Nya året!

publicerat i Om mig
Var aldrig in här igår så jag säger Gott Nytt År idag istället :-) Nu är vi inne på år 2011. Vi var här hemma igår och firade nyår med mamma och Janne. Till middag blev det plankstek med Oxfilé. Gott! Alvin och Edvin höll sig vakna till efter åtta sen somnade dom och Edvin blev lite väckt av alla fyrverkerier vid tolvslaget men sedan efter lite välling/ersättning så sov han hela natten. Alvin sov också hela natten och kom in till oss efter sju imorse. Duktiga killar! Nu sover Edvin på sitt rum så vi får se hur det går. Nu har han i varje fall några fler möbler därinne och matta. Ska visa bild någon dag när allt har kommit på plats.
Såg en full vinglande pappa på stan igår inne på MQ, båda föräldarna gick med klingande flaskor och pappan skällde ut mamman för han inte ville ta hand om sina barn när han kollade på kläder. Synd om många barn vid sådana här högtider.

.

Nej nu är det dags för en film här!

Edvin på julafton. Han dansar till all musik just nu och favoriten är Imse Vimse Spindel som vi övat på så han kan några rörelser inför dagis ;)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra Blogagr:

gott nytt år fina! Vilken härlig overall där uppe (gick inte att kommentera där)Stor kram

2:a kommentar, skriven , av ♥ Erika - Mamma till två små ♥:

så söööt! ang molo overallen, jag har 92 i min till Ludwig och han hade den mycket i höstas och kan säkert ha den i vår också, bra att köpa lite större, då det bara är att vika upp lite i benen :-)Kram!

Kommentera inlägget här :