Tjuvtitt

publicerat i Mat, recpept

Så här kommer vårt kök se ut när det är klart. Vi har ju beställt det nu så den sista mars kommer en lastbil med ett kök. Synd bara att det inte ingår allt förarbete och montering av köket. Det ska vi göra själva så vi har mycket att stå i innan köket kommer och väldigt mycket efter. Får väl se om det blir monterat innan sommaren??! Målet är väl det iaf men man vet aldrig hur tiden räcker till :-)

Köket kommer från Ikea och är ett Lidingö. Vi kommer inte att ha överskåp förutom någon öppen hylla möjligtvis och kakel har vi inte bestämt än. Inte golv eller tapeter för den delen heller. Vi kommer nog ha vita väggar som vi har på övervåningen möjligtvis en annan tapet i hallen. Men det kommer bli ett mörkt golv i kök, hall och vardagsrum. Något åt grå/ svart. Uppe har vi ett ljust trägolv. Det som är jobbigast nu innan är att vi ska sprutmåla taket på hela undervåningen så alla möbler måste flyttas ut och sedan känns det inte riktigt som någon ide att ställa tillbaka allt när vi ändå ska byta golv mm. Allt hinner vi tyvärr inte på samma gång.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carolina:

Åhhh jag skulle också vilja renovera köket! Tanken var att göra de i sommar men de måste nog tyvärr vänta tills jag börjat jobba igen..Nattskräck är nog vanligare än man tror bara att man inte blir informerade om att de finns! Vi hade turen att bvc kände till de annars hade vi nog fått fortsätta tro att det var magont eller nått liknande som drabbade Edvin första gången! Har din Edvin så fortfarande eller har de gett med sig?Kram

2:a kommentar, skriven , av Maria - Bloggdesign & Foto:

Ser superfint ut! Vill också ha nytt kök! :)

Kommentera inlägget här :