Föräldradag

publicerat i Vardag
Eftersom Alvin är ledig idag så passade jag på att ta ut en föräldradag. Har några stycken kvar som inte gör någon större nytta om man inte använder dem. Är inte så många att jag vill spara dem inför framtiden heller. Var till dagis och hämtade Alvins overall som vi ska ha med så jag passade på att säga Alvin är ledig så det inte missuppfattas. Försäkringskassan är rätt noga verkar det som så det är lika bra!

Tar nog inte med datorn till mamma men vi kommer hem imorgon så det blir inte så länge. Alvin kommer som sagt hem på söndag! Ha en trevlig helg önskar Alvin (och jag)

Fredag

publicerat i Om mig

Så var det helg igen! Alvin är hemma idag för han är rätt förkyld så jag tänkte att det är lika bra att han får vila. Vi ska åka till mamma idag så jag har försökt packa. Men Alvin plockar ut allt igen. Nu sover han så nu ska jag passa på. Han somnade lite för tidigt men han verkade rätt trött, han kommer ändå somna i bilen på väg upp så det spelar inte så stor roll när han sover. Jag och Andreas åker nog hem imorgon så kommer Alvin på söndag. Men vi får se!

Intervjun igår gick nog rätt bra. Vill inte skriva för mycket om jobb i bloggen. Något måste man väl hålla för sig själv. Men jag fick inte så mycket tid att berätta om mig själv, men fick mycket bra info! Tror vi skulle höras idag. Hade velat sagt lite mer om mig själv men är nöjd ändå! Även om man inte får jobb när man går på en intervju så lär man sig mycket tycker jag.



Förresten så tyckte jag mamma sa något om skoter åkning så det är bäst jag packar ner något varmt.
Älskar att åka skoter och jag skulle vilja åka iväg på en slalomresa men det får nog vänta tills Alvin kan åka. Nästa vinter borde man kunna prova lite smått?

Alvins jacka

publicerat i Alvin

Alvin fick en jacka från everest istället för pop. Tyckte den passade honom bra! Ska köpa överdragsbyxor till. Jackan kostade 499kr och byxorna 199kr.

Nervös

publicerat i Vardag
Nej nu börjar jag bli nervös.. Kan inte åka riktigt än för då kommer jag för tidigt. Vi åkte med Andreas till eskilstuna där han arbetar och tog bilen hem så nu måste vi hämta han senare! Alvin tyckte inte det var så kul att åka hem.. Försökte sjunga lite och det hjälpte en stund..
Ja nej nu ska jag göra mig klar,wish me luck..

Lediga

publicerat i Alvin

Idag var Alvin som sagt hemma och det har gått bra, han brukar annars bli väldigt rastlös.. Men först gick vi till biblioteket,stan sen mötte vi upp Xandra. Alvin somnde i vagnen och fortsatte sova här hemma så vi lite lunch. Sen gick vi till coop, fikade på mc donalds och nu är vi hemma! Nu fick han se på teletubbies för han vart så duktig. Han kan stå och tjata framför tvn hur länge som helst men då försöker vi säga nej för annars lär han sig..Sen vill jag inte att han ska sitta framför tvn så mycket när han är liten.

Onsdag

publicerat i Om mig

Imorgon ska jag på en arbetsintervju som personlig assistent! Ska bli jätte roligt och spännande. Har inte arbetat som personlig assistent så jag är lite nervös för intervjun! Vill verkligen ha jobbet så jag måste förbereda mig lite idag! Vi satt i bilen från ica maxi när hon ringde så jag blev lite paff..

Alvin blir hemma idag för igår trodde dom att han hade ögoninflammation på dagis, för några andra hade det men på apoteket tyckte dem inte han såg ut att ha det. Vi har inte heller märkt något så jag tror inte han har det. Men han får vara ledig idag ändå! Det är ju sportlov i alla fall! Igår var vi på busborgen och Alvin sprang runt som en tok där! Kanske blir badhuset idag om vi orkar köpa badbyxor på stan..

Måndag

publicerat i Alvin
Idag vaknade jag halv 9 av att Alvin började prata i sin säng, så vi råkade sova lite länge. Alvin måste varit trött för han brukar vakna nästan jämt vid 7. Han fick välling sen var det bara att klä på sig till dagis. Alvin hatar att klä på sig overall och allt som hör till. Men till slut så fick jag på honom kläderna, han fick åka pulka till dagis så han glad ändå!


teletubbies mannen..

Matbutik

publicerat i Mat, recpept

Butik (postort) Pris, din matkasse
ICA Maxi Västerås (Västerås) 665kr
ICA Maxi Västerås (Västerås) 676kr
Willys VÄSTERÅS, Erikslund (VÄSTERÅS) 795kr
ICA Nära Pettersberg (VÄSTERÅS) 802kr
Willys VÄSTERÅS, Hälla (VÄSTERÅS) 805kr
ICA Supermarket Grytan (VÄSTERÅS) 828kr
Coop Forum Västerås (VÄSTERÅS) 841kr
ICA Nära Vallby (VÄSTERÅS) 861kr
ICA Supermarket Skiljebo (VÄSTERÅS) 884kr
Coop Konsum Surahammar (SURAHAMMAR) 906kr
ICA Supermarket Bäckby Västerås (Västerås) 919kr
ICA Nära Aroslunds livs (VÄSTERÅS) 936kr
ICA Supermarket Skultuna (SKULTUNA) 944kr
Hemköp Kolbäck (Kolbäck) 974kr

dinmatkasse kan man testa vilken butik som har billigast matkasse i den staden man bor. Man får välja produkter under några kategorier som man oftast handlar. Sedan ser man vart man får det billigast. Vi handlar alltid på ica maxi och det var billigast enligt vår matkasse!

Åh fy

publicerat i Mat, recpept

vad mätt jag är. Blev pannkaka till lunch med en massa sött till. Måste sluta äta massa sötsaker, imorgon så ska jag vara nyttig igen! Fast är rätt trött på sötsaker nu. Skulle inte sitta fel med ett spinning pass men då får jag nog håll. Gymmet har inte öppet så länge idag!

Alvins mode

publicerat i Alvin


Alvin ville prova Andreas tröja så vi fixade det med ett skärp, snyggt va!


Hörlurarna skulle man själv behöva ibland känner jag..

Söndag

publicerat i Vardag
Idag snöar det här så det ärbäst jag tar in cykeln igen! Kan aldrig snön försvinna? Det är roligt ett tag. Men det är väl roligare med snö än slask..Alvin springer runt här med en cola flaska som han hittat och försöker sätta fast den på väggen.. Vet inte riktigt hur han tänkt sig. Andreas sover på soffan för Alvin kom in till oss inatt så han knuffade ut Andreas. Men nu har Alvin varit duktig med sömnen igen, inte ofta han sover hos oss. Det är skönt!
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, skulle vilja besöka ikea men vet inte vad de andra tycker om det..

Fredag!

publicerat i Vardag
Äntligen fredag! Snart ska jag cykla ner på stan och leta efter en jacka till Alvin. Hans jacka från p.o.p börjar bli liten när han har något under den. Funderar på att köpa en likadan men vi får se. Måste säga att jag tycker det är dyrt med ytterkläder för barn. Även om dem är bra så är de dyrare än vad jag kan hitta till mig själv ibland. Sen ska jag till ams och visa mitt arbetsgivarintyg. Just det spinning kl 12 så det är bäst jag sätter fart!

Barnvakt

publicerat i Alvin

Idag är jag barnvakt till Liam så han och Alvin leker för fullt. Nu lyssnar dem på musik och dansar. Jag har köpt en ny teletubbies film till Alvin idag så Liam ville se den. De kollade en stund medans jag bakade kladdkaka. Så nu har vi fikat också! Rätt skönt att Alvin har någon att leka med för han struntar i mig så jag har till och med fått gått på toa ifred, hör inte till det vanliga :-) Men dem leker bäst när jag är ensam med dem! Har lite bilder som jag laddar upp senare.


H&M

publicerat i Inredning
H&M har nu lanserat sin home kollektion. Här kommer mina favoriter. Hittade faktiskt mycket fint! Synd att det inte finns möbler!


Bråkig

publicerat i Vardag

Alvin den lilla bråkstaken! Han har varit lite trotsig mot mig på eftermiddagen. Kastat bestick på ljusen så de åkte omkull (de var tända), slängt sig på golvet för han bara fick bada en liten stund och lite till. Så nu är jag slut i huvudet och ska vila lite.. Hoppas ni haft en bra kväll.

Du kan komma vid 8 Xandra, vi är garanterat vakna!

Onsdag morgon

publicerat i Vardag
Nu är Alvin lämnad på dagis och jag ska äta frukost. Försökte äta två smörgåsar med Alvin men han tog min hårda och tog osten från den mjuka så jag gav upp. Fick i alla fall kaffet ifred även om han hällde sin mjölk i min kopp. Han är en mattjuv. Men nu äter han bra tycker jag. På dagis äter han tydligen jätte bra och säger mer, mer hela tiden. Det är skönt!

Nu ska sätta mig ner och leta jobb. Kanske ringer några företag. Ska testa några ica butiker,de kanske söker personal till sommaren i alla fall. Fast dem har säkert redan hur många sökande som helst!

God kväll

publicerat i Vardag
Efter att jag hämtat Alvin&Liam på dagis så gick vi hit och barnen fick mellanmål. Hade inget bröd hemma så dem åt korvbröd, stackrarna fast dem gillade det. Sen så följde Alvin med Liam och Emma hem så jag tog bussen till ica maxi. Andreas hämtade mig när han slutade. Så nu är kylen full igen och bröd finns! Men fy för att åka buss, tar en evighet att komma fram. Om det tar 5 minuter med bil så tar det 40min med buss med bussbyte mm... Tur att jag nästan aldrig åker buss!

Hårfärgen

publicerat i Om mig

Det blev nog okej, det har inte torkat riktigt och sen tycker jag det syns bättre när det gått någon dag. Att fota var inte så lätt, det ser mörkare ut på bilderna.



Ja billigare än att gå till frisör i alla fall!

Nu måste jag lägga in en bild på Alvin också. Bättre än på mig själv.


Sötisen som dansar.

Rädd

publicerat i Vardag
Sitter just nu lite rädd här för jag har gjort slingor på mig själv. Var inte så lätt att plocka ut slingor på sig själv på baksidan av håret. Snart måste jag torka det och se hur det blev. Antingen blir det till min stora skräck orange eller så blir det okej. Borde inte bli orange.
Har hunnit med lite annat också som att leta jobb och gå igenom en massa papper som jag fått från bland annat ams. Har skrivit ner några företag jag ska ringa imorgon också! Måste förbereda mig lite.

Funderar på om jag och Alvin ska ta bussen till ica maxi och börja handla innan Andreas slutar så han kan hämta upp oss. Blir så sent annars. Men om jag ska ha kundvagn kan jag inte ha vagnen med. Undra om Alvin sitter still på bussen? Haha tror inte det men får se hur vi gör..

Söndag

publicerat i Vardag
Igår var vi på middag hos Andreas pappa, väldigt trevligt&gott. Skönt att slippa laga middag ibland. Alvin lekta teaterapa och fick choklad så hans dag var gjord. Det är inte alla ♥ dag varje dag så lite choklad kan väl inte skada.
Idag har vi städat hela morgonen och äntligen dammsugit under sängen.. Blir inte gjort varje dag :-) Resten av dagen vet vi intre vad vi ska hitta på. Alvin somnade nyss i soffan!

Fredag kväll

publicerat i Om mig
Har settat och kollat runt efter barnjympa för 1åringar, vilket nästan verkar omöjligt att hitta! Hittade hos piggabarn, har mailat dem om platser och priser. Har för mig att de är rätt dyra. Men tror Alvin skulle tycka det var roligt! Friskis har inte för mindre än 3år, västerås gymnastik börjar vid 2års ålder osv. Även om små barn inte utför gymnastik så tycker nog dem det är roligt!
Alvin kollade förresten på teletubbies innan han somnade och han vinkade och pratade med lala, dipsy och vad dem nu heter :-) Så söt var han!

Imorgon på alla ♥ dag ska vi hem till Andreas pappa på middag. Ska bli trevligt! Den 19 har vi varit förlovade 3år också! Ska nog laga något gott då.. Vad det nu skulle kunna vara.. Tycker man äter samma sak varje vecka.

Spinning

publicerat i Vardag
Nyss hemkommen från spinning! Fy vad jobbigt det är att cykla hem sedan! Enda nackdelen med spinning kl 12 är att jag bara har en timme på mig efteråt att äta lunch och duscha innan Alvin ska hämtas. Ska snart klä på mig och hämta honom. Har varit på gymmet 4ggr denna vecka så i helgen ska jag nog vila. Blir väl att äta något onyttigt i helgen så det behövs nog tränas lite..Nu måste jag skynda mig.. Vet inte varför ja gsätter mig här om jag har bråttom

Skönhet

publicerat i Mode, shopping
Parfym: Använder nästan aldrig parfym sedan Alvin föddes. Har blivit lite känslig. Men när jag gör det är det en från escada, gucci (tror jag) och mexx. Föredrar hudlotion med doft.
Ansiktsrengöring: En från apoteket. L300 tror jag.
Ansiktsvatten: Nej inte nu.
Ansiktscreme: L300 apoteket.
Ögoncreme: En från oliv serien på åhlens/kicks.
Ansiktspeeling: Ja från nivea, fungerar jätte bra!

Primer: Nej inte än. Fick små prover idag när jag köpte en foundation. Verkar jätte bra! Från lancome.. Men en för att hålla ögonskuggor på plats från make up store.
Concealer: Cover it all mix från Make up store och en från lancome.
Foundation: Köpte teint idol från lancome idag. Den är superbra. Jag har färgen 010.. Har en I.D också och en från make up store som passar bättre på sommaren (färgen)..
Rouge: Ett från make up store och solpuder från lancome. Sen någon mer som jag inte använder så ofta..
Puder: Ett löspuder från isadora
Mascara: En jättebra ifrån loreal, har köpt den 2 ggr nu!
Eyeliner: Nej har svårt för att få det bra. Men skulle vilja lära mig..
Ögonskugga: Har en palett med bruna från isadora, några från make up store, en palett från nouba..Sen någon mer gammal tror jag..
Läppstift: Nopp ellerhar ett rött någonstans som är oanvänt!
Läppglans: Nja..Inget värt att nämna!

Handkräm: Vanlig från ica butiken.. Kommer inte ihåg namn.
Deo: Ldb
Scahmpoo och Balsam: Gula loreal serien.
Duschcreme/Peeling: Hm.. En från apoteket, bodyshops kokos serie.. Sen någon från ica..
Bodylotion/Butter: Några från bodyshop&apoteket
Hårprodukter: Äsch är inte så mycket för hårprodukter, eller lägger hellre pengar på smink ska det stå :-) Men spray använder jag ofta.. Brukar ha i något från Maria Nila när jag föntar håret som Emma fixat åt mig, den är bra.

Smink som används varje dag: Hm, mascara, rouge. Sen ofta concealer och foundation..
Smink som används sällan: Ögonskuggor använder jag inte varje dag.. Mycket som jag inte använder varje dag!
Onödig men bra att ha: Allt smink är väl egentligen inte livsnödvändigt..
Skulle vilja ha: En primer!

Fredag

publicerat i Om mig
Äntligen helg! Fast det är inte lika roligt med helg när man är ledig hela veckorna. Var skönare när jag jobbade! Men Alvin och Andreas är lediga så det är i alla fall roligt! Fredag den 13 idag.. Jag tror inte riktigt på sådant där så för mig är det ingen speciell dag. Alvin har pangat mig hela morgonen med vårat skohorn! Tur att jag överlevde :-) Nu är han på dagis och jag äter frukost. Fick sådan huvudvärk innan jag lämnade honom på dagis men tror det beror på att jag väntar så länge med att äta frukost. Ingen idé attäta när Alvin är hemma för han tar ändå bara min frukost och äter upp själv fast han får likadant! Busunge..


Pang Pang!

Utbildning

publicerat i Om mig

Jag har hittat en utbildning jag skulle vilja gå. En ky, den heter affärsturism. När det är ky ska man skriva personliga brev och lämna in sedan blir det intervjuer och sådant. Måste komma på något bra att skriva. 5 maj ska ansökningarna vara inne så jag har lite tid att komma på något fyndigt. Fast det finns några på högskolan jag skulle vilja gå också men det är inte alltid så lätt att komma in har jag märkt. Blir nog inget högskoleprov i vår utan till hösten isåf. Fast jag skulle vilja studera distans igen. Har märkt att det går bäst då! Då kan jag välja vilka tider jag ska ha Alvin på dagis också! Ja mycket att fundera på..

Busig

publicerat i Vardag

Nu är tok Alvin hemma. Han gör sig till så mycket när vi har besök. Xandra har varit här några dagar i rad så det tyckte han nog var roligt. Jag är helt slut efter spinnigen, tog i mycket mer idag så jag tror inte vi ska göra något speciellt. Imorgon ska jag i alla fall till ams när  dem öpnnar. Får se hur det går!

Dagens

publicerat i Vardag

Humör: Helt okej
Gjort: Lämnat Alvin på dagis nyss & nu äter jag frukost.
Planer: Söka jobb, spinning kl 12.
Ser på: datorn
Lyssnar på: bilarna utanför
Läser: det jag skriver
Dricker: snart söder té

Äter: yoghurt med musili
Bästa: Alvin, Andreas
Sämsta: Jobb sökande..
Barn: glad
Väder: Snö..

Tisdag

publicerat i Vardag

Nu har jag och Emma varit och handlat. Andreas har lånat ut sin bil till en kund som ville provköra så han tog hem en audiQ7 så jag kände mig inte helt bekväm med att köra en sådan stor bil men det gick, vi lever. Tur är väl det! Köpte viol glass som jag nog ska testa. Vi pratade om det häromdagen och jag trodde mig veta att det fanns. Hoppas det är gott! Alvin åt bra idag, jag hade gjort lax med creme fraiche i ugn sen blandade jag ut hans med gräddfil. Han älskar gräddfil, creme fraiche så det gick ner! Nu ska jag kolla efter jobb.. Kul.



Kladd kladd..

Träning

publicerat i Vardag
Nu har jag varit och tränat! Var rätt tungt att cykla hem sedan och trapporna upp hit ska vi inte tala om! Men jag överlever hoppas jag. Måste snart hoppa in i duschen för jag ska till poolia sen. Sen efter det ska jag hämta Alvin! Funderar på att ut och gå senare, det var skönt igår!


Alvin busar lite innan han skulle till dagis. Han hatar att klä på sig så det tar en stund att få på alla kläder. Han vill nog också ha vår!

Ensam

publicerat i Vardag

Nu så sover Alvin! Igår vägrade han somna så jag hade inga hopp för denna kväll men han somnade fort. Andreas har åkt för att spela badminton och jag ska kolla på lipstick jungle. Ska söka ett jobb också som jag hittat,eller två. Bara svårt att komma på något bra. Imorgon bitti ska jag träna sen till poolia. Efter det ska jag hämta Alvin. Han går 9-14 så fem timmar går fort! Idag har vi varit ute och åkt pulkla, jag hittade ett par gamla täckbyxor som tur var. Mycket snö nu!

Måndag

publicerat i Vardag
Idag har jag varit med Xandra hos mvc och sen på en sminkkurs. Hon var hos samma tjej som jag blev sminkad av i somras på make up store. Det blev jätte fint! Glömde ta kort synd nog. Mitt uppdrag är slut nu så nu måste jag söka nya jobb igen. Var bara timanställd så nu är man på ruta ett igen men med lite mer erfarenhet! Poolia hade inget nytt uppdrag just nu. Är sugen på att börja plugga igen men nu startar nästan inget förrens i höst. Nu ska jag och Alvin äta yoghurt.

Söndag

publicerat i Vardag
Nu har vi kollat på gossip girl. Fast det var väl mest jag som ville se! Alvin gjorde bara massa bus, han skulle byta kanal och stänga av flera gånger. Han tycker det blir roligare när vi säger till. Men nu försöker Andreas få Alvin att somna. Imorgon är jag ledig så jag kanske ska följa med Xandra till mvc och en make up kurs hos make up store. Var 100år sedan man var på mvc känns det som! Alvin fyller snart 2år!

Busborgen

publicerat i Alvin
Idag har vi varit på busborgen en sväng med pappa, Emma och Liam. Det var så mycket snö när vi vaknade så vagarna kunde vi inte dra så det fick bli pulka. Vi får inte plats alla i bilen.


Måste nog ta in min cykel som är insnöad. Ska nog göra det idag.


Alvin tyckte det var roligt  i alla fall. Men han somnade i pulkan på vägen hem!

Lördag

publicerat i Vardag
Idag har vi inte gjort något avancerat. Vi vaknade vid 9, Alvin kom in till oss tidigare på natten/morgonen. Sen tog jag och Emma en liten promenad. Jag köpte med mig frallor som vi åt. Tvättat och städat lite har vi gjort sen varit en sväng till hälla shopping. Nu har vi nyss ätit hemmagjorda hamburgare till middag. Så det var den dagen! Alvin gjorde precis illa sig, han stod på en av hans bilar och gjorde några konster sen sa det pang och han låg ner på golvet. Så han kom och berättade vart han hade ramlat. Ikväll har jag lust att se en bra film. Seven pounds kanske,om det går att ordna. Jag har iaf köpt topphälsa och ben&jerry glass. Bra kombination va :)

Igår

publicerat i Alvin

Igår kom det snö! Suck, jag vill ha vår!

Sen var jag och gravida Xandra på spinning innan vi hämtade Alvin! Skönt med spinning det ska jag gå på fler
gånger.

Alvin älskar att lägga pussel och vill göra det lite för ofta :-)

Så det kan se ut

publicerat i Alvin

Haha så här kan det se ut när Alvin äter. Från tidigare i veckan. Han gillade köttfärsåsen mer när jag inte tog ur till han innan kryddning. Han sa när jag vände mig om att han hade spillt... Hm...

Godmorgon

publicerat i Vardag
Idag är jag ledig och det är ganska skönt för Alvin har vaknat två nätter i rad och ska bara sova mellan oss. Han somnar direkt vi lyfter upp han och lägger han mellan oss. Sen drar han mig i håret så jag sover med uppsatt då går det lite bättre. Hoppas det går över för han brukar sova i sin säng. Kl 12 ska jag på spinning, annars har vi inga planer tror jag. Tänkte gå ner på stan men det snöar för fullt så jag vet inte hur vi gör..
Har följt en blogg länge och nu såg jag att hon har fött sitt andra barn,vad kul! Grattis.

Favorit

publicerat i Mode, shopping

Detta är min favorit foundation som snart är slut. Funderar på att köpa den igen om ingen har något bra tips? I.D har jag och den fungerar bra ibland men blir torr av den på vintern.

Snart helg

publicerat i Vardag
Imorgon är det fredag, vad skönt! Idag har jag som sagt jobbat i sthlm så vi kom hem vid 18:30..Andreas och Alvin hämtade mig där Carin bor så jag åker med henne från sthlm. Skönt att inte behöva åka tåg. Vi åt på mc donalds innan vi åkte hem(jag, andreas&alvin). Blir lite stressigt och sent med mat för Alvins del annars. Han brukar vara jätte hungrig kl 17:30 när jag hämtar han. Alvin är inte så kräsen men han äter inte så mycket av allt för det mesta kastar han bort. Eller tappar som han säger. Men han börjar bättra sig lite och inte kasta lika mycket mat. Ett tag var han hopplös. Nu ska jag ta en dusch och kanske en kopp té. Imorgon ska jag börja använda kameran igen, var längesedan den åkte fram känns det som. Spinning blir det imorgon också!

Extra dag

publicerat i Vardag
Fick en extra dag så jag har jobbat hela dagen! Känns lite segt att sätta sig vid datorn igen men jag tror Andreas ska se på hockey.. Känns inte så lockande. Usch vad jobbigt det är att stressa hem och hämta Alvin sen laga mat. Bara det är ett stort projekt. Nästa projekt är att få i Alvin något. Han vill äta själv men 90% hamnar på golvet. Han fick prata med mamma och min syster innan han somnade och då blev han överlycklig! Imorgon ska jag jobba i stockholm så då hinner jag inte träffa Alvin så mycket men snart är det helg!

Vägning

publicerat i Vardag
Idag ska jag och Alvin till bvc. Inte varje dag man är där numera. Det är vaccination, vägning och sådant som ska göras. Tror inte Alvin kommer gilla att vacineras denna gång. Hoppas han inte får feber, han brukar faktiskt klara sig.
Jag har också vägt mig idag, på gymmet sen kollade jag och Xandra vår fettprocent. Det såg väldigt normalt och bra ut. Det var första gången på över ett år jag vägde mig, vi har inte ens en våg. Ser ingen anledning till att skaffa heller, jag hoppas att någon säger åt mig om det smäller till uppåt eller nedåt för mycket :-) På fredag ska jag på spinning tror jag. Så jag ska nog ändra till maxikort så allt ingår istället för bara gym. Nej nu måste jag städa undan!

Alvin

publicerat i Mat, recpept


En av hans fröknar på dagis sa idag att han har börjat prata så mycket. Favorit ordet nu är tappa.. Han kastar maten på golvet men han säger att han "tappar".. Likadant när han spiller i sitt knä.. Mamma spill.. Sen har han lärt sig att säga eya,som är meja (mammas hund).. Det går fort nu med alla ord!

Måndag

publicerat i Vardag
Så var det måndag igen.. Jag har jobbat och nu har Alvin nyss somnat. Igår vägrade han somna så han var vaken till 22:30 sen somnade han fort. Andreas spelade badmintion så jag och Alvin åt chips. Han älskar chips och så fort jag försökte ta ett så skrek han rakt ut och drog skålen emot sig. Han är mer sig själv denna vecka och verkar piggare. Han har ätit bra sedan han kom hem från mamma också. Kankse var bra för alla att vi vila lite :-)