Baka en liten kaka

publicerat i Mat, recpept


Efter jag lämnade lill busen på dagis så har jag bakat. Det har snöat här idag så bäst att stanna inne då!

Bullar och kladdmuffins! Har inte smakat bullarna eller muffisen än men det luktar gott! Speciellt av bullarna..

Sen har jag gjort russin bröd (dålig bild ser jag nu) och dem blev jätte goda!
Råg russinbullar heter brödet! Kommer från Leila bakar boken.

Denna dag

publicerat i Alvin
Kollade lite på bebis bilder på Alvin idag. Tänk att han inte är en bebis längre. Över 1 år kan man väl inte kalla sitt barn bebis tycker jag. Sedan han börjat på dagis har han utvecklas mycket tycker jag. Snart börjar han nog prata mer. Han pratar mycket fast på sitt språk. Han förstår mycket i alla fall. Idag när vi byggde med klossar, torn så sa jag "jag behöver den andra Alvin kan du hämta den". Då sprang han in i sitt rum och hämtade flera klossar. + massa andra saker som han gör varje dag. Fast han är fortfarande en liten kille :)
Jag/Vi älskar dig Alvin!

En dag

publicerat i Mat, recpept
blir denna min...Ska spara till en kitchen aid när jag får ett jobb..

Ps...Dom kostar 6000kr för er som vill veta :-)

Onsdag

publicerat i Om mig
Lämnade Alvin på dagis vid 9 som vanligt och efter det har jag tränat, duschat, strykt tvätt, dammsugit och ätit lunch. Ganska bra gjort. Nu ska jag snart sätta mig och skriva en lista på vad vi ska veckohandla. Något tips på en god och enkel maträtt? Xandra och hennes kille kommer nog på besök efter dem varit och tränat. Hon sov när jag skulle träna så jag fick träna ensam men det går också bra. Tryckte in något skogs program på löp maskinen så det blev massa uppför och det känns skönt nu!

Dag på stan

publicerat i Vardag
Jag och Alvin tog oss en tur ner på stan efter dagis. Kom på att det är höstlov på vägen ner men det var rätt okej ändå. Jag hatar när det är för mycket folk. Det var Alvin som shoppade idag. En ny mössa från PoP, en ulldress, ett par tjockare vantar. Kan visa vad han fick imorgon, då kan jag visa hans vinterskor också. Vi mötte Xandra för en fika också. Blev inte så långvarigt då Alvin inte ville fika. Nu ska jag kolla på rosa bandet galan men kl 21 blir det att kolla på husfruarna.. Ska spolas fram 5år och det kan behövas!

dagens

publicerat i Vardag

Humör: Pigg och glad för att jag har nyss tränat!
Gjort: Vaknat vid halv 7 då Alvin redan var vaken med Andreas, bytte en blöja, gav Alvin välling,försökte äta min macka ifred det slutade med att Alvin tog hela när han skulle ta en bit, lämnade på dagis, cyklade till gymmet,cyklade hem coh duschade.
Planer: Inget speciellt.
Ser på: datorn
Lyssnar på: efter tio
Läser: Inte mycket.
Dricker: Nyss en god smoothie

Äter: Läs ovanför
Bästa: Alvin,Andreas, att jag har tränat och hoppas på jobbet
Sämsta: Att jag inte har något jobb än!
Barn: glad och säker trött
Väder: Tråkigt

Dagens andra

publicerat i Mat, recpept
frukost.. Har varit och tränat så då äter jag inte så mycket innan för då får jag håll! Solade lite idag också men jag blir så rastlös så jag solade bara en kvart men det är inte bra att sola jag vet! Tur att jag nästan aldrig gör det längre.


Smoothie gjord på:
Björnbär
Hallon
Clementin
Lättmjölk
Vaniljyoghurt
Linfrön

Göra om

publicerat i Inredning
Vi har börjat göra om lite i vardagsrummet. Ska nog kanske göra Alvin också. Men det går inte så fort när jag inte har något jobb och sedan har vi inte tid heller. Kanske blir det en fondvägg i vardagsrummet. Men tavlor ska vi köpa men hittade inga i söndags. Vi har möblerat om i alla fall. Jag/Vi ska göra en slags skärmvägg med fransgardiner tror jag. Vi ska nämligen skärma av på något vis så det blir som "två rum" då vi måste ha plats för ett litet skrivbord. Funkar inte dirket för Andreas att jobba i soffan..



Vår dag

publicerat i Alvin
Efter dagis så har vi varit ute och gått eller ja Alvin åker vagn så det blir jag som har motionerat! Handlade lite frukt och kaffe på vägen också. Sen gjorde jag smoothie till mellanmål och Alvin åt en massa clementiner. Sen fick han leka i vattnet och efter tog vi oss ett bad. Krångligt att bada ensam med Alvin då man måste lyfta ur honom innan jag ska duscha sen står han där vid kanten och vill i igen. Efter det fick Alvin gurkstavar och jag gjorde snabb middag. Pasta&köttbullar som Alvin älskade!





Alvin&Liam när jag var barnvakt i torsdags!
Dom läste massa böcker hela tiden,sen ska dom såklart ha varandras!

Måndag

publicerat i Vardag

Humör: Bra
Gjort: Varit på intervju, som jag hoppasgick bra. Är inom försäljning/marknadsföring. Verkar väldigt intressant! Nu tvättar jag.
Planer: Hämta Alvin, gå ut och gå, fixalite här hemma..
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Inget faktiskt..
Läser: Inget nu förutom det jag skriver.
Dricker: Nyss vatten

Äter: Clementin


Bästa: Att jag har varit på en intervju!
Sämsta: Tvätten+ att jag inte har några roligabilder att lägga upp.Blir roligare att skriva med bilder.
Barn: För Alvins del är det bra att det är vintertid för han sover gärna till halv 8-8 annars och då blir det så stressigt men igår och idag har han vaknat halv 7-7.
Väder: Små kallt och lite sol

Utmaning

publicerat i Om mig
En utmaning som jag tagit härifrån!

Namn: Sandra
Jobbar med (eller pluggar): Önskar jag gjorde något av det men jag jobbar på det! Söker jobb alltså!
Drömyrke: Vet inte! Något med människor, kundkontakt..

Drömresmål: New York, något varmt land också..
Gör på fritiden: Ja vad gör jag då. Efter jag lämnat Alvin så brukar jag träna eller duscha, fast duscha gör alltid såklart! Frukosten brukar bli efter dagis lämning om jag inte ska träna. Sen söka jobb, äta lunch,träffa vänner, söker jobb efter lunch också, hämtar Alvin 14:00. Efter det är det full fart till 17 då det blir gnälligt när jag ska laga middag. Vid 19 sover Alvin då blir det kanske tv,dator,dusch,tidningar..
Intressen: Förutom Alvin,Andreas,vänner,familj mm..Mode,inredning, träning, bakning..

Goda egenskaper: Hm.. Är bra på att hålla ordning runt omkring, ansvarsfull tror jag nog, klarar stress ganska bra, gillar att göra många saker samtidigt..
Dåliga egenskaper (fråga din partner eller dina vänner om du inte kan komma på nåt bra), orkar inte fråga någon men Andreas skulle nog säga att jag lätt blir irriterad om jag ber han diska sen gör han inte det på 5sek.. Vill att allt ska hända nu. Sen är jag ganska små surig ofta nu när jag går hemma. Hatar att bara gå hemma..
Tillbakadragen eller framåt i nya sällskap? Beror på vilka som är i sällskapet såklart!

När det gäller kläder, kvalitet eller kvantitet? Både och...
Vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan? Jag kan leva utan alla skönhetsprodukter. Men om jag använder smink så kan jag inte sova med det så ansiktsrengöring. Jag får panik av att ha smink som känns gammalt som det gör efter en dag. Annars använder jag ofta (inte dagligen) mascara, concelaer, foundation (i.d), rouge..
Hur många riktigt nära vänner har du? Några stycken..
Vem hade du helst tagit med till en öde ö? (Bara en person) Då blir det såklart Alvin!
Dina tre favoritbloggar: Svårt med favorit, vet inte rikigt..Läser för många,försöker minska ner på det faktiskt. Läser inte alla dagligen iallafall.
Vad gör du helst en lördagkväll? Så olika men jag träffar gärna några kompisar men gör det helst med Alvin&Andreas än utan. En middag blir bra, sen kanske en film när Alvin somnat!

Söndag

publicerat i Vardag

Idag tyckte jag gossip girl var riktigt spännande.. Har nog börjat fastnat för serien, blir lätt så om man ser några avsnitt av en serie även om den är bra eller inte. Nu sitter jag och läser lite om en sak som jag ska göra imorgon. Eller inte om vad jag ska göra men vill inte berätta idag så jag talar om det imorgon. Det är inget så speciellt egentligen så ni behöver inte bli nyfikna eller något!

Alvin hade haft det bra hos mamma men han blev gnällig när vi kom och lite rädd att vi skulle gå igen tror jag. Men han hade inte varit ledsen, gnällig och sovit bra så det var skönt! Vi kom hem vid lunch idag så vi har varit på ikea och några andra affärer. Har köpt en ny matta, kuddar + lite mer. Vi måste göra om lite fast allt vi skulle köpa fanns inte. Vi har köpt en svart matta för vi har inte någonstans vi kan tvätta en matta vad jag vet så nu syns inte all smuts så snabbt!


Äsch det är en arbetsintervju jag ska på imorgon! Så nu vet ni det men alltså jag ser det som att det kan vara hur många som helst som ska på det så jag tar inte ut något i förskott! Men det är roligt att dem ringde för det är alltid en erfarenhet och självklart ska jag hoppas på detbästa!

Helg

publicerat i Vardag

Jag sitter inte så mycket vid datorn längre känns det som och det är skönt! Tänk vad mycket tid man spenderar vid datorn egentligen. Men det går i perioder. I torsdags sov Xandra över här och det var väldigt trevligt, igår var vi ut och åt middag med Jonas&Emma. Alvin är hemma hos mamma.
Vi åt middag på bankiren och jag ska vara lite snäll men det var inte allt för bra synd nog. Maten var god men servicen var verkligen kass. Dom är ganska nyöppnade och dom var inte vana med så mycket folk. Dom glömde bort våran förätt, som dom sedan bjöd på (bra!). Men det tog en timme att få den. Sen tog det över en timme att få huvudrätten! Vi fick mat kvart över 9 tror jag.. Vi var inte dem enda som fick vänta. 4 personer vid ett bord gick därifrån.. Jaja trevligt att komma ut iallafall..

Idag ska vi på 1års kalas. Nu måste jag göra mig klar.

Äntligen

publicerat i Vardag
Vet ni idag ska jag klippa mig! Det var 100 år sedan jag gjorde det, närmare bestämt innan sommaren! Helt knäppt. Men idag vid 11 ska Emma klippa mitt slitna hår. Men det blir nog inte någon större förändring tror jag.
Alvin är på dagis idag, han blev aldrig sjuk. Skönt! Andreas är i sthlm på konferans idag och idag ska Xandra sova här. Så det ska bli trevligt. Imorgon kommer mamma och Janne och hämtar Alvin, han ska sova där tills på lördag. Vi ska ut och äta middag med Jonas och Emma imorgon kväll. Jag tror vi ska gå till ett ganska nytt ställe som heter bankiren. Hoppas det blir bra.

Nu ska jag göra mig klart och lyssna lite på Lars Winnerbäck. Bäst att passa på när jag är ensam för nästan ingen tycker om Winnerbäck som jag umgås med. Adde hatar sådan musik!

Onsdag

publicerat i Om mig

Humör: Inte så bra så tur att jag är ensam hemma, men Alvin är ju hemma fast han sover!
Gjort: Burit på en väldigt gnällig Alvin, gjort mig ordning ska bara hitta några kläder också.
Planer: Rekryteringsmässan även om jag inte är på det humöret längre..
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: The script
Läser: Det jag skriver just nu
Dricker: Coca cola nyss

Äter: Inget kylskåpet är tomt.
Bästa: en hemlig sak som inte gäller mig men är väldigt bra.
Sämsta: Jobb + mitt dåliga humör
Barn: Inte så bra,Alvin är gnällig idag och det passar inte så bra när jag också är på dåligt humör + förkyld
Väder: Sol iaf.


Alvin hemma

publicerat i Vardag
Idag är Alvin hemma från dagis. Han är inte sjuk men inte jätte pigg heller. Han har inte feber men hade nästan 38 så han får vara hemma idag. Tyvärr är det samma dag som jag ska på den där jobbsökar mässan.Typiskt va? Men Andreas kommer nog hem vid lunch så då får jag åka ner. Mamma ska nämligen egentligen hämta Alvin på fredag så ska han sova där över natten så därför vill jag inte att han ska bli sjuk. Var längesen vi hade barnvakt så det ska bli rätt skönt. Imorgon ska Xandra sova här för Anderas ska på konferans i sthlm till på fredag.

Nu måste jag försöka duscha och Alvin försöker dammsuga..

Tisdag

publicerat i Om mig
Är fortfarande förkyld och då blir jag trött. Igår gick vi och la oss klockan 8. Alvin börjar bli förkyld han med och då sover han sämre. Inatt sov han hela natten igen som han brukar i alla fall. Har skrivit några personliga brev till rekryteringsmässan imorgon. Hoppas jag inte är lika förkyld då. Xandra har kom och hälsade på imorse också. Alltid trevligt. Äsch jag kommer inte på något vettigt att skriva ska lata mig lite innan jag hämtar Alvin.

Återkommer när jag känner mig lite roligare...

Sjuk

publicerat i Vardag
Jaha så är man sjuk då.. Har inte orkat sitta vid datorn och gör det knappt nu heller men jag måste skriva några personliga brev till rekryteringsmässan på onsdag! Hoppas jag är frisk då! Fick avboka min körlektion nyss. Nu ska jag vila lite..

Fredag

publicerat i Vardag
Vi har nyss kollat på idol och nu vet jag inte om jag orkar hålla mig vaken till resultaten. Värdelöst att vänta till efter nyheterna! Tycker killarna inte alls är bra i idol men Anna har grym röst. Har tryckt i mig lite chips och ben&jerry glass också.. Det är ju helg nu så :-)
Efter dagis så åkte jag, Alvin, Emma och Liam till hälla för att kika lite på ikea. Kom hem vid halv 6 och då blev jag så trött så jag la mig på golvet och kollade på när Alvin lekte tills Andreas kom hem. Jag hatar att åka buss, måste bara säga det.. Finns inget värre efter kl 15 på en fredag då alla ska hem. Tur att jag nästan aldrig gör det..
Nu ska jag kolla vidare på tv, Andreas har somnat på soffan...

Dagens

publicerat i Om mig

Humör: Bra men täppt och har hosta.
Gjort: Emma gick nyss.
Planer: Diska, fixa tvätt,duscha, hämta Alvin
Ser på: Min dator,efter tio

Lyssnar på: efter tio
Läser: körskoleboken + aldrig fucka upp
Dricker: vatten

Äter: Inget

Bästa: Helg
Sämsta: jobb + hostan
Barn: Alvin är på dagis men börjar bli förkyld,glad är han också!
Väder: Sol

Söta Alvin

publicerat i Alvin


Igår fick Alvin bada lite medans jag gjorde sallad. Han älskar att bada så jag fick göra klart salladen. Men han fick ha badbyxorna på sig för han hade nyss ätit och då vet man inte vad som kan hända.
Alvin är skulle vara inne på dagis idag för det spö regnar så det var de stora barnen som skulle gå ut. Tur för mig eftersom jag tänkte ta hemoch tvätta Alvins kläder. När man inte har tvättmaskin så är det bäst att tvätta när Alvin är på dagis.

Onsdag

publicerat i Vardag
Nu har jag lämnat Alvin på dagis och det gick bra. Dem berättade att Alvin älskar sångstunderna, han dansar och gör rörelserna. Han kommer hem ibland och gör imse vimse spindel bland annat.Sötisen!
Jag hade tänkt att jag skulle träna idag men jag är hes och har någon slags hosta så jag skippar nog det. Alvin börjar också bli förkyld igen. Han har varit frisk i någon vecka nu så det är väl snart dags igen.
Nu ska jag äta frukost!

Dagens

publicerat i Om mig

Humör: Bra tror jag nog..
Gjort: Nyss lämnat Alvin på dagis
Planer: 10:05 körlektion, efter det ska jag träna med Xandra om hon har vaknat. Sedan ska jag hem. Kl 14 hämta Alvin sen ska jag träffa Emma och ut och gå med henne, Alvin och deras hund Alice.
Ser på: Min dator

Lyssnar på: Inget
Läser: Just nu,lite om enkelriktad i körskoleboken
Dricker: Kaffe

Äter: Inget

Bästa: Att jag ska träna
Sämsta: jobb
Barn: Alvin är på dagis men börjar bli förkyld
Väder: Sol



Alvin spelar fotboll.. Detgör han jämt.


 

Utkast: Tänk vad ...

publicerat i Alvin



Tänk vad Alvin växt sedan han var 6månader.. Helt sjukt vad tiden gått fort. Nu går han på dagis och allt..
Han hade inte så mycket hår här och han är fortfarande en blondie.. Jag och Alvin la lite pussel idag på eftermiddagen och han blev jätte sur när jag skulle ta bort det så då fortsatte vi med ett annat. Han kastar pusselbitarna på brädan sen klappar han händerna = Alvin är duktig. Sötnosen!

Måndag

publicerat i Vardag
Så var det måndag igen. Denna vecka har jag körlektion måndag och tisdag, alltså om en halvtimme. Så jag ska snart cykla ner på stan. Sen tror jag att jag ska gå på stan,fick lite presentkort i present som jag måste köpa något för :) På h&m och mq. Har inte vart på stan på evigheter för jag har ändå inte haft några pengar att köpa något för så då är det rätt onödigt.
Nu ska jag byta om!

Tack & dagens

publicerat i Om mig
Tack för alla gratulationer!

Humör: Bra men trött..Besök för en trött men det är trevligt också såklart!
Planer: Slöa
Gjort: Igår hade vi besök och idag..Kalas alltså..
Ser på: Datorn & tvn
Lyssnar på: Ensam mamma söker
Läser: Min nya bok som jag fick igår, den andra av jens lapidus
Dricker: Coca cola
Äter: Nyss popcorn
Middag? Vi åt kok korv medbröd.
Bästa: Andreas&Alvin
Sämsta: Inget jobb.
Alvin: Sover
Väder: Var sol nu mörkt

Gammal som gatan

publicerat i Om mig
blir jag idag, hela 19år. Nej fast jag känner mig lite mer gammal, har ju Alvin och en massa mer :) Men det är så skönt att ha barn och Andreas så slipper jag få en 30års kris för att jag inte har barn eller man! Fast om jag hade ett jobb så skulle det vara ännu bättre! Andreas jobbar bara till lunch idag så han kommer hem så vi kan äta lunch sen hämta Alvin. Då blir nog Alvin glad när pappa är med. Sen ska jag baka en kaka.. Nu ska jag snart cykla ner till min dubbla körlektion.

dagistrött

publicerat i Alvin

En trött Alvin som sitter snällt och myser (läs drar) i mitt hår..

Tvättat

publicerat i Vardag
Sådär nu har jag städat, tvättat och bäddat rent + lite annat. Nu ska jag snart hämta Alvin på dagis fast nu heter det egentligen förskola men jag kommer säga dagis. Van med det. Lika lekis men nu heter det förskoleklass. Min söta kusin Saga förklarade för mig förut att det faktiskt heter förskoleklass :-) Tror Andreas lillebror också har sagt det till mig så snart säger väl Alvin att det heter förskolan..
När Alvin har fått mellanmål så ska jag gå till ica ettan för att köpa muffinsformar om dom har det där. Måste vara rätt sort annars blir det fel. Sen ska vi baka om Alvin är på bakhumör..

Nu ska jag snart gå så ha en bra dag!

Dagens

publicerat i Om mig
Humör: Bra men blev nyss arg på mig själv eftersom jag skulle baka muffins och jag har inga muffins formar. På lilla ica har dom inte sådana.
Planer: Städa och tvätta. Baka skulle jag också gjort..
Gjort: Lämnat Alvin på dagis, vi försov oss nästan. Vaknade ungefär kvart i 9 av att Alvin pratade i sitt rum.
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Inget
Läser: Teori + Vince & Joy, fast jag läste ut den igår därför försov jag mig tror jag för jag läste i flera timmar. Jag blir så när jag läser böcker.
Dricker: Kaffe
Äter: Två mackor
Middag? Vet ej,vi ska veckohandla ikväll. Brukar bli hämtmat då.
Bästa: Fyller år imorgon, även om det inte känns så viktigt längre.
Sämsta: Inget jobb.
Alvin: Glad tror jag, han är ju på dagis.
Väder: Regn

Vi föräldrar

publicerat i Alvin
köpte Andreas åt mig igår. Tänkte att jag skulle ta mig en titt på vintersko testet men jag märkte att alla skor var från stl 23-24 och uppåt. Alvin har ungefär stl 20-22 beroende på sko. Jaja, vi hittar nog några bra. Dom får inte vara för klumpiga. Någon som har tips? Nu har vi kavat och jag är nöjd med dom men vet inte vad det blir nu. Tycker de flesta skor är klumpiga. Alvin är så liten för sin ålder (tror jag). Han är minst på dagis, på din avdelning. Han känns som ett pytte barn :-) På tal om det så vill jag gå och väga honom på bvc för jag vill se om han gått upp något i vikt. Vi har ingen våg hemma och det känns bättre att göra det hos dom.



dagis

publicerat i Om mig

Snart ska jag gå och hämta Alvin på dagis. Ska ta med mig välling åt honom för jag tänkte att vi skulle ut och gå direkt. Ibland tror jag det är omöjligt att få jobb! Usch..Men jag har glad att jag inte arbetar på ett företag som det går dåligt för nu när börsen kraschar. Som volvo som ska avskeda 3300 till.. Jag har sökt några högskoleutbildningar som jag hoppas på,mer om det senare. Det finns dock två positiva saker med att jag inte har jobb.
1. Alvin slipper gå så mycket på dagis i början.
2. Jag kommer snart ta körkort.
Eftersom jag fyller år på fredag så önskar jag mig ett jobb! Så någon som vill ge mig det så blir jag väldigt tacksam.. :-)



Utmanad

publicerat i Mode, shopping
Blev jag av Alexandra.

1. Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?
Eftersom jag är fattig nu kan vi räkna med den tiden jag iaf fick föräldrapenning. Inteför att jag var rik då men ni förstår tror jag. Vissa månader 0 andra några hundra. Inga tusenlappar i alla fall (än,kanske om några år).

2. Dyraste plagget/skorna du köpt?
Oj, säkert några av mina jeans eller sneakers. Kommer dock inte ihåg vilka. Säkert några av mina fornarina jeans.

3. Bästa fynd i år?
Till mig eller Alvin? Kan ta båda. För min del måste det vara min studentklänning och den jag hade på min fasters bröllop (bild längre ner). Även fast den grå gick sönder och fick lämnas in på lagning. Gillar dem i alla fall.
Till Alvin är det nog höstskor från Kavat och Vind jacka,byxor från PoP.

4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?
En svart volangklänning från h&m, en randig sommarklänning sen säkert något mer.

5. Hur många par skor har du hittills köpt under 2008?
Oj det var lätt räknat. Högst 5 kanske någon till om man räknar med Alvin.

6. Om jag gav dig 1 000 kronor, vad skulle du köpa för dem?
Ett par höga stövlar eller ett par vinterskor till Alvin.

7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?
Just nu 0 men om vi låtsats att jag har ett jobb så beror det på om det är en täck jacka som man kan ha några år eller en mer säsongs jacka. Men för en täckjacka 2000kr kanske.

8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shopping runda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?
Nopp, möjligtvis att jag tänkt tanken men aldrig gjort det och förresten så har jag aldrig shoppat för stora summor.

9. Spara eller slösa?
Är nog ganska sparsam..

10. Dina fem senaste köp?
Har inte köpt något till mig själv på ett tag men räknar med mig och Alvin.
1. Reima overall
2. Mössa,vantar till Alvin
3. Strumpbyxor som blev helt fel.
4. träningsbyxa från rönnisch (stavning?), t-shirt från soc.
5. BH
Sen fick jag ett par jeans från mamma och Alvin har säkert fått något som jag glömt just nu..


Hade inga från studenten märkte jag.Tror det var under perioden min kamera var borta.

Dagens

publicerat i Om mig
Humör:  rätt bra
Planer: letar jobb,ska laga mat och sedan hämta Alvin.
Gjort: Lämnat Alvin på dagis, inget mer.
Ser på: Datorn + tv
Lyssnar på: Efter tio
Läser: Teori + Vince & Joy, tror jag den heter. Lånade den av Emma i söndags.
Dricker: Nyss vatten
Äter: Frukost för ett tag sedan.
Middag?:funderar på fiskpinner och göra mos.
Bästa: Alvin är alltid bäst.
Sämsta: Inget jobb. Börjar bli tokig på det.
Alvin: Glad tror jag, han är ju på dagis.
Väder: Lite kallt men SOL!

Godmorgon

publicerat i Vardag
Nu sitter jag och äter frukost och kollar på tv. Bäst att passa på att äta framför tvn när Alvin är på dagis annars får man inte ha sin mat ifred! Det gick bra att lämna idag med, han sprang in och började leka med bollarna. Idag ska jag nog bara vara hemma, har träningsvärk sedan igår så träna ska jag inte göra. Men jag ska ringa och leta lite jobb efter 10. Wish me luck..



Alvin har andra kläder än en pyjamas, vet intevarför jag jämt tar kort när han har pyjamas på sig :-) Mest tid då kanske.. Då han är lite trött.

Dagen

publicerat i Vardag
Idag så följde jag med Xandra och henns kille till maxi för att X skulle storhandla. Hon flyttade i helgen till sin lägenhet så det behövs lite mat. Sedan så hämtade vi Alvin och jag och Alvin gick hem själva. Jag hade tänkt att vi skulle ut och gå men det blev inte så. Nu kollar vi på SOS familj. Jag tycker ju sådant är intresset med pyskologi och beetenden. Så nu ska jag kolla på det!

Dagens

publicerat i Om mig
Humör: Bra,har nyss varit och tränat + duschat nu.
Planer: Sitta här en stund,leta lite jobb, diska, hämta Alvin + ut och gå.
Gjort: Lämnat Alvin på dagis, tränat,duschat och nu sitter jag här.
Ser på: Datorn + efter tio
Lyssnar på: Efter tio
Läser: Teori + Vince & Joy, tror jag den heter. Lånade den av Emma i söndags.
Dricker: Kaffe.
Äter: Åt precis tre hårda mackor
Middag?: Kyckling, potatisgratäng som vi aldrig åt i helgen men blev över från igår.
Bästa: Att jag har tränat
Sämsta: Inget jobb.
Alvin: Glad tror jag, han är ju på dagis.
Väder: Lite kallt men SOL!


Alvin gillar att leka med mitt smink.. Han brukar få det jag inte använder :-)

Måndag

publicerat i Alvin



Jag är seg på att överföra bilder men detta är från i fredags när jag åkte till Martina.
Alvin var tröttis i bilen sen har han sin nya pyjamas på sig på bilden till vänster. Från kappahl är den. Dom har stora storlekar så Alvin kan ha deras kläder ganska länge.

Godmorgon

publicerat i Vardag
Idag råkade vi sova lite länge. Mamma ringde klockan 8 och då sov Alvin och jag låg kvar i sängen så det var bara att kliva upp och väcka Alvin. Idag gick det bra att väcka honom annars är han ibland en sjusovare. Idag ska jag på körlektion så jag hinner inte träna innan som jag hade tänkt. Andreas har möte kl 17 idag så han kommer nog hem rätt sent får se vad jag och Alvin ska roa oss med.

Söndag

publicerat i Vardag

Blev lite ändrade planer. Vi åkte till Jonas och Emma så jag bytte min träning mot lite spicy hot mat och glass med ugnsbakade äpplen :) Var väldigt smaskigt! Träna får jag göra i veckan. Annars har vi inte gjort så mycket idag för det har regnat hela dagen. Andreas har lagt ut vår gamla bil på annons och har städat ur den. Lånade en bok av Emma som jag nog ska läsa snart tror jag.

Ha en bra kväll!

Dagens

publicerat i Om mig
Humör: Bra, seg som tusan bara!
Planer: Kanske träna senare, annars vet jag inte.
Gjort: Bytt blöja tre gånger, ätit frukost, pratat med Xandra men hon sov.
Ser på: Alvin som äter bröd + datorn.
Lyssnar på: Alvin som säger "aaaa, dääär,tiiitta, dada, mama.." och the script.
Läser: Teori men vill läsa Emma, Mias dotter.
Dricker: Inget nu.
Äter: Inget har ätit frukost.
Middag?: Kyckling, potatisgratäng tror jag vi ska äta.
Bästa: Att Alvin hållt sig själv sysslosatt.
Sämsta: Typ storm väder ute. Lockar inte att cykla det två minuterna till gymmet.
Alvin: Glad,busig och vill bjuda mig på macka som han kletat med ;-)
Väder: Regn, blåser och ser kallt ut.
Veckans planer: Måndag: Körlektion, + söka jobb, kanske träna. Tisdag: Äta lunch med farmor, söka jobb, Onsdag: Träna.söka jobb, Torsdag: Vet ej,söka jobb antagligen :-), Fredag: Dubbel körlektion, fyller år, får se om Andreas slutar vid lunch så vi kan äta lunch ihop. Sen hela helgen kommer det besök hit.



Is

publicerat i Om mig
Vi kollade lite på stjärnor på is igår och vilket dåligt program. Lika dåligt som det där let´s dance..



Så det skippar jag nog nästa lördag.

Dagens

publicerat i Om mig
Humör: Bra!Har tränat, haft körlektion +lite mer.
Gjort: Ovanstående + träffat X och Martina.
Planer: Hämta Alvin om en halvtimme. Sedan mellanmål för Alvin och ikväll ska jag hem till Martina på 20års fest/middag/kalas.
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Inget

Läser: Teori

Dricker: Drack nyss coca cola

Äter: Tomatsoppa

Bästa: På roligheter ikväll + helg vilket betyder att Andreas är hemma :)
Sämsta: Mitt mellanslag är knäppt så manmåste slå lite hårdare på det
Barn: Alvin är frisk och glad!
Väder: Mulet och trist, regnat.
Önskan: Jobb fortfarande. På måndag ska jag ringa runt massor igen!

Idol

publicerat i Vardag
Kollar på idol nu men ingen är så bra av killarna tycker jag. Har köpt 3 tidningar idag som jag ska läsa snart, fick pengar av mormor och morfar (som vanligt) sa att jag inte behövde pengar menmen dom är snälla! Behöver pengar var en dålig lögn men jag menade av dom :) Alvin fick en äkta barca tröja(fotboll) och strumpor + pyjamas. Dom var i spanien för någon vecka sedan.

Nu ska jagkolla på idol och läsa tidningar. Hörs imorgon!

Otäckt

publicerat i Alvin

Usch idag höll Alvin på att göra sig illa ordentligt. Han kan ta sig ner och upp i vår säng själv eftersom den är låg och han är oftast duktig på det. Men idag ställde han sig upp i den och skulle kliva rakt ner och då sa jag till honom. Sen gjorde han inte det något mer men han ålade sig framåt på något vis så han ramlade ner med huvudet före och gjorde en bakåt volt på golvet. Jag trodde han skulle bryta ryggen. Det såg väldigt otäckt ut och han fick panik men det verkar ha gått bra tack och lov. Usch då blev jag lite rädd. Annars brukar jag försöka inte bli rädd för då blir han ännu mer ledsen men nu såg det så otäckt ut.

Idag kommer min mormor och morfar hit så jag tror vi ska gå och äta lunch någonstans. Vi kan inte åka bil eftersom bilstolen är i vår bil på Andreas jobb. Förresten nästa fredag fyller jag år!



Alvins monster garv. Han är ledig från dagis idag :)

Sötisen Alvin

publicerat i Alvin



Min söta Alvin blev glad när han fick komma hem men först ville han inte gå hem. Han spelade nämligen fotboll på dagis och då kan jag inte komma och störa mitt i matchen :-)

Hämta hem

publicerat i Barn shopping

Nu kommer jag inte ihåg vart jag hittade spisen men jag gissar på blå elefant. Hinner inte kolla om den finns där men den kostar bara 189kr. Alvin skulle nog gilla den tror jag! Men vi har ingen plats i hans mini rum. Vi ska flytta när jag får jobb. Lutar åt en 4 eller en stor trea som vi kan göra om till en liten fyra. Andreas måste ha ett kontor och Alvin större rum.
Återkommer med vart den finns =)
Den kommer från syster lycklig!

Onsdag

publicerat i Vardag
Nu går det att logga in igen.. Idag tänkte jag att jag skulle ha tränat men sedan ångrade jag mig lite för jag har lite huvudvärk men tror det beror på att jag är hungrig. Jobbigt när Alvin vaknar halv 7 för då äter man frukost så tidigt. Det gick bra att lämna honom idag också. Han blev lite ledsen men när jag kollade genom fönstret så var han glad och lekte. Nu måste jag forsätta söka jobb!