Liten uppdatering.

publicerat i Vardag
En liten uppdatering igen då. Dagarna rullar på och allt närmare sommaren och vår Greklandsresa kommer vi. Sedan jag sist skrev så har det väl inte hänt så mycker mer än den "vanliga vardagen". Fast vi var ner på barnens dag för någon vecka sedan och i torsdags bjöd Erika med mig på ett seminarium med bland annat Johan Rheborg (han i solsidan ni vet). Var väldigt roligt måste jag säga, skrattade en del :) Sen har jag varit i skolan, jobbat, vi har haft lite besök och sådär. Idag har vi inga innedörrar här hemma då de är på lackning/målning de ska bli vita. Så ni som vill komma hit får gå på toa utan dörr och jag vet inte om barnen kommer somna ikväll är dessutom ensam men det ska nog gå bra. Tar bara någon dag sedan är dörrarna klara, kanske till och med imorgon.
Edvin idag innan dagis.
Förra helgen innan barnens dag. Sen slängde Alvin av sig både keps, solglasögon, jacka och tröja men det är en annan sak :-) Han vill gärna bara ha t-shirt och shorts på sig för det är ju sommar!! Att jag inte fattat det :-) Fast tyvärr så kan det i Sverige vara varmt ena dagen och väldigt kallt den andra.
.
Ang Greklandsresan så har jag börjat tänka lite smått på vad vi behöver ta med. Var ett tag sedan vi var utomlands och bara varit det med Alvin en gång men det ska nog gå bra. Det som är jobbigt är Edvins allergi mot mjölk då jag antar att det är bäst att släpa med oss matburkar för hela veckan. Han äter egentligen inte burkmat alls längre men jag vet inte hur lätt det är att få mjölkfri kost därnere?? Kommer nog bli ett litet problem då han kan bli väldigt arg när han inte får de sakerna som vi äter. Här hemma försöker vi äta det mesta som han kan äta och tex så bakade jag bullar som han kan äta förra veckan annars blir det liv i luckan :-) Synd om honom om han itne ska få fika när vi andra gör det. Sen är det väl en massa andra saker som ska tas med men känns faktiskt skönt att Alvin iaf är större så hans packning är lite enklare. Mest kläder, badgrejer, solkräm och ett gott humör hela flygresan ;)
.
Snart ska jag hämta barnen sen ska vi åka till busborgen för att fira min lillebror Liam som fyller 5 år idag! Ska bli skoj!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ♥ Erika - Mamma till två små ♥:

Nu har vi också dörrar på lackning + köksskåp och lådor. Blir spännande att e resultatet sedan för bägges del då :-) Kram!

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Härligt med greklandsemester då;)saknar dina bloginlägg men förstår dig:)kram

3:e kommentar, skriven , av Tova:

Gud vad härligt med greklandsresa :-) förstår att ni har nåt att se fram emot!

Kramar

Kommentera inlägget här :