Bvc

publicerat i Mat, recpept
På onsdag fick vi tid hos bvc ang. alvins mage. Tills dess ska alla mjölk produkter bort och sådant som har lösande effekt som russin. + inte för mycket fullkorns produkter så vi måste byta ut vällingen bland annat till majs välling. Får se om det är mjölk. Jag tror inte det är mjölk, har bara den känslan men man vet ju inte. Känns krångligt att behöva läsa och kolla om allt innehåller mjölk men det går säkert bra när man vänjer sig.
Visa barn bajsar ju rätt mycket men Alvin är ofta lös och ibland kan det lukta lite illa.. Så helt normalt kan det inte vara tycker jag.
Någon som har barn som inte tål mjölk?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Länge trodde ju läkarna att Tuva var allergisk mot komjölksprotein så hon har ju gått på mjölkfri kost i en lååång period. Men nu tror dom inte det längre så nu får hon äta allt igen. Det var jättejobbigt att hela tiden läsa alla innehållsförteckningar och laga mjölkfri kost!! :/ Hoppas att de snart hittar vad det är med magen!! Men det borde ju inte vara mjölk för då borde väl hans mage reagerat tidigare. Jag menar han har ju fått ersättning från det att han var jätteliten och det är ju mjölk och då låter det konstigt att magen inte reagerat tidigare tycker jag!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Har ni fått komma till en barnläkarmottagning? Be att få göra det om ni inte redan har det! Be dem ta blodprover så får ni snabbt svar på om det finns någon allergi. På tuva tog de prov och vi fick svar om soja, mjölk, ägg, laktos och gluten inom några dagar. Inget visade något, men det var skönt att få veta i alla fall!

Kommentera inlägget här :