Söndag kväll

publicerat i Vardag

Vi tänkte inte äta middag men vi kom på att vi inte ätit någon riktig lunch så nu gör Andreas pizza. Gott ska det bli. Vi har ingen skinka hemma så det får bli en vegetarisk variant. Jag ska ha banan på min, inte många gillar det men jag gör det! Andreas vill inte ha banan på sin i alla fall. Jag kollar på gossip girl och väntar på maten. I veckan så jobbar jag tisdag och fredag! Skönt att det är två dagar sedan har jag teoriprov också. Har inte hunnit pluggat så mycket som jag ville men jag hoppas det går bra. Nu ska jag kolla på tv. Tjingeling

Tid

publicerat i Alvin

Vi har varit på 1års kalas idag och här var en dag innan Alvins 1års dag (tror jag). Vad fort det har gått sedan sommaren. Alvin har utvecklats så mycket. Men han har börjat kommit in i något mindre trevligt. Han lägger sig på golvet så fort vi säger nej. Idag när jag skulle kolla en snabb sak på datorn hoppade han upp på bordet och tog tag i datorn så den höll på att åka ner. Sen klättrar han på allt,drar ut allt mm. Men det går väl över :-) Hoppas jag..

Annars har jag pluggat i helgen(teori)och i fredags jobbade jag. Har ingen lust att sitta vid datorn de dagar jag jobbar för då sitter jag vid datorn mellan 8-17.

Dagen

publicerat i Vardag
Alvin sov som sagt länge men vaknade inte så pigg. Sedan var han väldigt gnällig och förkyld så jag tyckte synd om honom så han fick en muffins och efter det blev han pigg. Ja, han blev det på riktigt alltså :-) Fast tror inte det beror så mycket på muffinsen men skönt ändå. Han har sovit från 19 utan att hosta (ta i trä) så jag hoppas han sover hela natten nu!
Jag ska jobba i sthlm imorgon, hon som jag arbetar med ringde på eftermiddagen och vi ändrade dagar. Men det gör mig ingenting. Vi ska åka lite innan 8 från Västerås. Så på fredag jobbar jag i Västerås istället. Ska bli roligt!
Andreas ska vara hemma med Alvin imorgon, dom ska åka till Andreas jobb och lämna däck bland annat. Imorgon får vi kanske vår nya bil, en ny audi a4. Hoppas den är fin. Andreas måste byta bil ungefär varje halvår för att dem ska kunna sälja den till ett bra pris men det gör inte så mycket att få åka ny bil. Fast jag bryr mig egentligen inte, skulle aldrig köpa ny bil om jag behövde betala. Han har tjänstebil.

Nu ska jag se klart på greys! Andreas ska äta kebab den onyttige mannen.. Jag föredrar godis, han skräpmat!

Inreda

publicerat i Inredning

Vill ha ett stort rum till Alvin som han kan få plats med en myshörna. Han älskar att mysa bland kuddar och filtar. Nu får han inte ens plats för alla leksaker.. Fårse hur det blir, vi kommer inte att flytta på ett tag i alla fall.. Kanske borde försöka byta rum på något vis. Men Alvins rum är mini så mitt sminkbord får inte plats och inget mer än sängen isåf..

Tipsa mig om bra länkar om inredning, kläder och leksaker till barn. Hittar inte alla mina som jag hade förut..

Sick

publicerat i Alvin

Min plutt är sjuk! Han har hosta och lite feber igår kväll så idag är han hemma. Han blir alltid sjuk då jag har körlektioner. Men idag fick han komma till Emma under tiden så dom passade honom en stund. Tack! Nu sover han och har gjort det ganska länge. Jag har pluggat teori. Imorgon jobbar jag och på fredag med så antagligen blir Andreas hemma med Alvin imorgon.
Funderar på det där med julkort, har glömt det och Alvin har en period då han inte alls vill vara med på kort så vi får se hur det går.. Måste köpa lucia kläder också. Dem ska vara ute så han måste få plats med något väldigt varmt under. Jag kommer nog missa Alvins lucia för jag jobbar då! Trist men inte så mycket att göra åt..

Lunch

publicerat i Vardag
Idag har jag äntligen tränat igen. Förra veckan var jag förkyld och lat. Nej men det är inte så bra att träna med en förkylning + att jag inte orkar träna då men nu är jag på g igen! Sedan dess har jag pluggat till körprovet som jag har snart. Jag hoppas det går bra för jag vill inte behöva göra om det. Körningen går det lite segare med eftersom jag inte har så många jag kan köra med men imorgon har jag en dubbel lektion.
Funderar på vad jag och Alvin ska hitta på efter dagis men det blir nog kanske att bara vara hemma idag. Måste gå till ica och köpa mjölk i alla fall. Kanske en promenad senare också.. Tål att tänkas på,tycker det är svårt att köra vagnen i all snö!

Dagens

publicerat i Vardag

Humör: Bra
Gjort idag: Lämnat, hämtat Alvin, pluggat till körkort, gått till stan med Emma&Liam. Emma och Xandra har hälsat på..
Planer: Sova om någon timme annars läsa till körkortet.
Ser på: Datorn + design simon&tomas
Lyssnar på: tvn
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget

Äter: nyss två äpplen
Bästa: mycket
Sämsta: sugen på något gott
Barn:  sover
Väder: Kallt & snö

Bilder

publicerat i Alvin

Nu har jag hittat kamera sladden och kan bjuda på några bilder.

Alvin och Liam på öppna förskolan


Alvin klädd i sina nya ullkläder!

Alvins konstverk till vänster!

Dagens

publicerat i Vardag

Humör: Bra men har ont i magen (roliga veckan)
Gjort: Lämnat Alvin på dagis,pratat med Xandra som ligger på sjukhuset..
Planer: Städa undan,plugga körkort, hämta Alvin, hälsa på X
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Efter tio
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget

Äter: Inget
Bästa: Jobbet
Sämsta: Kallt
Barn:  Väldigt glad
Väder: Kallt & Sol

Xandra har lunginflammation så hon ligger på sjukhuset. Hon har varit sjuk jätte länge nu. En rolig sak som jag inte berättat är att hon är gravid! Ska bli så roligt så jag hoppas allt går bra! Ganska tidigt än.. Hon har gått ner så mycket i vikt pga av att hon är sjuk så nu hoppas jag hon blir frisk!




Jag längtar till sommaren!! Fy för vinter. Efter jul kan det bli vår tycker jag. Tycker inte alls om snö och slask. Fast bättre med snö än regn

Dagen

publicerat i Vardag
Idag har jag varit på stan med pappa, Liam och Emma. Köpte ullkläder till Alvin (lager 1) + ullstrumpor. Han har redan lager 2 så nu ska han klara sig ett tag. När det blir kallare ska jag köpa ett fleece set tror jag. Vi ska till öppna förskolan när jag har hämtat Alvin. Får se vad Alvin tycker om det. Det tycker han nog är roligt.
Försökte hitta någon julklapp till Alvin också. Men vet inte vad vi ska köpa. Jag och Andreas har rätt stor släkt tillsammans då båda våra föräldrar är separerade så jag har gett bort alla bra tips till alla andra :-) Men han behöver lite kläder! Sen skulle han nog gilla att ha en dammsugare för han älskar våran stora..

Bvc

publicerat i Alvin

På eftermiddagen har jag och Alvin varit på besök hos bvc. Pratade lite om hans mage, men dom höll med mig om att det kunde vara fullkornsvällingen. Nu äter han majs välling! Han vägde 10,2kg och var 82cm lång. Han följer sin kurva bra så det känns skönt. Men jag känner att han blivit tyngre de senaste veckorna! Jobbigt att bära honom för alla trappor. Jag tycker Alvin har fått många tänder. Tror han fått nästan alla uppe + att två till är på väg. Allra längst in vet jag inte riktigt. Sedan har han många nere också.. 

Onsdag

publicerat i Om mig

Nu är Alvin redan på dagis. Andreas åkte dit med honom vid 7. Han var lite trött när vi väckte honom. Jag gick upp först av alla idag och det händer inte varje dag! Är inte så morgon trött när jag väl kommer upp.Är expert på att råka ställa av klockan i sömnen. När jag gick i skolan hade jag tre olika klockor på olika ställen för att inte råka försova mig.
Nu ska jag klä på mig!

Trött

publicerat i Vardag

Idag är jag trött, men ska nog se husfruarna på tv. Undra hur trött jag kommer vara efter jag jobbat en hel dag. Antagligen lika trött som Adde, då slipper han tjata på att vi ska lägga oss :-) Imorgon ska vi alla gå upp samtidigt så Alvin vänjer sig vid att gå upp tidigt. Idag vaknade han inte förrens jag väckte honom kl 8. Imorgon ska han börja vid 7.30.

Idag har jag skrivit på papper så nu är det klart. Så imorgon blir första dagen, ska gå igenom allt! Spännande =) Imorgon kan jag fylla i Alvins schema på dagis också för någon vecka framöver när jag får arbetstiderna, fast jag tror jag vet dem men bäst att vara säker. Det var de jag tyckte var krångligt med Alvins dagis papper att veta när vi ska lämna,hämta, vem som ska göra det men det löser sig väl som det mesta! Nu ska jag läsa nya mama.

Tack för alla gratualtioner!

Svårt

publicerat i Alvin

Alvins nya grej är att ställa sig vid sängen så fort han blir trött. Då ska han sova tycker han. Han stänger jämt in sig också. Idag när jag skulle byta blöja så hittade jag honom(han brukar komma när jag ropar) inte då hade han släckt och stängt in sig i hans rum. Han la pussel i mörkret! Sötis.. Jag vet inte hur vi ska få upp honom i tid sen när jag jobbar. Han vaknade kl 8 idag. Ska fylla i schema nu för hur Alvin ska gå på dagis.. Krångligt tycker jag det är med massa papper mm.

Tisdag

publicerat i Vardag

Humör: Väldigt bra,har ju fått jobb =)
Gjort: Lämnat Alvin på dagis och nyss ätit frukost,väntar på att mamma ska komma hit.
Planer: Få besök av mamma, köra bil, och möte på poolia.
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Inget än..
Läser: Det jag skriver
Dricker: Ska snart dricka kaffe

Äter: mellanfil, musili och russin
Bästa: Jobbet
Sämsta: Vädret
Barn:  Väldigt gladmen morgon trött.
Väder: Regn och rusk..


Köpte en grå kavaj igår på h&m + det som är under som knappt syns. Kan ta en bättre bild någon dag. Jag ville inte ha en kavaj som kändes för mycket kostym/för fin men denna gillar jag.

Yes

publicerat i Om mig
Nu har jag fått jobb! Är så glad! Ska arbeta som ekonomiassistent. Fick jobb inom det jag är utbildad för och det känns verkligen kul. Verkar vara ett väldigt bra företag och bra människor. Har inte skrivit på papper, ska göra det imorn men blir anställd genom poolia så det känns klart men imorgon kan man säga att jag är anställd. Hon från poolia är jätte trevlig så det känns jätte kul och de somjag träffade idag var lika trevliga.
Som det ser ut så är det 40/50 % jag kommer arbeta. Kanske blir mer eller mindre beroende på bokslut mm. Nu har jag 8 tider innan jul och jag börjar nu på onsdag med en halvdag. Ska lära mig deras system. Kommer även att arbeta vissa dagar i Stockholm (kista). 2 av dessa 8 dagar är i Sthlm.
Om någon vet hur man enklast tar sig från centralen till kista så skriv gärna det.
Äntligen har jag jobb!!

Måndag

publicerat i Vardag
Måndag igen då. Vet inte om jag skrev det men jag var ju intervju i torsdags och i fredags ringde den trevliga kvinnan från poolia och berättade att företaget valt ut mig och en till tjej(tror det var en) och jag ska på en intervju idag kl 13. Alltså om en timme. Nu är det på det företaget som man ska arbeta åt. Men hon från poolia ska följa med och det känns skönt. Hoppas nu det går bra. Även om jag inte får det (vilket jag hoppas på) är det kul att få komma på intervjuer och då kan man lära sig av sina misstag.

Alvin invigade sin overall på dagis idag, var kallt imorse. Sen åt jag frukost snabbt och skulle cykla ner på stan snabbt för att köpa något att ha på mig. Tror ni inte cykellåset hade frysit fast men till slut fick jag upp det,alldeles innan jag tänkte hämta något för att slå sönder låset med. Sen cykla snabbt ner på stan, det var jätte halt. Väl inne på h&m fanns inte det jag skulle köpa i rätt stl i min färg så det fick bli grått. Sen när jag skulle cykla hem hittade jag inte en av cykelnycklarna för den hade åkt av och hamnat i korgen. Tur att den inte hamnat inne på h&m.. Sen hem och slänga i tvätten och nu ska jag snart cykla igen.
Måste klä på mig nu. Wish me luck.

Nu vet vi.

publicerat i Alvin
Jag tror jag vet vad Alvins mage inte vill ha.. Vi trodde inte att det var mjölken så vi tog inte bort den helt men vällingen bytte vi ut. Jag tror det beror på hans fullkorns välling för nu när han inte äter den så är det mycket bättre! Små barn ska väl inte direkt äta fullkorn så jag antar att det blev för mycket. Mjölk verkar det då inte vara.

Bus Alvin

Trött

publicerat i Om mig

Usch jag börjar bli sjuk igen.. Hade lite feber tidigare men värst är när man känner hur förkylningen kommer och det kliar hela tiden. Hoppas inte Alvin blir mer förkyld i alla fall! Har varit på en arbets intervju idag, ekonomiassistent! Hoppas på det! Emma tog med sig Alvin och Liam hit så det var snällt! Nu ska jag vila..

Bvc

publicerat i Mat, recpept
På onsdag fick vi tid hos bvc ang. alvins mage. Tills dess ska alla mjölk produkter bort och sådant som har lösande effekt som russin. + inte för mycket fullkorns produkter så vi måste byta ut vällingen bland annat till majs välling. Får se om det är mjölk. Jag tror inte det är mjölk, har bara den känslan men man vet ju inte. Känns krångligt att behöva läsa och kolla om allt innehåller mjölk men det går säkert bra när man vänjer sig.
Visa barn bajsar ju rätt mycket men Alvin är ofta lös och ibland kan det lukta lite illa.. Så helt normalt kan det inte vara tycker jag.
Någon som har barn som inte tål mjölk?

Film

publicerat i Om mig
Nu har jag sett sex and the city! Den var sevärd :-) Har köpt några tidningar som jag ska läsa nu också. Sedan är det väl dags att sova. Kan lägga mig lite senare nu när jag är ensam. Andreas tjatar jämt på att han vill sova tidigt. Fast det är skönt att somna tidigt så man är pigg när Alvin vaknar. Vi har ändå tur för Alvin vaknar oftast inte före 7. Ibland får jag väcka honom efter 8 till och med. Nu ska jag läsa Elle.

Onsdag

publicerat i Vardag

Nu har jag nyss kommit hem från Xandra. Hon har varit sjuk så länge nu så jag köpte med mig en tidning. Hon har lunginflammation fast det sitter längre upp så det heter egentligen något annat som jag inte kommer ihåg. Hon äter i alla fall antibiotika nu. Innan det så var jag på gymmet.
Andreas är på kurs/konfereans idag och imorgon så han ska sova borta. Funderar på om jag ska hyra en film. Sex and the city kanske? Fast jag borde lägga tiden på att plugga till körkortet. Är filmen bra? Den är rätt lång har jag för mig.. Har aldrig direkt följt serien men ska se filmen någon gång.. Dom är inte direkt i min åldersgrupp så därför har jag itne sett serien så mycket..


Krock

publicerat i Vardag

Idag har jag varit på halkkörning halva dagen. Emma passade Alvin och det hade gått bra, han brukar sköta sig bra när han har barnvakt :) Åter till halkan då. Vi såg en film som jag tyckte var lite läskig. Dom visade en krock i 50,70,90km /tim när man krockade rakt in i ett träd/lyktstolpe. Jag trodde inte att trädet kom så långt in i bilen på bara 50km och då ska vi inte tala om 70,90.. Undra om man verkligen överlever 90..Visst beror det på många orsaker men ändå. Jag kommer/skulle inte ha mitt barn fram i bilen!! Visst förstår att det är smidigt om man kanske kör ensam och vill hålla koll på barnet men samtidigt kan det störa körningen + att de sitter säkrast höger bak!

Men det var roligt att få sladd i alla fall! Svårt att veta hur man ska göra,man hinner inte direkt tänka. Nu är det avklarat!

Ursäkta ämnet

publicerat i Alvin
Måste bara fråga! Hur många ggr per dag bajsar era barn?? Alvin är makalös tror nästan det måste vara något fel.. Sedan kl 14 har gjort nummer två kanske 4-5 ggr.. Är det verkligen normalt? Det är nästan jämt så..

Måndag

publicerat i Vardag
Nu är jag back on track efter helgen. Har inte tid eller lust att sitta vid datorn som klistrad längre. När Alvin är hemma finns det ingen tid eller tillfälle då han klättrar på allt. Igår kväll hängde han över soffkanten och försökte få upp sin bok som han kastat ner.. Fotpallen är också ett populärt mål att klättra upp på.. Jaja detgår väl över snart hoppas jag. Tur att vi inte har en drös med möbler då.
Har haft körlektion idag och varit på en arbets intervju. Emma hämtade Liam men jag och andra Emma mötte uppdom sen fikade vi här. Alvin fick feber också. Så klart när jag har halkan imorgon och Andreas möte men Emma är snäll och ska passa Alvin! Han blir alltid sjuk när jag faktiskt ska göra något viktigt =) Skönt att vi bor nära så jag kan ta Liam ibland och hon Alvin.Dom går på samma avdelning på dagis också!

Vi

publicerat i Alvin

Här sitter vi.. Dåligt ljus jag vet. Alvin ska bestämt sitta på egen stol nu.Tror han ser Liam göra det här och vill göra lika :-)

Fredag

publicerat i Vardag

Fy vad trött jag var imorse.. Vet inte varför men trött var jag. Alvin vaknade först halv 6 men somnade om direkt han fick ligga i vår säng. Sen råkade vi vakna kl 8 så det blev lite bråttom. Allt tar så mycket längre tid när Alvin ska retas och springa ifrån mig och gömma sig när jag ska klä på honom.. Nu har jag nyss ätut frukost men om ett tag ska jag ut och gå. Ikväll ska vi äta middag hemma hos Jonas och Emma.

Uppkörning

publicerat i Om mig
Nu har jag bokat uppkörning och körprov! Nu måste jag bara plugga ordentligt! Har varit seg på det eftersom jag är en sån person som måste ha ett datum för att kunna plugga ordentligt. Nu har jag det, i december är det. 1 dec har jag körprov och uppkörningen lite senare. Säger det om jag klarar den eller inte ;) Halkan har jag nu på tisdag. Fick i uppgift att boka halka här i Västerås istället för Eskilstuna som körskolan egentligen åker till för det finns inga tider där nu. Men jag bokade alltså alltihop för annars kanske tiderna tar slut.
Har pratat med mamma också vi måste åka upp till dom och dom ner hit lite mer nu innan uppkörningen. Kan ju bara köra med dem. Är en bit att åka för både dom och oss men jag vill ha mitt körkort nu.
Sen ska jag försöka köpa en skrutt bil. Vi får ju en ny a4 om en vecka eller så för Andreas måstebyta bil efter ett visst antal mil så dem kan sälja den till ett bra pris och det blir ungefär en gång i halvåret. Därför vill jag ha en skit bil så jag kan träna lite mer innan jag ska köra en ny bil som vi inte äger... Sen så har ju Andreas alltid bilen eftersom han pendlar. Nu svamlar jag bara..Ska dricka mitt kaffe nu!

torsdag

publicerat i Vardag

Humör: Bra
Gjort: Lämnat Alvin på dagis, gjort en fiskgratäng,dammsugit, sökt ett jobb, gjort tonfiskrulle
Planer: Vet ej
Ser på: Datorn
Lyssnar på: The script
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget men känner att jag blev törstig av maten

Äter: Tonfiskrulle(tonfisk, morot,gurka, paprika,lite dressing, phiadelphia på ett tunnbröd)
Bästa: Alvin&Andreas
Sämsta: --
Barn:  Glad och trött nu säkert
Väder: Lite sol

Fiskgratäng

publicerat i Mat, recpept

Har länge tänkt göra en fiskgratäng till middag så nu har jag gjort en som vi ska äta ikväll.
Har inte hittat något bra receot direkt så jag gjorde min egen med lite inspration från massa recept.

Koka potatis och gör potatismos.
Koka torsken (vet inte om man behöver koka egentligen men jag gjorde det)
Gör en sås på smör, matgrädde,mjölk och mjöl. Jag kryddade med pressad citron, vitpeppar, citronpeppar, salt, vitlökskrydda (lite) och paprikakrydda (lite)
Lägg torsken i en ugnsform
Spritsa potatismoset runt (man behöver självklart inte spritsa)
Häll på såsen
Sedan kan man lägga på liten riven ost och jag valde att ha tomat på med.
Just det kryddade torsken med salt, vitpeppar och lite pressad citron.

Kryddor kan man ju byta ut mot de man tycker om. Jag hade velat haft dill men vi hade ingen hemma. Än har jag inte smakat så jag vet inte om den är god ;)

Hemma

publicerat i Vardag
Nu har vi handlat på ica maxi, ätit på burger king (jag åt en sådan där kyckling smörgås), nattat Alvin och nu sitter vi vid tvn med varsin dator. Sociala livet börjar nu :-) Ikväll är det greys och det ska jag se. Annars är det nog inte bra på tv idag. Fast det är rätt skönt det med!

Starta eget

publicerat i Om mig

Är mina planer (någon gång).. Okej jag ska inte göra det men jag vill. Just nu känns det som det är jätte svårt att få jobb och sen skulle det vara skönt att ha något eget (jag vet att det är mycket mer jobb). Andreas tycker också sådant är roligt, han läste mycket om att starta eget förut.. Egentligen borde man kanske arbeta några år med det man vill öppna.. Ska nog köpa mig en bok som jag kan skriva ner idéer när jag kommer på något. Någon gång i framtiden skulle det vara kul i alla fall. Måste bara komma på vad jag vill arbeta med, kanske ärsmart att göra det första..Hehe!
Finns det något som saknas? Det finns ju 1000 nätbutiker med inredning och kläder så det känns kanske inte så smart..  Fast vem har sagt att detmåste vara på nätet..

Barnvakt

publicerat i Alvin
I måndags var jag barnvakt till Liam. Alvin tycket det var så roligt att bli jagad med bilen.. Tur att vi har två bilar!



Så söta så!

Tisdag

publicerat i Vardag

Humör: Bra men har träningsvärk
Gjort: Lämnat Alvin på dagis och nyss ätit frukost.
Planer: Ska försöka ta mig ner på stan strax och gå ner på AMS. Sen körlektion.
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Musik
Läser: Det jag skriver
Dricker: Nyss någon juice

Äter: mellanfil, musili och russin
Bästa: Att jag har träningsvärk vilket betyder att jag har tränat :)
Sämsta: --
Barn:  Glad fast han ville inte klä på sig idag.
Väder: Inte så kalltmen ingen sol.

Simma

publicerat i Vardag

Nu har jag varit och simmat med Xandra. Det var skönt att simma. Efter 20 släcker dom ner och tänder ljus runt bassängerna. Jätte mysigt! Vi tränade en lite stund innan också. Synd att det är så mycket folk på kvällarna bara för det blir så trångt och svettigt.

Alvin tyckte det var roligt att leka med Liam idag. De åkte runt på varsin bil och jagade varandra. Alvin älskar att bli jagad så han blevglad. Sen fick dom bada också. Liam satt stilla och stoppade klossar i en hink medans Alvin lekte hela havet stormar mer än vanligt.. Sen skvätte han ner mig busungen!


Imorgons planer är arbetsförmedlingen, körlektion och sen hämta Alvin såklart!

Måndag

publicerat i Vardag
Blev inget gym idag för det var helt tomt på luft i mina cykel däck och jag orkade inte pumpa. Tror inte det kan vara punka på båda.. Fast jag har varit ute och gått istället och det var skönt att gå ute och inte på ett löpband. Nu ska jag klä på mig och fixa lite här hemma. Ska ta med min lillebror hem från dagis idag så då får Alvin någon att leka med..Sen ikväll ska jag kanske simma med Xandra efter kl 20 då får bara "vuxna" simma. Eller i alla fall de över 17år. Står vuxna på öppetiderna men under står det över 17 år. När blir man vuxen egentligen? När man fyller 18? När man flyttar hemifrån? När man får barn? Om manblir vuxen när man flyttar hemifrån så blev jag det innan jag fyllde 16år..

Böcker

publicerat i Tips
Har inget att göra så tänkte tipsa er om böcker som jag tycker om!

Böckerna av Jens Lapidus som handlar om "Stockholms undre värld" tycker jag är bra. Om man gillar spännande böcker som ändå känns väldigt verkliga fast de inte är baserade på sanna berättelser.

Den här boken vill jag läsa. Det är fortsättningen på berättelsen om Mia som flyr till Usa från sin man som misshandlar henne i Sverige. Fast i den här boken är det Emma, Mias dotter som berättar..

Camilla Läckberg gör spännande böcker. Man får följa Erica Falck och fjällbacka i hennes böcker. Jag har inte läst denna men bland annat isprinsessan..

Några fler böcker jag skulle vilja läsa är den här, den och den..

Shoppa lite

publicerat i Mode, shopping




Köpte dessa skor förra veckan..Skickade efter dem i augusti men då kom dem aldrig men nu fanns dem inne igen här så då passade jag på.. Adde tycker inte om sådana "moderna" skor.. Synd för han att jag gör det då =) Pratade med av mina kompisar Emma (har några stycken) hon frågade om jag jämt köper sådant Andreas inte gillar.. Saken är den att han brukar gilla det efter ett tag sen köper jag sådant jag tycker om och inte alla andra.. Hon sa att hon köper det hennes kille tycker är snyggt..

Söndag

publicerat i Vardag

Som jag skrev igår så trodde jag att Alvin skulle vakna och det gjorde han. Sen så fick han sova hos oss vilket jag ångrar nu han ska jämt slita och dra i mitt hår men jag fick sovmorgon idag så det var skönt! Nu håller jag på att tvätta och kl 15 ska jag träna med Xandra. Alvin sover nu så jag passar på att sitta här lite. Tror Andreas också somnat..


Alvin försöker alltid vara hjälpsam men om det är till hjälp vet jag inte rikitgt ;)

Sova tidigt

publicerat i Vardag
Idag somnade Alvin i soffan innan 18 så nu hoppas vi att han inte vaknat tidigt imorgon eller kanske snart.. Han brukar inte få sova innan 19 egentligen. Men han somnade för tidigt tidigare idag så det är inte så mycket att göra åt det. Brukar bli lite andra tider med sömn på helgerna. Han har varit ganska trött idag och då blir det lite gnällig.. Han är som en svans efter mig när han är trött för att han vill hålla på med mitt hår. Andreas har inte så mycket hår att erbjuda. Ska nog be han att spara ut så Alvin kan växla lite.. Nej skoja bara vill inte att han ska vara långhårig.