Fredags

publicerat i Om mig
I fredag var jag ut på sjökrogen. Vi hade ordnat ett överrasknings kalas åt Xandra som fyllde år på samma dag som Alvin! Hon blev glad för hon hade vart så besviken på att "alla skulle bort". Så vi lurade henne ganska bra.



Kalas & födelsedagar

publicerat i Alvin
Nu är ju inte Alvin en bebis längre, känns lite tråkigt att han börjar bli så stor fast det är roligt också! Fast den här veckan har han varit lite jobbig. Han upptäcker så mycket nytt nu så han är på allt. Han kommer upp på vardagsrums bordet nu + allt annat fast han kan inte ta sig ner så det är lite farligt. Sen tycker han nog att jag är tråkig men nästa torsdag börjar dagis så då blir det full fart.
Det känns också lite konstigt att lämna bort honom. Fast han har aldrig problem med att vara ifrån oss men jag kommer nog ha lite problem med att lämna honom till någon man inte känner. Tur att Liam (min lillebror)går där!

Alvin har fått mycket fina presenter. Leksaker, kläder, pussel, presentkort, pengar mm. Har lite presentkort på polarn&pyret nu.
Smartskaft som man är så glömde jag ta kort på kalaset, jaja inget att göra åt!



Utmaning

publicerat i Om mig
1) Vad åt du till frukost?
det vanliga, fil med russin + musili, kaffe med mjölk och knäckemacka.
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
okej
men den är i kameran men den senaste inlagda då. fast just ja jag har ju webcam..
snyggve
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Älsklingen som undrade vad jag ville ha för lunch..
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Svart men skiftar till blått
5) När var du arg senast?
Vet inte men lite arg på Alvin igår som gjorde allt han inte får göra..
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Var ju inte så längesen jag gick i skolan men studeten då!
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Allt skitsnack i högstadiet
8) Yoga eller löpning?
löpning
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
båda..
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
för många men har bättrat mig.. Annars Mama.
11) Favoritkaraktär i deckare?
Hm.. Någon i beck tror jag. Gunvald?
12) Teveprogram du aldrig missar?
Jag missar alltid något avsnitt ju, men desperate och grey´s missar jag inte så ofta.
13) Vem är du avundsjuk på?
Alla som har sommarhus vid havet eller bara en uteplats till sin lägenhet med massa SOL.
14) Din bästa revansch?
Hm revansch? Klarade att plugga samtidigt som jag fick Alvin!
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Haha har ju aldrig hunnit jobba riktigt än!
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Typ all konstig mat, sniglar mm.
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Jag ve tinte.
18) Kaffe eller te?
KAffe!
19) Skostorlek?
38-39 egentlgien 38,5 men det finns ju aldrig..
20) Hur ofta är du på IKEA?
Inte så ofta..
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
Lätt ju! En stor lägenhet, ett sommarhus sen blev det nog sluut.

Efter

publicerat i Alvin
Ligger lite efter här! Alvin har både fyllt år och haft sitt första kalas. Men jag hinner inte sitta här så mycket förutom när Alvin sover men när det är sol brukar han få sova ute. Nu leker han med sina nya leksaker. Sen ska han faktiskt få sova inne för jag måste stryka tvätt.


Alvin öppnar sitt första paket på sin födelsedag..

Förresten jag fick tillbaka min gamla kamera igår, ni vet den som jag glömde i lekparken.

Stress

publicerat i Vardag
Idag är jag lite stressad vi ska nämligen göra en hemlig sak. Är rätt säker på att den personen inte läser men jag skriver inget mer utifall. Iaf har jag bara ätit en banan idag och nu några knäckemackor.

Alvin fyllde 1år igår! På söndag blir det kalas. Fast det kom några igår med. Skriver mer om det sen ska fixa mig nu ska åka kl 4.

Song

publicerat i Vardag
Ni vet den där låten lovesong. Den har fastnat i mitt huvud! Jag som inte ens tycker den är bra. Skapligt jobbigt. Jaja Alvin dansar när jag sjunger den för honom så han tycker det är roligt iaf.

När Alvin vaknat och vi ätit lunch ska vi nog sola lite fast Alvin får vi försöka hålla i skuggan. Sen när Andreas kommer hem ska jag och syster ner på stan och kika på present till Alvin. Han fyller år på torsdag fast kalaset blir på söndag. Fast alla kan inte komma på söndag så igår fick vi besök och imorgon får vi, sen på torsdag. Igår fick Alvin kläder och en barnkammar sagobok!

Försöker räkna ut hur många som kommer på söndag för jag tror det blir rätt fullt här hemma, lägenheten är ju inte så stor :-)


love you! Jag kommer nog aldrig få ett bröllop för Andreas vågar inte gifta sig för all uppmärksamhet ;) hooh.. Han förslog drive in bröllop som man kunde göra på powermeet.. Eller att vi skulle gifta oss i smyg.. Men jag vill ha ett riktigt, men inte i kyrkan vill vi ha..

Bröllop

publicerat i Om mig


I lördags var vi på min fasters bröllop! Världens finaste, nog för att jag bara varit på ett annat då men det var super fint! Ingen kyrka utan det var ute och det blev aldrig regn!
Visst är dem fina!

Hela familjen! Men söta Loke och Saga var nog lite blyga.
Har ungefär 250 bilder att kolla igenom så..


Andreas och jag!

farmor, Eve och jag

Nej nu är jag trött ska kolla igeom alla bilder imorgon!
Natti..

Fredag

publicerat i Om mig
Nu sitter jag och väntar på att Alvin ska vakna så vi kan kila ner på stan. Han ska få lunch först. Jag måste ocskå käka,men vårt kylskåp ekar tomt. Så kan det va. Idag efter 16 får vi besök av de som vi var på dop hos för 2-3 veckor sedan. Ska bli roligt. Imorgon är det bröllop på schemat och jag ska sminka mig på make up store. Ska försöka hinna övningsköra lite med mamma också om dom kommer tidigt.
Det är min faster som ska gifta sig så det ska bli så roligt! Har ju bara varit på ett bröllop och det var Andreas förra jobbarkompis och dem känner inte jag så bra. Hoppas det blir sol imorgon då!




Sjukt tråkigt

publicerat i Om mig
Okej, jag har sjukt tråkigt. Det tog mig två timmar att lägga Alvin. Började kl 11 efter hans lunch som han inte ville ha för han var så trött. Sen blev jag så trött på han så jag gick ut och stängde dörren sen fick han sitta där ett tag. Till slut fick jag honom att sova.

Kan ju skriva lite intressanta saker.
* Drömmer mig bort bland kläder och skor som jag vill köpa. Men det får nog inte bli så förrens jag får jobb.
* Idag ringde jag och väckte Xandra sedan skulle jag ringa upp om en kvart och när jag gjorde det stod hon utanför min dörr. Alvin blev glad och jag med såklart. Hon hade med sig frukt och bjöd mig på fruktsalld. Smaskens.
* Jag står på reservplats 128 för att komma in på beetendevetenskap. Krävs höga betyg.
* Tackade nej tll en pyskologi kurs + en ekonomi kurs som jag kom in på.
* Jag vill ha en ny väska och ett par jeans.

Nej nu ska jag göra något vettigt. Jag svamlar ju bara.


Jobb

publicerat i Om mig
Igår sökte jag ett jobb. De ville helst att man skulle ha erfarenhet av likande men jag får väl hoppas ändå. Dom ville också att man skulle kunna använda internet och office paketet bra och det kan jag ju! Har läst 3 datakurser också så nu hoppas jag att de hör av sig iaf.
En positiv sak med att jag inte har ett jobb är att Alvin inte behöver gå så mycket på dagis i början efter inskolningen (om jag inte hinner få ett). Om jag får ett så får vi lösa det då. Xandra har redan anmält sig som hämt hjälp så han inte behöver gå så länge om jag får ett heltidsjobb. Så det löser sig nog som det mesta. Jobba måste man ju så..

Yes

publicerat i Om mig
Åh så skönt. Fick hem papper idag om begäran av föräldrapenningen. Då slog det mig att jag måste ha dagar kvar efter sista juli och det hade jag. Ungefär 50 så nu får jag pengar tills Alvin börjar dagis den 7 augusti. Så jag blir inte helt pank vid augusti "lönen". Fast Andreas kommer nog få en bra lön då för han har 20 övertidstimmar + att han kommer få löneförhöjning denna vecka har de sagt och det skulle de fått i april egentligen. Det betyder att höjningen kommer som en klumpsumma i slutet på augusti..
Tänk vad man är beroende av pengar egentligen.. Skrämmande!

95

publicerat i Om mig
Plats 95 till försäkringskassan började jag på. Nu har jag 16..

Kvälls blogg

publicerat i Vardag
Snart ska jag sova. Tänkte läsa lite till körkortet. Är kass på att slå upp boken men det är så jäkla mycket annat som ska göras hela tiden. Gick bra att köra idag, backade och det gick utmärkt. Var ju mycket enklare än jag trodde. Måste försöka köra med mamma och Janne under min lärares semester. Så körkortet kanske blir klart innan vintern. Inte för att jag har bråttom men skönt att ha det klart.
Nej nu ska jag snart snarka lite.. Fast jag snarkar inte men Andreas har börjat gjort det! Förra veckan sov jag två ggr på soffan, hatar snarkningar!

Säng

publicerat i Inredning
Sen ska vi köpa en ny säng eftersom vi har en 120cm bara och alla frågar hur vi får plats.. Fast det är inte därför vi ska köpa en ny men jag vill ha en vit och Andreas med. Fast vi får faktiskt plats och jag tycker inte det är trångt och Alvin sover aldrig brevid oss ändå.




Något sådant vill vi ha. Denna kommer från mio. Är lite trött på våran ikea malm säng.. Men om någon känner för att ge mig denna så visst..

1år

publicerat i Alvin
I måndags var vi på bvc med Alvin, Xandra följde med oss. Alvin väger nu 9,1kg och är 77cm lång. Han fick vaccination också men det gick bra. Precis när han tänkte skrika så var det över. Han hade lite feber igår men det var ungefär på gränsen så det vart inge mer senare.

På fredag kanske Alvins kompis kommer hit eller om vi skulle dit kommer ej ihåg så det ska bli roligt. Det var hans dop vi var på för ett tag sedan.

Onsdag

publicerat i Inredning

Idag är det sol men det blåser väldigt kallt! Usch vill åka utomlands i en vecka men vi gör nog det nästa sommar/år. Svensk sommar är inte alltid den bästa. Men idag har jag körlektion det ska bli intressant sen går hon på semester i fyra veckor så jag måste försöka köra lite med mamma.

Camilla ville veta vart vi har köpt vårt köksbord och det kommer från ikea.. Vet inte om det finns kvar, men det är praktiskt för man kan fälla ut det till ett stort bord. Visst kan jag skriva lite om inredning ska bara komma på något bra.. Vi är inte klara, vårt vardagsrum är tomt så det nästan ekar. Nej men vi måste bestämma oss hur vi ska ha det sen ska vi inte tala om hur Alvins rum ser ut. Fast vi ska flytta när jag får ett jobb vi vill inte bo granne med e18 för det låter väldigt mycket på balkongen. Antingen köper vi en bostadsrätt eller så hyr vi något längre upp om det finns ledigt.

oups

publicerat i Tips
Råkade glömma att jag hade en blogg... Nejdå men har inte haft tid och lust.
I fredags var Andreas på svensexa, i lördags gjorde vi inget speciellt. I söndags var vi till Andreas pappa med familj och åt middag. Alvin fick kläder, de hade shoppat i sthlm. Igår var jag på min fasters möhippa och Andreas moster var här och träffade Alvin. De bor i norrland så de har aldrig sett Alvin men jag missade dem. Alvin fick ett fint regnställ. Väldigt bra då han behöver ett!

Nu sover Alvin så jag ska börja med lunchen. Återkommer sen.

Lördag

publicerat i Vardag
Idag ska jag ner på stan en snabbis och prova en klänning till min fasters bröllop om en vecka. Hade tänkt ha min studentklänning (ja den är vit men hon ska ha en rosa klänning), men ska se om jag hittar en annan. Velar bara så lika bra att hitta någon nu om jag ska ha en annan.
Ska bli roligt att gå på bröllop, har bara varit på ett en gång tidigare. Andreas var ju på Addes svensexa igår så idag har han blåmärken eller ja bara två. Trodde det skulle vara fler, de spelade paintball.

Nu ska jag dricka mitt kaffe. Andreas lägger Alvin, idag orkar han inte vara vaken till 11 för han vaknade innan 6.

Godkväll

publicerat i Om mig
Nu sover Alvin. Det tog längre tid än vanligt, trodde först han skulle vilja vara vaken men till slut så. Nu hoppas jag han fortsätter sova, han brukar inte vakna men när man är ensam och ser fram emot att äta jordgubbar ensam så skulle det inte förvåna mig ;)
Annars har dagen varit bra. Alvin har varit en väldigt snäll bebis, måste snart sluta kalla honom bebis. Han är stor nu. Fast ett tag till så är han min lilla bebis :)


Yeah

This week

publicerat i Om mig

På språng


Passa på och sola lite medans det är lite sommar..

Och nu är det fredag. Eftersom Andreas ska bort så får jag alla jordgubbar själv ;)

Lunch

publicerat i Mat, recpept
Något jag hatar att göra är lunch. Det finns inget tråkigare. Så nu har jag ätit två knäckemackor, en banan, några skivor vatten melon och 2 kakor. Väldigt bra lunch + att jag fortfarandre är hungrig. Ikväll ska jag iaf äta tacos. Kanske borde äta det nu till lunch också. Annars får jag väl huvudvärk.

Fredag

publicerat i Om mig
God morgon.. Jag fick sovmorgon till nästan halv 9. Vilken lyx. Jag och Alvin har nyss ätit frukost så nu ska jag byta blöja och sen funderar jag på om vi ska ut och gå.

Andreas ska bort ikväll så han kommer inte hem efter jobbet så idag får vi roa oss själva. Nu när vi försöker få Alvin att bara sova en gång per dag så är han väldigt gnällig vid fyra så det brukar vara skönt när Andreas kommer hem för då blir det något nytt. Men vi får väl hitta på något annat idag.
Igår var Alvin så trött så han la sig i mitt knä när vi lekte i hans rum och sen somnade han! Det har aldrig hänt tror jag, förutom när han var nyfödd och somnade överallt. Fast han fick inte sova så efter 5minuter kom Andreas hem. Lika bra det för annars blir det ändå krångel med sömnen.

På måndag ska vi till bvc, jag är väldigt nyfiken på vad Alvin väger. Vid 10mån vägde han vara 8,5.

Alvin och sol

publicerat i Om mig

Min lilla söta prick.


Här är förresten min cykel. Adde tycker jag är som en gammal kärring för att jag har en påse på sadeln men det värsta jag vet är när man ska cykla och sadeln är blöt sen måste man torka av den med kläderna. Haha.


Igår kallt - Idag SOL!

Liten tripp

publicerat i Om mig
Igår var vi som sagt på en litent tripp till mc donalds. Emma hämtade upp mig.


Sedan hämtade vi Hektor som Emma är hundvakt till och tog oss ut på en promenad.

Det är fint på öster mälarstrand. Om man ändå hade pengar att köpa en lägenhet där med uteplats.

Onsdag

publicerat i Vardag
Idag skiner solen, tänk vad trevligt. Hoppas den gör det hela dagen. Längre vågar man inte hoppas på.

Igår kväll hämtade Emma och Xandra upp mig sen tog vi en fika på mc donalsa. Det blev det vanliga för mig och Xandra, en mc flurry med en blandning av daim och bilar. Undra om hon i kassan gillade den blandningen. Hon fick springa på olika håll. Sen tog vi en promenad för Emma är hundvakt.

När jag kom hem och vi skulle lägga oss vaknade Alvin. Så det var lite jobbigt. Ibland när han bara sover en gång per dag så vaknar han på kvällarna. Hans kropp måste vara inställd på att sovaa två gånger sedan sova för natten. Han tog sovmorgon till halv 9 idag. Bra på ett sätt för då kan jag hålla honom vaken till efter lunch.

Nu ska jag plocka upp alla skor Alvin dragit ner.

En favvo

publicerat i Vardag
Alvin åt samma mat som vi igår kväll, fast hans kryddade jag ej. Vi åt lax i ugn med paprika creme fraiche och till det ris och sallad. Alvin fick sin lax mosad med smör och det gillade han. Fast till lunch idag ville han inte ha, berodde nog på att jag försökte låta han vara vaken lite längre och han var trött. Nu sover han sedan ett tag.
Skönt när han kan börja äta samma som oss.

Idag ska vi nog äta lunch med Emma. Hon börjar som lärling på en frisörsalon imorgon och kommer jobba mellan 10-19 så det känns som vi inte har så mycket tid att ses på veckorna sen. Fast jag har redan ätit lunch, kunde inte låta bli hade matlåda och var väldigt hungrig så jag får väl ta en kaffe. Blir så när man är uppe tidigt.

presenter

publicerat i Barn shopping
Alvin fyller 1år om ungefär 2 veckor. Vi har inte ens börjat kolla på presenter åt honom. Nu sitter jag och kikat lite. Vi har väl pratat om vad vi ska köpa men vi kommer inte på något bra. Vi kommer nog en större leksak, sedan någon mindre + lite kläder till dagis kanske. Sen sätter vi inte pengar på hans konto. Nu är frågan vad vi ska köpa för stor leksak. Jag har hittat en fin bil som jag pratat om förut.


Fast det finns olika modeller och färger. Jag vill nog köpa en svart polis tror jag. Han leker i stort sett bara med bilar, bollar, klossar. Mest fotbollar men han har ungefär 7st redan. Eller så köper vi någo annan leksak och bilen i julklapp när han blir lite större. Han har ju sin bobby car som han har börjat lekt med nu.
Ja egentligen finns det tusen saker att köpa så det borde ju vara lätt. Jag orkar bara inte köpa flera billigare leksaker utan vill ha en väldigt bra. Haha, jag svamlar bara så nu kikar jag vidare.
Säg till om ni vet något bra.

Kväll

publicerat i Vardag
Det gick väl bra att köra idag, fast jag tyckte det gick sämre. Var lite stressad, sen var jag pissblöt (cyklat i regnet) så det kändes lite sämre än sist. Men jag klarade av det jag skulle bra så det är väl huvudsaken. Xandra satt barnvakt men Alvin sov väl nästan hela tiden tror jag.
Sen så åt vi lite mackor och drack te, Alvin tiggade macka med phiadelphia ost av oss som vanligt :-) Sen tog vi oss ut i regnet på en promenad. Alvin har varit tröttis idag, beror nog på vädret tror jag.

Nu har vi ätit morötter och dipp eller jag mest så jag mår illa, men vet inte om det beror på morötterna. Nu ska jag kika på CSI NY.

Göra om

publicerat i Om mig

Nu har jag ändrat lite utseende här på bloggen som ni säkerligen ser. Är väldigt dålig på det men detta får duga ett tag.



Måndag

publicerat i Vardag
Måndag igen då och det regnar. Inte så otippat längre, blir kanske en lika dålig sommar igen. Idag har jag körlektion, Xandra ska vara barnvakt. Hoppas nu inte henns tåg från malmö är försenat. Hon kommer hem vid 12 och jag ska köra efter 13. Annars ska vi ut och gå någon gång när regnet slutar.

Alvin sover nu. Skulle försöka ha han uppe lite längre idag men han vaknade så tidigt så det gick ej. På hans dagis sover de nämligen en gång efter lunch. De äter lunch kvart över 11. Så vi måste ställa om han lite så det inte blir svårt sen. Igår gick det bra men då vaknade han inte förrens kl 9 (!).


Alvin på dopet. Han blev lite uttråkad efter ett tag. Men han var väldigt duktig på att sitta still och vara skapligt tyst.

Dålig

publicerat i Om mig
Nu har jag svarat på era kommentarer. Är ganska dålig på att göra det, eller jag svarar men ibland tar det ett tag. Skriv igen om det är något viktigt.

Helgen

publicerat i Om mig
Igår var vi på dop, det var lilla W som skulle döpas. Det var mysigt dop, inte i kyrkan men det var en präst där annars kallas det väl namngivelse. Alvin var duktig hela dagen även om han knappt fick sova eller leka av sig.
Om någon undrar varför vi inte döpt Alvin så är det för att vi inte är troende och namngivelse tänkte vi ett tag men sen kändes det som det inte fanns tid.

Sen på kvällen skulle jag gått hem till Emma men vi hade först planerat gå ner med en kompis till Andreas + hans tjej och kika på power meet. Sen trodde jag inte det skulle bli av sen blev det av, jaja invecklat men trevligt hade vi =) Såg många fulla typer. Alvin han sov.

Idag har jag storstädat medans Andreas&Alvin var ute och gick. Sen sprang jag en rund. Nu har vi ätit glass och jordgubbar.

Vakna

publicerat i Om mig
Inatt vaknade Alvin, fast jag vaknade av att Alvin låg i vår säng. Så Andreas hämtade honom tydligen, sen var han vaken ett tag men super trött så Andreas nattade om honom i hans säng vid 4. Ibland på nätterna vill Alvin bara att Andreas ska lägga honom, eller det går fortare då. Jobbigt för honom som ska jobba och jag hade faktiskt gärna kunna gjort det själv egentligen.

Idag ska jag på körlektion, emma ska passa Alvin. Hon kommer någon gång efter hon lämnat Liam på dagis.

Justja fick en fråga här om dagen på hur gamla mina syskon är och hur många jag har, sen var det något mer om hur gamla kusiner jag har tror jag.
Ja iaf så har jag tre syskon. Jennifer på min mammas sida, vi har inte samma pappa. Hon fyller 17 i höst. Sedan Jonatan på pappas sida, så vi har inte samma mamma. Han är nästan exakt lika gammal som Jennifer fyller alltså 17år. Sedan har vi Liam som blev 2år i maj. Vi bor grannar och vi har samma pappa.
Mina kusiner är snart 4år och 7år, sen har jag ju en till kusin på mammas sida som blir 1år i oktober.
Många som känner mig tycker min släkt är invecklad.

Vår vecka

publicerat i Alvin
Lite bilder från denna vecka.


Alvin är ute och går




Xandra hälsade på sedan hälsade Emma också på :)


Alvins snygga stil när han äter korv.


Sol idag.

Försök till att sola

publicerat i Om mig
Jag gjorde nyss ett försök till att sola ute med Alvin. Men ja, det går ju men eftersom det inte var bara jag som solade så fick jag jaga Alvin överallt. Men en stund var vi ute. Alvin ska ju inte vara i solen så det går bara att vara ute ett tag för nu går/kryper han överallt så han sitter knappast still i skuggan. Gjorde misstaget att ta med en av hans bollar ut så han jagade den överallt. Sen är det en av våra grannar som rastar sin katt i koppel på gräsmattan, krypa i bajs är inte så roligt kanske.

Ska låta Alvin sova i vagnen efter lunch då kanske jag hinner sola lite.

Fullt

publicerat i Om mig
Inte fått något napp på jobb än, ringde coop extra nyss eftersom jag hörde att dom brukar vilja ha folk hela tiden men det var fullt över sommaren vilker jag nästan förstod. Xandras mamma arbetar på coop konsum så där ska jag lämna in till hösten och på flera ställen. Nu är det semester och alla har sommarjobbare så nu är det i princip omöjligt. Det positiva med det är att jag kan vara med och skola in Alvin på dagis. Andreas tar inte semester förrens i augusti utifall jag skulle fått jobb.

Om jag skulle komma in på betendevetenskap finns det en möjlighet att jag kanske pluggar nu ändå om jag också får ett extra jobb, annars blir man en fattiglapp några år till. Nackdelen med att plugga och jobba extra när man har barn är att man inte har så mycket fritid men jaja.. Allting löser sig tillslut..

Jag börjar i alla fall bli rastlös på att gå hemma hela dagarna, tur att Alvin livar till det. Hur roligt och skönt det är att vara med Alvin hela dagarna så är jag inte någon som älskar att bara gå hemma. Skulle inte klara av att gå hemma längre än ett år tror jag, skulle få tuppjuck. Annat om man bor i hus antar jag då finns det lite mer att göra eller om man har fler barn. Fast det kommer kännas väldigt skumt och lite hemskt att lämna Alvin på dagis men han har ju sin morbror Liam där.. hihi.

1år

publicerat i Alvin
Snart fyller Alvin 1år! Det har gått så snabbt. Nu går han väldigt mycket, men när han vill fort fram och när han leker så kryper han. Om han kommer på hur man ställer sig upp utan stöd så tror jag det skulle gå lite lättare. Det roliga är att han har ställt sig upp utan stöd redan för ungefär 2månader sedan, då gjorde han det några gånger sen försvann det.
Han kan äta det mesta med små bitar, men han gillar inte mackor. Han älskar däremot min lättfil, inte yoghurt utan fil ska det vara.
Måste skicka ut inbjudningar till Alvins kalas. Eftersom jag är seg så kan jag berätta för er som tror att ni är bjudna att det blir den 27Juli (söndag) kl 14.

Onsdag

publicerat i Vardag
Hm det som skulle bli varmt idag?? Ser ingen sol än i alla fall. Idag vaknade Alvin kl 6 så han sover redan och jag har ätit frukost, duschat, vi har varit ute och gått mm. Undra vad vi ska hitta på idag. Xandra och Martina åker till malmö imorgon så Xandra kommer säkert hit idag skulle jag tro.

På lördag ska vi på dop. Nu är frågan vad vi ska köpa? Vi vill inte köpa något traditonellt som de vanliga dopsakerna på guldfynd. Ge mig lite tips..



Alvin älskar majs och ärtor.. Fast jag tror det är för att han kan äta det själv..