Onsdagen den 16 november

publicerat i Om mig
Godkväll i stugorna, husen och lägenheterna.. Kanske någon som bor i slott också? ;-) Ja inte bor vi i ett slott men man ska inte klaga finns de som har det värre. Önskar bara att vi hade hunnit med att renovera köket innan jul men det hinner vi inte. Planerat det på Ikea har vi gjort för ett bra tag sedan så det ska egentligen bara beställas men innan dess är det massa annat som måste göras här hemma. Några extra timmar på dygnet skulle inte sitta fel!
.
Har ni adventskalender till era barn? Alltså inte choklad utan sådan med små paket varje dag? Jag har alltid haft det som barn och Alvin har haft det de senaste jularna men i år vet jag inte. Är lite kluven. Tycker det är svårt att få ihop några vettiga paket och det blir ca 50 paket som ska inhandlas eftersom Edvin också är rätt medveten om vad Alvin får och inte detta år. Förra året var han bebis så då var det inte så svårt :-) Men nu är han världens sötaste envisaste två åring (snart). Finns färdiga att köpa som ovan men jag tycker de är lite tråkiga och rätt dyra för vad man får så en sådan blir det nog inte. Ja ett I- Lands problem!
.
Annars är det fullt upp i skolan från och med nu och fram till jul. Har inte ens jullov egentligen, är det mänskligt att inte ha det när man pluggar ;-) Men som en lärare sa till oss så är vi inte elever utan STUDENTER. Stor skillnad där förstår ni!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nina:

Vi kör på färdiga playmobil/lego =) Barnen älskar dom så varför inte. Choklad/godis däremot får dom inte ; )Trevlig helg! Kram

2:a kommentar, skriven , av Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag:

Vi kör på chokladkalendrar. De får så mycket till jul ändå.

3:e kommentar, skriven , av carolina - med Lo:s syskon i magen.:

Nä inga presentkalendrar här, men det blir kanske en chokladkalender ;-)

Ha en fin fredagskväll!

Kommentera inlägget här :