Fitnessfighten

publicerat i Fitnessfighten


Detta nedanför ska jag från och med den 1 februari ge mig in på. Ska klara det! Måste utmana mig själv lite känner jag. Har faktiskt på egen hand gått ner 10kg sedan förra våren, väger nu 58kg igen som jag är nöjd med och vägde innan graviditeten med Edvin (är 1,72cm lång) men behöver en utmaning så jag kommer igång med styrketräning mm. Inte för sent att anmäla sig än så någon mer kanske ska hänga på?? ;)


FITNESSFIGHTEN, Läs mer här http://se.worldofshape.se/

Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet.

Gillar du utmaningar, tävla och vill gärna vinna - då skall du välja Fitnessfighten. Du lägger in dina bilder och mått innan och efter din träningsperiod. Det görs inom en vecka innan du startar och inom en vecka efter efter du slutat. När du har lagt in alla dina bilder och mått är du kvalificerad för tävlingen och kan vinna den.

Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips via vår bloggfacbebookoch mail som du har med dig i framtiden då målet är att få ett långsiktigt hälsosammare liv.Om du följer vårt unika 30-dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:

- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem

VAD VINNER MAN?
Vinnaren får priser till ett värde av ca 80.000 kr:
- Träningsresa för en person till Portugal med Springtime Travel, värde ca 12.000 kr.
- Fustra Certified PT-utbildning, värde ca 38.000 kr.
- Roddmaskin, Concept 2, modell E från Concept.se, värde ca 19.000 kr.
- Valfria produkter från Casall till ett värde av 10.000 kr.

HUR VINNER MAN FITNESSFIGHTEN?
Vi väljer ut de tio deltagare som har lagt in alla sina bilder och mått och uppnått de bästa resultaten efter 30 dagar. Vi tar hänsyn till före- och efterbilderna, kroppsskillnaden procentuellt mätt i kilo, kroppsskillnaden procentuellt mätt i centimeter och pulsskillnaden procentuellt mätt i antal slag. Sedan får alla som vill rösta på de tio finalisterna. Den finalist som får flest röster vinner.

Pris: 495 kr
Period: 30 dagar (28 dagar i februari)
Start: den 1:a i varje månad (ej december)
Anmäl dig här.

Läs mer om Kick-Start här!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Agnieszka-2barnsmorsan:

Ohhh vore jättekul att vara med... men har tyvärr inte råd, får träna vid sidan om och nöja mig med resultatet helt enkelt:)kramar

2:a kommentar, skriven , av Petra bloggar:

Blir lite nyfiken men du behöver inte svara, varför kan du inte föda naturligt? trångt bäcken?KRAMAR

3:e kommentar, skriven , av Petra bliggar:

Samma här :-) min skiljevägg har delat livmodern i två delar så när som på en liten kanal typ.. därför är de så impade av att jag lyckades få ut Elliot tom utan krystvärkar! Gjorde också ett misslyckat vändningsförsök med lova, så hon är snittad. Men barnen ska ju som du säger inte kunna vända sig egentligen så då kanske du förstår att jag hade så ont att jag nästan stod och dog när denna på något märkligt vis lyckades! Dock vill det väl

till att den lyckas vända tillbaka ;-)

Kommentera inlägget här :