa till sovrummet

publicerat i Inredning
Har beställt denna lampa från Ellos till vårt sovrum. Har letat som en galning efter en lampa. Vi kan inte ha någon lampa som hänger ner för då kommer vi slå huvudet i den. Men denna ser väldigt fin ut. Har kollat på den några gånger tidigare men då har det stått leverans 10 maj men nu stod det 4-5vardagar så då tänkte jag skynda mig. Sen när jag precis hade tryckt på beställ så stod det helt plötsligt 10 maj! Jaja den som väntar på något gott...

Godmorgon onsdag

publicerat i Vardag
Första morgonen på länge vi är hemma den här tiden. Idag ska Alvin och Edvin inte lämnas förrens klockan 9. Nu känns det jätte sent att lämna 9 förut var vi vana med den tiden och hade bråttom på morgonen. Nu kan vi ta det lugnt. Skönt! Går sent i E-tuna idag så det är Andreas som ska hämta och han ska åka dit lite tidigare för vi föräldrar får komma dit på semelfika och baka våra egna semlor. Synd att jag missar det! Igår var jag på spinning/core så då brukar träningsvärken komma lite senare under dagen. Var rädd att jag skulle springa på en älg när jag kom hem i mörkret ;-) Men dom är inte kvar nu på morgonen fast dom låg här hela eftermiddagen igår!
När jag kom upp på Alvins rum i helgen så hade han tagit bort alla saker från tavellisten och hade ställt upp böcker istället och sin bokstav. Tyckte det blev bra! Bockarna Bruse som ni ser till höger är Alvins favoritbok. Ett tag läste vi den varje dag.

Gaderob

publicerat i Huset-sovrum
I helgen ska vi antagligen börja bygga gadrerob i vårt sovrum. Äntligen!
Här ska det byggas en vägg från ena sidan in till mitten och likadant på andra sidan. Sen kommer det vara en 80cm stor öppning så en dörr får plats men vi kommer ha tyg där till en början för det såg jag i en inredningstidning och det fick "en mjukare känsla" som det så fint stod i tidningen. Om vi nu skulle ångra oss går det alltså att sätta in en dörr/skjutdörr. Man kommer alltså kunna gå in i gaderoben. Fast det blir inte jätte stort så ingen "walk in closet". Ska även tapetseras och sådant små fix. Andreas har planerat så det blir nog bra tror jag. Just nu ser det ut så här bland våra kläder.
Bakom klädställningar kan man se att råspontsväggen i allrummet är färdig. Blev jätte bra! Här kommer det senare stå en soffa.
Ska bli skönt med gaderober!!

Djurparken

publicerat i Vardag
Börjar fundera på om vi bor i en djurpark. Varje dag går det rådjur här i trädgården dom brukar vara runt 6 stycken i ett "gäng". Sen ser vi älg väldigt ofta. Igår morse stod en mamma och sitt barn i trädgården när vi skulle åka. Nu när jag kommer hem så ligger dom i trädgården och sover. Upptäckte det dock inte förrens jag kom in. Dom brukar vara här lite då och då. Sen berättade vår granne bakom oss att hans son såg en varg på deras tomt för någon vecka sedan och den har varit där tidigare och Andreas såg bajs efter den på vår tomt i helgen. Rådjuren bryr jag mig inte om, att dom går här för dom är bara fina att se på. Älg känns väl inte så farligt. Inte så roligt kanske att gå ut och se en stor älg framför sig för dom kan också vara elaka men varg vill jag inte ha. Alvin är ändå ute då och då och leker själv så det känns sådär måste jag säga. Har ju alltid koll på honom såklart men jag själv skulle inte heller vilja möta en varg. Hon som bodde här innan oss hade sett en älg på 20år och vi har väl sett dom någon gång i veckan/månaden :-)
.
Nog om djuren. Kom precis hem från Eskilstuna och nu måste jag läsa lite i en mattebok innan jag hämtar Alvin och Edvin. Det går schalakansfeber på dagis så jag håller tummarna för att vi slipper det. Men det förvånar mig inte om Edvin blir smittad.


Syns lite dåligt men dom ligger där och sover..

Snön börjar försvinna

publicerat i Vardag
Godkväll!

Gud så trött jag var i fredags, roligt att jobba men inte helt lätt heller med heltidsstudier och småbarn men någon dag då och då går nog bra. Hann dock inte med att läsa förra veckan så nu har jag lite mer denna vecka. Men har precis skickat in en av uppgifterna för denna vecka. I lördags var vi hos min faster som fyllde 27år, trevligt var det och dom ska snart få sitt tredje barn. Spännande, jag gissar på en pojke fast det gör jag typ jämt. Tycker många får just pojkar :-) Sen fick vi lite besök av Andreas pappa och Agneta. I söndags var jag ute och sprang på morgonen sen började vi rensa här hemma så nu är alla kläder i ute i allrummet istället för i vårt sovrum för nu i helgen ska Andreas börja bygga vår gaderob. Längtar tills den är klar!! Världens kaos just nu. Städade även barnens rum så nu är det rent och fint.
.
Idag har jag varit i E-tuna på förmiddagen för en lektion i matematikdidaktik. Mycket intressant och roligt. Jag är inte speciellt bra på matematik men för små barn är det roligt och intressant. Det är ju väldigt viktigt och barn har ganska svårt för matte och med nya läroplaner kommer det även tydligare mål för förskolan att dom också ska arbeta med matematik med barnen. Bra! Alvins förskola har faktiskt mattevecka nu och förra veckan hade som språkvecka.
Hittade Alvins gamla fotocollage som han hade på sitt första dagis när han var 1år. Så liten han var! Har inga nya bilder så det får bli gamla :-)
.
Visst är det härligt att snön börjar försvinna lite! Hinner säkert komma ny men våren är på väg!! Nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag ska se nya förlossningserien på 4an som är från Västerås BB.

Dag 2, Mina älskade barn.

publicerat i 31 dagar
Mina barn
.

Oj oj detta kan bli långt. Ska försöka göra det lite kortare.
För lite mer än 3,5 år sedan föddes Alvin. Den 24 juli 2007. Han var en väldigt glad bebis och älskade att åka vagn. Inga problem att gå långa promenader och ta en sväng på stan. Han var även med i skolan då och då eftersom jag läste sista året på gymnasiet på distans. På min student var även lilla Alvin med, ca 10 månader och har nyligen lärt sig gå. Idag är han en bestämd, glad, livlig och påhittig kille. Han älskar att spela innebandy, fotboll och hjälper gärna till överallt lite för mycket ibland ;-) Men han har även sina andra sidor då trotset kommer fram. Han kan få sina utbrott. Morgontrött har han också helt plötsligt blivit.
.
Edvin föddes den 5 januari 2010. Lite mer än ett år sedan nu och han fick en liten tuff start med RS-virus och magproblem som höll i sig ett bra tag. Han var väldigt skrikig och lite mer krävande bebis än vad Alvin var. Men idag är han väldigt glad liten kille och börjar bli mer med här hemma. Igår så kom han med skräp och gick med bestämda steg för att slänga i soptunnan som han också lyckades med. Hans nya grej är att klättra upp i Alvin säng och ta ner hans saker från en tavellist. Det är tydligen väldigt roligt :-) Han kan sova tre timmar mitt på dagen så det är nästan mer än vad han sov vid några månaders ålder. Tar väl igen det! Han äter bättre nu och vi har provat med lite mjölk i maten och det verkar gå bra dock inga mängder. Han äter 1 gång per natt men de 3 senaste nätterna har han ätit vid halv elva sen har han sovit hela natten i sin säng. Edvin är väldigt lätt sövd på kvällarna vilket Alvin inte var vid samma ålder.
.
Vi älskar våra barn lika mycket och det är så roligt att följa dom i deras utveckling. Roligt att se hur olika deras personligheter är även om en del är lika. Skulle aldrig vilja byta mitt liv mot något.
Gammal bild.
Älskar er!

Presentation av mig, Dag 1.

publicerat i 31 dagar
Presentation av mig

Känns inte som det roligaste att skriva om, de flesta här inne känner väl mig. Ja men i alla fall då. Sandra heter jag, fyller 22 år senare i år. Gud så gammal jag börjar bli ;-) Har en sambo, 2 barn och ett hus. Har hela mitt liv förutom de sista 5,5åren bott i Dalarna långt ute i skogen mer skog än vi har nu men här ser vi betydligt mer djur. Konstigt egentligen. Trivs bra i Västerås och kommer nog inte flytta härifrån.
.
Det får räcka om mig själv.

31 dagar igen??

publicerat i Om mig
Dag 1 - Presentation av mig
Dag 2 - Mina barn
Dag 3 - Min dag
Dag 4 - Kärlek?
Dag 5 - Ett tips
Dag 6 - Litteratur
Dag 7 - Mitt favoritminne
Dag 8 - Detta ångrar jag
Dag 9 - Mina syskon
Dag 10 - Min tro
Dag 11 - Det här får mig att bli arg
Dag 12 - Sveken
Dag 13 - Detta åt jag idag.
Dag 14 - Musik
Dag 15 - Det här får mig att skratta
Dag 16 - Det här får mig att gråta
Dag 17 - Rädslor
Dag 18 - Det här saknar jag
Dag 19 - Min favoritplats
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Mitt jobb
Dag 22 - Ett ögonblick
Dag 23 - Min favoritartist
Dag 24 - Julafton
Dag 25 - Mina drömmar
Dag 26 - Dagens outfit
Dag 27 - Mina vänner
Dag 28 - Studier
Dag 29 - Mitt 2010
Dag 30 - Framtiden
Dag 31 - Min träning
Gör ett nytt försök med denna lista då!! Fast jag har ändrat någon rubrik.

Mitt i veckan

publicerat i Vardag
Idag är det onsdag och mitt i veckan, i alla fall vardagsveckan. Idag gick jag upp tjugo över 5, tar lite tid för mig på morgonen sen tar det ännu längre tid när de andra ska upp. Speciellt att få upp Alvin, är inte alls roligt ibland. Jag har jobbat idag och det är snart två år sedan jag var där men jag tyckte det mesta var sig likt. Imorgon är det heldag i skolan och på fredag jobbar jag igen, ännu tidigare. Måste försöka plugga imorgon kväll och i helgen. Andreas mamma ska komma ner på lördag så då kanske jag kan smita iväg och läsa lite. Andreas har också jobbat mycket denna vecka och idag har han bara varit hemma en timme sen åkte han på ett möte han skulle ha för sina kundmottagare. Dom måste ha kvällsmöten då dom inte kan ha stängt på dagen. Igår var jag på spinning/core så idag har jag världens träningsvärk men det är väl ett gott tecken! Ja det är ungefär det som händer här hemma just nu. Jobb, skola och barnen.
.
Idag var Edvin på dagis igen och han hade inte varit ledsen en enda gång(bara när Andreas lämnade dom). Snart är han också en dagis kille ;-) Imorgon har dom friluftsdag så varma kläder och fika ska med. Sa det till Andreas och han gav förslaget att vi (läs jag) skulle lägga fram det ikväll då det är han som lämnar/hämtar imorgon. Lika bra så allt kommer med.
.
Nu ska jag kolla in lite vårnyheter! Såg så snygga Adidas sneakers till Alvin och ett par till Edvin (i en butik) men hittar ingen bild på dom nu.
Fick hem mina nya Converse för någon vecka sedan. Nu väntar jag på en väska jag köpt på Campadre men det verkar vara lååånga leveranstider.

Macarons?

publicerat i Vardag

Franska Macarons

Bild från recept.nu.

Någon som gjort macarons någon gång? Jag har varken bakat eller ätit så jag vet inte ens om det är gott. Men dom ser så söta och goda ut! Någon kanske vet vart man köper mandelmjöl?

.

Tisdag idag och jag är hemma för att ha en "inläsningsdag". Matematik och Fysik nästa vecka så nu läser jag små barns matematik. Edvin är hemma idag så det har inte blivit så mycket gjort. Han är inte sjuk men det går ögoninflammation på dagis och dom tyckte han var lite rinning igår. Han var någon dag i helgen men inte speciellt mycket och varken igår eller idag har jag sett något. Ögonen brukar ju annars vara helt ihop kletade när dom vaknar. Jaja imorgon kan han nog gå i varje fall för då måste jag jobba också. Nu måste jag åka och köpa små lappar man kan sätta i böckerna där jag tycker det står något viktigt eller intressant.