Herr Stampe har flyttat in

publicerat i Vardag
Nej vi har inte skaffat en kanin men denna lilla kille klättrar upp på vardagsrumsbordet och stampar med ett ben, jätte kul tycker han det är. Alvin blir måttligt road då Edvin skymmer barnprogrammet.
.

När vi ändå talar om lilla "Stampe" så har han fått ett himla humör när det inte går som han vill. Han blir ju 2 år i januari så snart är han ingen liten kille längre! Ingen bebis inte :) Hans ena fröken berättade igår att han gärna ställer sig i matstolen och sedan sätter han sig, ställer sig och sätter sig gång på gång och att han gör likadant när han ska sova tills han somnar.
.
Vad gör ni denna lördag? Vi har ätit långfrukost och premiär tänt brasan för denna höst/vinter. Börjar bli lite små kallt inne men inte så att vi måste elda hela tiden. Vi måste köpa mer ved också då vi inte hunnit klyva allt vi själv har. Vi har ingen vedklyv än så Andreas har gjort det mesta förhand vilket inte är det snabbaste sättet. Andreas och Alvin åkte för att köpa färskt bröd och jucie sen gjorde jag och Edvin smoothie. Gott gott! Köpte med VLT hem också så jag kunde läsa Intervjun med Moa inför Rönnbys seriestart på söndag.
.
Nu ska jag strax ta med Stampe på en långpromenad sen tror jag en tripp till Norberg väntar på eftermiddagen. Några som har vart på Ullared och vi bad dom köpa med lite grejer till barnen hem. Bland annat fodrade regnställ, har haft ett till Alvin förut därifråns om var väldigt bra. Har aldrig varit på Ullared men skulle vilja åka dit.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra:

Söta lilla Stampe:)

Tror två-års-trotsen är på väg ialla fall här hemma.

Blir jättearg o visar det så tydligt,kan retas med storesyrran.ha en bra dag kram.

Kommentera inlägget här :