Måndag

publicerat i Vardag
Idag klev jag upp någon gång efter 5, Alvin den token vaknade också då. Han brukar vara en sjusovare så jag vet inte vad han gjorde uppe så tidigt. Men ifred fick jag inte vara men det gick bra ändå. Sen väckte vi Andreas så skjutsade dom mig till enköping sen åkte jag med Carin till sthlm. Hon skulle jobba sent så Andreas&Alvin hämtade mig, blev lite åka för dom men jag slapp ta tåget! Alvin var dock inte så glad på vägen hem. Nu sover Alvin och jag ska snart sova tror jag.

Imorgon ska vi kolla på en lägenhet på Haga! En trea som är lite större än denna men finare. Vi hittade en annan först på aroslund men vi har nog bestämt oss att köpa en billigare när jag inte har fast jobb. Om vi ska köpa är inte heller säkert måste ju hitta någon bra först. Det kan ta tid fast vi har inge bråttom, har ingen lust att flytta Alvin till ett annat dagis ändå.. Vi får se hur det blir.. Kul att kolla imorgon iaf!

Vår

publicerat i Mode, shopping

Vår kläder hos h&m finns det nu..Inte i butik synd nog jag som har presentkort..Hittade lite fint men känns lite tidigt med vår kläder redan! Fast längtar gör man.


Baka

publicerat i Mat, recpept


Jag skulle ha önskat mig lite nya baksaker.. Det kommer nog alltid till användning!

Alvin han kan han..

publicerat i Alvin

Han dansade massa igår kväll och snurrade så han blev alldeles yr! I nya morgonrocken. Nu sover Alvin vi är trötta. Han har fått fnatt tror jag. Han slänger sig ut över möbler. Han slutade med det för ett tag sedan men nu är det tillbaka.Han ställer sig på bordet och springer ut mot kanten. Likadant i soffan, vår säng och stolar. Sen skrattar han när vi fångar han. Han förstår inte riktigt att han gör sig illa om vi inte tar honom..

Möblerar om gör han också. Spisen skulle stå framför oss..

Shopping

publicerat i Vardag

Idag har jag och Emma varit på stan. Jag köpte ett par vagabond stövlar på rea. Är jätte nöjd med dem. Sen en tröja och ett par jeans på h&m. På mq blev det en kofta och en skjortklänning/tunika. Var inte alls mycket folk idag. Jätte skönt! Andreas och Alvin kom ner och mötte oss på stan innan vi skulle åka hem. Kanske visar mina fynd imorgon. Imorgon ska jag jobba i stockholm så jag ska försöka somna i tid. Måste upp senast halv 6 imorgon.. Snark! Sen är jag ledig till den 7 januari men hade gärnat jobbat lite mer men det är några röda dagar också! Måste komma på vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Har några svarta kjolar i gaderoben som jag borde använda egentligen..





Här är stövlarna förresten! Dom var nedsatta med 500kr. Bra köp.

Jul igen..

publicerat i Vardag
Idag har vi firat jul igen med pappa, Emma, Liam, farmor och farfar! Jag fick presentkort på mq och dinsko. Tack! Nu har jag massa presentkort. Alvin fick en morgonrock, barnkammarbok, klossar och pengar. Jätte bra! Vi läste lite i boken men Alvin blir så galen när han ser böcker och ska riva(han älskar böcker). Men vi sjöng bä bä vita lamm och nu ska han sova men han gråter hör jag. Han har blivit mycket svårare att lägga sedan han blev sjuk. Hoppas det går över. Förut tog det max 10 min. Imorgon kanske jag och Emma ska ner på stan och kolla lite.

Trött

publicerat i Vardag
Igår kväll vägrade Alvin somna. Först försökte jag, sen Andreas sen jag och till sist vid tio någon gång somnade han. Han brukar somna vid 19. Hoppas nu på att han somnar för sen skavi se på film och äta morötter med dipp.

Alvin har blivit väldigt bestämd kille de här veckorna han har varit hemma. Han pekar på vart vi ska sitta och om vi inte gör det blir han frustrerad sen knackar han på skafferiet då han vill ha något och smackar.. Hämtar saker och ska ställa tillbaka,alla glas ställer han direkt i köket. Vilken hjälpreda :) Han har dammsugit med sin dammsugare idag när vi städade också!


Imorgon ska vi ha en tredje jul med min pappa och den sidan av släkten. Funderar på om vi ska baka något...Tål att tänkas på..

Juldagen

publicerat i Vardag
Idag sov vi till halv 9 tror jag innan Alvin slog upp sina ögon. Skönt att han inte vill vakna tidigt. Vi åt sen frukost så det blev lite mat från igår också! Till middag ska vi äta rester igen. Jag och Andreas gjorde en kallmarinerad fläskfilé och potatisgratäng till igår som blev gott! Det är jag sugen på, sen julskinkan och kalkon! Jag tror vi ska kolla på någon film ikväll, blev besviken igår när det bara var skit på tvn. Inte för att vi kollade så mycket men någon bra film hade det kunnat varit istället för massa dåliga julfimer som går varje jul. Vi har varit på experts julrea idag. Jennifer köpte en volym master som det var lite rea på. Om jag hade haft lite pengar hade jag köpt en systemkamera och en assistent, såg en snygg från kenwood!
När Andreas och Alvin vaknar ska jag tvinga med mig dem på en promenad. Sen måste vi städa upp här hemma. Ligger leksaker överallt och Alvin bor inne hos oss för mamma och Janne sov i hans rum. Men nu har dem åkt hem!

Julafton

publicerat i Om mig

Vi har haft en bra julafton! Eftersom Alvin smittade Jennifer så kom aldrig mormor och morfar ner men mamma och Janne kom igår. Mamma hade mig sig mat och vi hade gjort lite mat så det blev bra. Slapp en göra allt! Till efterrätt gjorde jag pannacotta. Alvin tyckte det var roligt med alla klappar. I lördags fick han också julklappar när Andreas mamma var här. Då fick han kläder, bok cd, presentkort på H&M, en häst som man kan hoppa med. Jag och Andreas fick presentkort och Andreas fick glas från kosta boda. Tror inte jag glömde något..
Igår fick Alvin pussel, massa kläder (vi köpte ganska mkt kläder), en brio spis + kastruller och kökstillbehör, en barn cd spelare med mikrofoner, 2 cd-skivor. Mamma och Janne hade hittat en skiva där dom sjunger Alvins namn i. Sen fick han en bil, dammsugare, 2 små väskor sen lite andra små saker. Jag fick presentkort, smink, hudkrämer, locktång av Andreas och lite till. Tack!


Alvin ville inte sova dagen innan julafton

Julafton



Där ser ni hopphästen i bakgrunden. Alvin är lite rädd för den men älskar när vi andra hoppar med den. Tror han kommer använda den mycket sen när han kan ta sig ner själv!

Dan före dan före doppare dan..

publicerat i Vardag
Idag har jag jobbat och Alvin har varit hemma med Jennifer (hans moster). Det hade gått väldigt bra. Hon fick byta bajs blöja och natta för första gången men det hade inte varit några problem! Skönt då vet vi någon som kan agera barnvakt :-) Alvin hade velat gått ut hela tiden. Han hade packat sin väska och hämtat sina skor. Sötisen! Han är inte helt frisk än för han kan inte äta mer än mosad banan, yoghurt och välling. Resten som vi testat kommer upp igen. Ska testa lite mat imorgon igen får se om det går då. Imorgon jobbar jag till lunch så efter jobbet ska vi handla de sista klapparna. Jennifer&Alvin ska möta mig på stan, antar att det är mycket folk eller så har alla handlat allt! Hoppas på det! Har ganska mycket att fixa måste förbereda lite mat imorgon kväll. Men det får nog Andreas göra. Om jag inte skriver innan julafton så önskar jag alla en god jul!
Kram!

Fredag

publicerat i Vardag
Idag har Alvin mått bättre men han är väldigt kinkig och trött men han inte ätit på flera dagar så han får vara det. Vi har varit på stan idag och jag köpte lite kläder från PoP till Alvin i julklapp. Massa folk var det. Ska ut nästa vecka och köpa de sista. Jag och Andreas har handlat inför julen också. Inte allt men mycket. Alvin var hemma med sin farmor som är här. Hon har hjälpt oss att städa också. dammsugit och dammat hela lägenheten! Väldigt snällt! Just det köpte en cd-skiva till Alvin också med barn sånger. Han har ingen sådan och älskar musik så det passar nog bra.

Nu ska vi marinera oxfilé..

Jag är kass på

publicerat i Mat, recpept
att göra knäck! Jag lyckas aldrig. Jag brukar ändå annars lyckas hyfsat bra när jag bakar men knäcken verkar inte gilla mig. Idag var jag extra noga med att inte ha för hög/låg värme, inte röra för mycket/för lite. Sen gjorde jag kulprov och knäcken gick att rulla till en boll. Men den blev inte alls bra, den stelnar inte.
Någon som har bra tips? Jag ska lyckas med knäcken i år.. Älskar knäck om den inte är för hård.

Ingen handling

publicerat i Vardag

Jag och Alvin hämtade upp Emma och Liam på stan tidigare idag för att åka till ica maxi men när vi kom till parkeringen kom all välling upp ur Alvin. Så det var bara att vända. Dumt att ge honom vällingen. Vi fick papper från sjukhuset på saker som var bra att ge efter magsjuka. Välling var en av de dåliga men det var det enda han ville ha imorse. Han har ätit en macka sedan dess och blev lite piggare men nu sover han och jag äter middag nu. Har inte varit sugen på mat sedan i tisdags men idag blev det mat. Tur att det fanns en matlåda så jag slapp laga. Hatar att laga mat när bara jag ska äta. Imorgon tror jag vi ska äta fajitas. Eller jag och Andreas mamma får äta det tror varken Andreas eller Alvin är så sugna.. Nej dags att diska.

God morgon

publicerat i Vardag
Alvin har sovit brevid mig inatt men han har sovit hela natten. Andreas sov på soffan för han blev lite dålig igår. Men det verkar inte blivit något mer. Bäst att hålla han på avstånd för jag ska inte bli sjuk! Jag kanske klarar mig om jag har tur*Ta i trä*. Det var ju Andreas som sov brevid Alvin när han var dålig så om inte han blir mer dålig så borde jag inte bli det! Vi ska fira jul här hemma i år så jag har lite att göra och har inte tid att bli sjuk. Ska jobba nästa vecka också och då vill jag vara frisk. Jag gav Alvin välling imorse för det var det enda han ville ha, han vägrade vatten också. Välling brukar inte vara bra när man är/ har varit magsjuk men än så länge är den kvar i hans mage. Nu sover dom så jag ska kolla på the vocie.

Lång lista

publicerat i Om mig

1. Var hittade du den här listan? Hos Alexandra.
2. Var är dina föräldrar födda? Pappa i Stockholm, mamma i hedemora. Är osäker på denna..
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Hm någon uppdatering..
4. Vilken är din favoritrestaurang? Hm.. Svårt. Vet inte beror på vad jag är sugen på. Bellaman har bra mat.

5. När badade du i en pool senast? Vet ej
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja någon gång. Men jag gillar inte teater.

7. Hur många barn vill du ha? Jag har ett och är nöjd med det,men i framtiden skulle jag nog önska ett till.
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Dansband eller techno
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nepp.

10. Vad har du för TV-kanaler? 1,2,3,4,5,6,8, tv+,tv400 + flera andra
12. Har du busringt någon gång? Ja har inte alla det..

13. Har du fått felparkeringsböter? Nepp.
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej är väldigt höjdrädd..
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Barbados
16. Har du en egen trädgård? Nej
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Läser/kollar inte på tecknat så ofta.
18. Kan du alla orden i nationalsången? Intehela.
19. Badkar eller duschkabin? Badkar.
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Så ofta kollar vi inte på film så den bästa vet jag inte. Men sex and the city, bank job
21. Favoritpizza? Jag gillar pizza med banan
22. Chips eller popcorn? Popcorn!
23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Haha nej.

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin om det är brämhults annars äpple
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Ja var med mig själv när jag köpte lunch på jobbet i måndags annars köpte vi hem kebab i tisdags innan vi åkte till barnakuten.
28. Favoritchoklad? Mörk= Lind´s 70% med hallon,annars marabou mjölkchoklad.
29. När röstade du senast? Vet ej
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Det vet jag inte.

31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Kanske inte någon pokal vad jag vet.
32. Är du bra på matlagning? Duger nog i alla fall.
33. Klarar du att tanka själv? Japp
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?  Nej aldrig faktiskt. Brukar inte kolla.
35. Pepsi eller Coca Cola? Coca cola
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej
37. Vad var det senaste du handlade? Senaste mama i tisdags,igår kom jag inte ut.
38. Har du kräkts offentligt? Det har jag nog.
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Har redan hittat kärleken så det borde betyda att jag får pengarna.. Fast jag klarar mig utan pengarna..Men då skulle jag bygga ett hus och köpa mig en liten bil.. Sen en resa och sen massa julklappar och beställa julmat så man slipper stressa med det. Sen skulle jag köpa mig,Andreas och Alvin en ny gaderob och spara en massa.. Skänka lite till något bra.. Spara lite mer och köpa mig ett sommarhus någonstans.
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja. Eller man måste nog känna personen lite men vi säger Ja.
41. Har du ringt något betalnummer? Vet inte..
42. Kan man vara vän med sitt ex? Beror nog på vem som man har som ex och sen varför man gjorde slut. Om man har barn så borde man väl försöka vara sams i alla fall.
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Besökte var Xandra.
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Kommer inte ihåg..Nej men vet inte.
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "Hej du har kommit till Sandra... Lämna ett meddelande.. Måste kolla vet inte riktigt.

46. Vad har du i din väska? Plånbok, papper på att jag får köra bil(har inte hämtat ut körkortet), lypsyl,kalender, block,pennor, blöja med tvättservetter, hårsnodd..
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Favorit vet jag inte,mest jobbigt att tvätta bort smink och borsta tänder när man är trött.
48. Vad är du tacksam för idag? Att jag har en familj och släkt. Tänk vad hemskt att vara ensam..

Piggare

publicerat i Alvin
Alvin har sovit hela dagen, han vaknade då och då för vatten sen la han sig på kudden och somnade om. Vid 16 blev han lite piggare och vi kollade lite på en astrids lindgrens film sen somnade han igen. Sen fick jag i honom lite fil, lite vätska och några salta chips. Nu sover han sedan ett tag. Han kanske varit vaken 1 timme idag. Jag har inte heller ätit något direkt. Har ingen matlust. Känns som om man äter får man magsjuka. Sitter väl pyskiskt.


Hoppas Alvin är pigg imorgon!

Julklapps panik

publicerat i Mode, shopping
får jag snart. Eftersom jag inte kunde jobba igår så får jag jobba nästa tisdag till kl 12 och måndagen jobbar jag också. Vilket ska bli roligt. Måste försöka handla julklappar någon dag också. Jag får ju min lön dagen innan julafton. Ska försöka komma på vad jag ska handla så jag slipper gå runt och leta. Andreas mamma kommer ner imorgon om Alvin inte blir mer sjuk. Sen så hade vi planerat att gå på stan på fredag, om Alvin är frisk idag och imorn får han ju gå på dagis på fredag (48timmar) men vi får se annars får han följa med ner på stan. Han måste ju vara pigg för dagis om han ska gå, så han orkar leka. På lördag ska vi fira jul med dem. Sen på söndag kommer min syster ner så hon ska hämta Alvin på dagis på måndag så han slipper gå fulldag. Sen på tisdagen är Alvin ledig så då får han vara hemma med Jennifer. Alvin ska nog få lite mer kläder av oss tror jag. Liam vet jag också vad han ska få. Sen kan jag inte berätta mer här.

Från Lindex.

Onsdag

publicerat i Alvin
Inatt har Alvin sovit hela natten och inte kräkts sedan kl 17 igår! Hoppas det inteblir något mer. Men han är inte så pigg. Men inte så konstigt när han inte åt något igår och inte får dricka så mycket åt gången för då kommer det säkert upp igen. Han vaknade 7 och då ville han ha vatten sen vakande han nyss och ville ha vatten. Men sen ville han sova igen. Vi verkar klara oss än så länge. Andreas jobbar idag, han har revision på fredag så han har lite att göra. Tur att vi hittade en till madrass till spjälsängen i källaren som var inplastad för den han kräktes på är helt förstörd. Kan inte förstå att det kan komma så mycket ur ett litet barn.

Nu är det dags för kaffe!

Läget

publicerat i Alvin
Vi kom nyss från barnakuten. Fick vänta från kl 16:45 till strax innan 21.. Fast det kändes som det gick rätt fort ändå. Vi fick ett rum och Alvin kisspåse. Sen fick han vätskeersättning var femte minut. Han har inte kunnat behålla någon vätska på hela dagen men vi fick åka hem när han ahde kissat och var uppe på benen. Nu sover han brevid mig vid tvn.

Usch

publicerat i Vardag
Jag hatar verkligen magsjukan. Fy! Tur att det fanns tvätt tid idag, har snart tvättat 4 maskiner med massa kräk tvätt. Alvin sover nu men har nyss badat och spytt igen! Jag försöker leta på en skrutt bil till mig. Andreas har ju sin bil jämt och känns inte som en bra första bil. Nu ska jag fortsätta tvätta...

Sjukt

publicerat i Alvin

Alvin är sjuk och det är nog magsjukan, kräksjukan eller vad man vill kalla den. Jag har inte haft det sedan jag var liten så jag hoppas vi slipper! Jag skulle ha jobbat idag men är hemma och Andreas jobbar hemifrån. Alvin hade spyttner hela sängen igår kväll när jag och Emma var i simhallen. Sen spydde han fram till kl 03 imorse och har spytt 3ggr nu idag. Jag är så känslig för spyor men finns inte så mycket att göra åt det. Lyckades få en tvätt tid i alla fall.

Hoppas du blir frisk snart Alvin!

Alvin

publicerat i Alvin


Alvin försöker pussa på kameran! I helgen har han varit rätt slö och väldigt gnällig och har inte velat sova när Andreas har nattat honom men han somnade tillslut! Hoppas det bara var något som går över tills imorgon!

Granen fixad

publicerat i Om mig

Fårse hur länge den får stå kvar för Alvin. Julklapparna lär vi inte ta fram förAlvin är galen i paket :-)

Yes

publicerat i Om mig
Jag har nu mera körkort! Ska bara försöka fixa en bil. Har ingen lust att köra Andreas nya bil. Provade lite idag men jag vill nog ha en äldre..

Jag ser det snöar

publicerat i Om mig
Japp det snöar mycket här. Hoppas det inte blir för mycket bara. Lite snö och lagomt kallt sen kan det bli sommar i januari igen, tack! Alvin är ledig med mig idag så jag hinner träffa honom lite. Ska jobba halvdag imorgon också! Har inget att skriva men inget att göra just nu så nu blir det väl en massa svammel..

Har bakat en paj eller pajskalet som vi ska äta ikväll när mamma och Janne kommer. Dom ska sova kvar så jag kan övningsköra. Funderar på om jag och mamma ska åka och handla mat ikväll. Skönt att veckohandla utan Alvin och Andreas, haha. Dom gillar det inte så men det gör jag. Inte att betala för den men det är roligt att gå och kolla efter god mat om man kommer på vad man ska äta.

Tisdag

publicerat i Vardag
Är lite trött idag för Alvin vaknade till inatt och han brukar ju sova så man är inte så van.. Men imorse märkte jag att han hade bajsat, stackars lilla killen har säkert sovit med det sedan han vaknade på natten. Han somnar tack och lov snabbt om så det är inte direkt så man märker om han bajsat, vill inte väcka honom i onödan. Vet inte varför han bajsar på nätterna. Han har gjort det två gånger nu på 2 veckor. Men är det kris så är det. Så han är lite röd idag och var trött imorse. Till dagis kom vi i alla fall till frukosten och sedan har jag varit en sväng på stan, på körlektion och sedan jobbet. Blev inte julbord för mig idag men ibland går allt inte ihop. Imorgon ska jag upp 5 för jag ska jobba i Sthlm imorn så snart ska jag sova..Ssss..Godnatt!

Pepparkakor

publicerat i Om mig
Idag har jag,Alvin, Liam och Emma bakat pepparkakor fast tillslut blev det jag och Emma. Alvin åt bara deg och Liam ville bara leka med Alvins nya bil. Men då vågar man äta dom i alla fall :-) Fast jag äter inte så mycket pepparkakor, godare med köpta. Sen kom Jonatan, Emma och Xandra hit så det blev fullt hus. Trevligt! Skönt att kunna träffa några av alla personer när man är ledig annars har man ju inte tid när alla jobbar. Ikväll kl 21 ska Adde spela badminton så då ska jag nog ta mig ett bad.



Alvin ska vara pepparkaka på dagis lucia om en vecka. Tyvärr jobbar jag men Andreas ska gå!

Godmorgon

publicerat i Vardag

Godmorgon,snart ska jag iväg på körlektion. Har tre körlektioner denna vecka så jag hoppas jag klarar uppkörningen. Mamma kommer ner på torsdag också. Annars har jag lite att göra denna vecka. Idag körlektion sen ska jag träna, imorgon körlektion sen ska jag jobba efter lunch. På kvällen ska jag på julbord med poolia. På onsdag jobbar jag i Sthlm. På torsdag har jag utvecklingssamtal och mamma kommer ner. På fredag har jag körlektion. Var nog allt tror jag.

Nu ska jag äta frukost.



Jobb

publicerat i Vardag
Har jobbat idag och jag tog med lite bullar och bjöd på snäll som jag är. Dom var i alla fall populära, tog slut väldigt snabbt. Gick bra att jobba idag, börjar komma in i det och slipper fråga om allt. Ska jobba en halvdag på tisdag vilket passar bra för jag har körlektion på innan lunch. Har körlektion alla dagar förutom ons (jobbar) och torsdag men då kommer mamma ner. Så jag hoppas jag klarar uppkörningen i veckan. Denna vecka har jag inte kört någon gång men på söndag kommer mamma och Janne. Andreas slutade lite tidigare idag så Alvin fick komma hem lite tidigare än 17:30 och det är ju bra.

Funderar på vad mitt nästa julbak ska bli.. Något tips? Kanske något slags julgodis.. Måste hinna äta upp allt också. Vi som knappt fikar. Får bjuda hit någon på fika? Eve ni kanske? Loke har ju inte fått sin present än..

Lussefika

publicerat i Mat, recpept
Någon som vill komma? Eller nej vi har inte så det räcker! Hehe.


90 bullar blev det! Äter en nu och dom blev bra!

Önska

publicerat i Om mig

Hittade en lista.
Vad står högst upp på önskelistan i jul? 
Egentligen så önskar jag mig väl inget särskilt. Bara att Alvin får en bra jul. Men presentkortdin sko så jag kan köpa ett par stövlar utan klack. Behöver några som jag kan gå i men inte är sneakers. På h&m har jag önskat mig av mamma och mormor. Annars någon bra bok och skulle vilja ha en bok om trots(barn alltså) tycker det är intressant att läsa om.
Annars önskar jag mig en vit jul utan stress och lite mindre julmat hellre någon annan god rätt. Men knäck hoppas jag att mamma gör till mig.

Vad önskar du dig minst av allt?

Vet inte, blir glad av allt men kanske strumpor även om jag verkligen behöver det hehe. Vi delar på strumplådan här så Andreas sliter jämt ut dem(skyller på han)
Årets mjuka julklapp
Hm.. Tröjan jag visade tidigare kanske
Årets hårding?

Jag vill ha en sådan där mini dator. Tomten borde ge mig en, jag som är såå snäll!

Sämsta julklapp genom tiderna?
Ingen är sämst alla är köpta av någon tanke men som barn var det inte så roligt att få vantar och sådana nödvändigheter..

Gör listan ni med!

Chicy

publicerat i Mode, shopping

Vilken fin tröja jag hittade.. Men jag har inte några pengar att shoppa för så det får vänta.
Längtar tills jag får min första lön,eller andra för då är det lite mer. Så jag äntligen kan betala något här hemma också. Jag har alltid tyckt och tycker det är viktigt att kunna försörja sig själv. Även om man bor ihop med någon och delar på mycket så är det en lättnad att ha fått ett jobb. Nu var det kläder jag tänkte skriva om men det blev lite annat. Har inte haft något direkt shopping sug när jag inte haft några pengar faktiskt. Nu vill jag bara köpa julklappar. Jag har ju kläder egentligen.

Onsdag

publicerat i Vardag
Nu har jag nyss lämnat Alvinpå dagis. Han blev överlycklig när han skulle få vara inne. Han sprang ifrån mig och in på dagiset. Fast det första han gjorde var att slå ett annat barn i ansiktet. Han gör så på oss hemma också men jag försöker lära han att man inte ska slåss fast det går sådär. Dom kanske ska göra om dagiset så att åldrarna blir mer uppdelade. Nu går Alvin i en grupp med 1-4 sen skulle det bli 1-3 tror jag. Hoppas det blir så. 6 st små barn skulle börja lät det som.
Jag hade tänkt att träna idag men jag blir förkyld hela tiden så jag ska nog ut och gå senare. Imorgon ska jag träna tänkte jag. Nackdelen med dagis är att alla blir sjuka. Men finns många fördelar också om barnet gillar att vara på dagis som Alvin verkar göra och det är jag glad för.

Året

publicerat i Tillbaka blick
När jag duschade kom jag på att jag måste kolla på bilder från början av året när Alvin var mindre.



Här bodde vi i gamla lägenheten..


Sen flyttade vi och Alvin kunde sitta,började ställa sig upp och krypa kunde han tror jag. Lite hår hade han också :-)



Det var dec till april. Nu ska jag kika på tv!

Kramkram

publicerat i Alvin


Alvin kramar sin nalle lite innan läggdags! Nu är jag nästan ensam hemma, Alvin sover och Andreas åkte för att spela badminton med en kompis. Alvin har varit riktigt trotsig idag. Han gör allt han inte får den busen, tur att han är söt. Det brast för han när jag tog av han en stekspade. Då slängde han sig in i väggen och in i sovrums dörren och gallskrek. Jag kan inte riktigt hålla mig för skratt för han fjantar sig.

Xandra och Martina har hälsat på oss idag och det var trevligt,kul att ni kom :)
Imorgon ska jag jobba så jag har gjort en matlåda till mig och en salladslåda(Andreas äter nästan aldrig matlåda om ni undrar varför han inte får någon, han lyxar till det med ute lunch. Dom har en nyöppnad restaurang på jobbet). Sen har jag kokat ägg till min frukost och lagt fram kläder till Alvin. Visst är jag duktig. Nej men allt går fortare då så slipper vi gå upp allt för tidigt. Hatar att stressa. Alvin hatar dessutom att klä på sig så det brukar ta ett tagför han springer iväg efter ett plagg.. Busen!

Ett steg

publicerat i Om mig
närmare körkortet! Klarade teoriprovet idag, 58 rätt. Huvudsaken det är godkänt!

Bra hjälp!

Julklappar

publicerat i Vardag
Idag ska jag som sagt göra ett prov,gissa vilket? Sen ska jag träffa Xandra på stan för lunch, Martina också tror jag? Jag hoppas verkligen provet går bra. Börjar bli lite nervös, orkade inte läsa så mycket igår. Men som Andreas sa så måste jag läsa frågorna noga för dom kan ibland skriva själva frågorna krångligt.
Jag har börjat skrivit upp vad och vilka jag ska köpa julklappar till. Som sagt så får jag min första lön dagen innan julafton och det är lön för 2 och en halv dag så det är inte så mycket. Men som sagt klappar är inte det viktigaste men jag älskar att köpa julklappar. Alvin ska i alla fall få en dammsugare så långt vet jag. Sen pengar på kontot men den biten sköter Andreas..

Nu måste jag snart cykla.