Sista kalaset!

publicerat i Vardag
Idag har vi haft Alvins sista kalas för denna gång,blir några gånger då släkten är stor. Skulle ändå inte få plats alla här om man försökte. Alvin har fått så fina presenter av släkt och vänner, tack! Är less på fika bröd nu så det blir nog inget mer tills Andreas fyller år om några veckor.
Alvin sover sin andra kväll/natt i sängen nu, igår gick det bra att lägga honom men han vaknade till sen så Andreas la sig där. Idag tog det lite längre tid men jag fick honom att sova, får se om han vaknar inatt igen. Han verkar gilla att sova i stor säng i alla fall! Imorgon jobbar jag delad tur sen så är jag ledig 3 dagar. Skönt! Roligt att åka till stockholm också.. Nu ska jag nog ta mig en dusch!

Ett tag sedan

publicerat i Vardag
Nu var det en vecka sedan jag skrev sist. Har ingen dator just nu förutom Andreas och det är hans jobb dator så ingenting annat får vara på den, alltså inga bilder. Alvin har fyllt 2år i fredags så vi har firat i helgen + idag. Sen blir det en gång till denna vecka. Han har fått så många fina presenter! Idag var bland annat min kusin här som fyller 2år i oktober så han och Alvin har lekt här som galningar. Sen hade mormor med sig mammas hund som dom är hundvakt till så Alvins blev lycklig. Han pratar om Meia hela tiden. Alvin somnade väldigt snabbt nyss när de sista gick, han inte sovit idag så han var nog trött. Nästa vecka är det dagis dags igen då blir det lite mer rutiner igen, är ganska skönt det med. Han har haft lite svårt att somna på kvällarna när han inte fått springa av sig lika mycket.. Den 5 aug ska vi på UL också, spännande!

Stockholm

publicerat i Vardag
Nästa helg ska vi åka till stockholm. 1-2 augusti blir det, mamma fyller 40år den 3augsti så jag hjälpte Janne att hitta ett bra hotell som vi bokade idag. Vi ska bo på Clarion Sign som Andreas har bott på förut och är ett ganska nytt hotell om jag inte minns fel. Ska bli roligt att komma på en liten semester. Fast nu vet hon om att vi ska åka för annars hinner hon väl planera något annat, egentligen skulle dom komma hit men detta blev bättre. Hoppas på fint väder bara!

Söndag

publicerat i Om mig

Försökte få bra ljus i min kamera på datorn men det går inte att få det bättre. Ska nog ge datorn till pappa idag så han får fixa den.
Idag har jag jobbat, började kvart i 7 men jag jobbade bara fem timmar så det gick fort. Men jag var trött imorse fast jag somnade tidigt. Fast det är väl aldrig roligt att gå upp halv 6 speciellt inte på helgerna. Idag kommer Andreas&Alvin hem men det blir nog lite senare mot kvällen. Har saknat dem! Tänk att Alvin fyller 2 år på fredag. Måste bara hitta en dag vi kan fira honom, får nog blir flera små kalas. Jag jobbar hela helgen som kommer så då blir det nog inget kalas i alla fall.

 Hade en trevlig kväll igår med Emilia hemma hos hennes kompis Anna som också var jätte trevlig. Emilia är Andreas kompis förra tjej för att dra det kort och dem gjorde slut för ett halvår sedan. Sen när jag och Alvin var ute för någon dag sedan träffade vi på henne när hon var ute och sprang. Så det var roligt. Åt fläskfilé med rostad potatis och sedan en god sallad på bland annat feta ost och soltorkade tomater (gott!). Men jag cyklade hem ner de skulle ut på stan så jag skulle vara rätt pigg idag!

Fredag

publicerat i Vardag
Sitter här i min ensamhet och äter tacos.. Andreas&Alvin är på öland på en liten semester. Jag jobbade delad tur igår och 7-16 idag så jag är trött. Man går så mycket och vi har en del våningar så det blir lite spring. Fast det finns ju hiss men det är bra att få lite motion på köpet. Har hyrt en film och köpt en påse med chips (eller 2 faktiskt!). Alla tjatar om den nya påsen med sommar ringar eller vad den heter så jag måste väl testa den tänkte jag :-) Usch för att bo ensam.. Vet inte vad jag skulle göra då.. Hatar att äta själv, finns inge tråkigare än att laga mat till sig själv!

V 16

publicerat i Graviditet nummer 2
Idag går jag in i V 16, tänk att om 4 veckor har ungefär halva tiden gått! Fast det kommer säkert kännas att det går långsamt när vintern kommer. Den brukar gå saktare än våren/sommaren. Idag har vi varit med mamma och janne som stannade en extra natt här innan de åker vidare till öland. Alvin verkar gilla att campa med husvagn. I alla fall att springa runt och heja på alla.


På tal om magen så börjar mina jeans nu bli lite trånga! Men många mamma jeans är förstora för mina lår. Men snart passar de nog. Sen tycker jag h&ms mamma jeans är så korta i benen. Får leta på några andra kanske.
Nej nu ska jag försöka få Alvin att lugna ner sig lite.. Han somnade lite väl sent idag, trodde inte han skulle sova men i bilen så somnade han.. Inget att göra åt nu!

Godmorgon

publicerat i Vardag
Godmorgon godmorgon.. Idag skiner solen, än så länge! Hopppas den fortsätter med det hela dagen. Jag slutar kl 13 idag så då vill jag hinna vara ute lite. Ska träffa mamma och janne idag också, dom stannar här en natt innan dom åker vidare mot öland. Andreas&Alvin åker till öland på torsdag och blir borta till söndag. Usch gillar inte att vara ensam men jag ska ändå jobba. Imorgon och på onsdag är jag ledig förutom en utbildning på onsdag på tre timmar. Ska bli skönt med lite ledigt.

Trots

publicerat i Alvin

Alvin har kommit i någon trots period som jag helst hade sluppit fast det gör man väl aldrig. Sedan han fick semester är det inte bättre, speciellt inte när det bara regnar och knappt går att vistas ute. Men nu verkar det bli bättre väder så då kanske man kan vara ute igen. Det märks att han är van att stimuleras på dagis med andra barn! Tur att han var världens lugnaste bebis, hellre lite spring nu :-) Han fick ett utbrott nyss när han inte fick min mobil som jag pratade i men som tur var så kom Andreas hem så då blev han glad snabbt. Fast man glömmer snabbt utbrotten när de blir glada igen för då är han världens sötaste. Något som är roligt är att han har börjat prata mer hela meningar. Kul med alla framsteg!

V 15

publicerat i Gravid veckor

Får bli en dålig web kamera bild nu, vill inte lägga in fler bilder när jag fört över alla andra på skivor mm. Är i v 15 nu! Blir v 16 på onsdag, tycker det har gått så snabbt! Långt kvar men det går säkert lika snabbt det med. Har inte känt någon riktigt spark än men att det rör sig ibland känner jag!
Idag jobbar jag till 12 sen börjar jag fyra igen så det blir en lång dag! Hoppas ni får en bra dag!

Lite uppdatering

publicerat i Vardag

Fortfarande lite problem med datorn, har inte vågat stängt av den än för pappa ska få titta på den när han kommer hem. Måste i alla fall ha en fungerade dator för vet ni att jag har kommit in på lärarutbildningen med inriktning förskola! 31 augusti är det upprop i eskilstuna. Trodde aldrig jag skulle komma in på förstahands valet eller första antagningsbeskedet! Nu vet jag iaf vad jag ska göra i några år framöver.. Måste dock ansöka om studieuppehåll ett år men det går nog bra hoppas jag!

Trasigt

publicerat i Vardag
Min dator har inte startat på flera dagar men idag så gjorde den de. Nu vågar jag inte stänga av den, den har varit konstig ett tag så jag måste få någon att fixa den.. Hade tänkt visa er bilder från furuvik men vill inte lägga in bilder nu så det får bli när det fungerar igen!

Torsdag

publicerat i Vardag
Tänk vad veckorna går fort, snart är det helg igen. Den här helgen är jag ledig lör-sön och det ska bli skönt. Fast det skulle väl bli lite svalare väder om dom inte har sagt fel. Så länge solen är kvar och det inte blir kallt så gör det inget. Var så trött imorse men gick upp tidigt ändå, vi har morgon sol så det går inte att sova. Höll på att somna på soffan vid 8 men då vaknade Alvin till liv. Han sover lite sämre nu på nätterna när det är varmt, fast jag förstår honom! Imorgon går Andreas och Alvin på semester så får se vad de hittar på när jag jobbar. Som tur är så jobbar jag rätt bra tider så jag hinner nog vara med på en del jag med! Fast jag gillar att jobba på morgonen mest tror jag, är piggare då. Måste upp tidigt oavsett om jag jobbar eftermiddag eller morgon så då jobbar jag hellre på morgonen. Men det är bättre betalt på kvällarna!

Vecka 14

publicerat i Gravid veckor

Idag är det onsdag och då blir det en ny vecka. Nu är det V 14. Bokade ultraljud igår så den 5 augusti ska vi dit. Kom av mig helt när hon frågade vilket datum senaste mensen var. Kom inte ihåg när det var men tror jag sa någorlunda rätt.

Idag ska jag jobba kväll så kl 16 börjar jag. Jobbar kväll imorgon med sen dag på fredag och helgen är jag ledig. På lördag ska vi åka till furuvik (om det inte blir dåligt väder). Får nog åka rätt tidigt om vi ska vara där i tid! Tror Alvin kommer tycka det är roligt nu när han förstår lite mer än förra året. Finns säker någon karusell som passar honom.

Vallby

publicerat i Alvin
Igår var jag, Emma, Alvin och Liam på vallby frilufts museum på eftermiddagen. Finns massa djur att titta på där så det tyckte dom var roligt! Dom var så söta och höll varann i handen.. Fast det kommer ett annat dumma dig emellanåt också.. Alvin säger jämt dumma dig nu till allt. Speciellt om vi säger nej då är han snabb med orden :-)



Alvin är så snabb, vi hann knappt vända oss om innan han sprungit iväg någonstans..