Rhodos

publicerat i Om mig
På väg till Arlanda 04:15 på morgonen/natten.. Gick bra att få barnen att vakna till liv men när vi kom halvvägs till Arlanda så hade Linus glömt passet så det var bara för Andreas att trycka på gasen ganska rejält och vända om. Vi hann ganska precis till incheckningen! Sen var det lite halvgnälligt på flygresan ner för Alvin var rätt pigg men hemresan gick bättre för då somnade båda.
Framme på hotellet och vi hade två lägenheter bredvid varandra med uteplats/gräsmatta mot ett av poolområdena. Perfekt för då kunde vi sola på "vår" gräsmatta sen bara gå ner till poolen istället för att ligga där alla andra var och Edvin kunde sova inne. Vi blev bjudna av Andreas mamma så vi var 8 personer sammanlagt.
Vår lägenhet, en dubbelsäng,litet kök, två enkelsängar som även var "soffor" och vi köpte till ett HappyBabyPaket vilket innebar en spjälsäng, paraply sulky och matstol på rummet. Vi hade en vagn med till Edvin och tog hotellets vagn till Alvin. Tur att vi köpte till det för Alvin hade inte orkat gå runt på kvällarna.
Fotona tagna samma kväll som vi kom fram, därav lite ödsligt på dagarna var det fullt överallt och de flesta drog på en barnvagn så väldigt barnvänligt hotell var det. Fanns miniland med barnvakt, flera barnpooler och aktiviteter för små som stora barn.
Var vid stranden också men vi tyckte det var skönare vid poolerna för barnen. Lite små kallt i havet mot poolen också :-)
Sol och varmt varje dag!
Lilla Edvin som tog värmen bra, sov dock ibland 3 timmar på dagarna så idag har han varit lite små gnällig när han inte fick sova lika länge. Hade feber en dag också men annars varit frisk.
Alvin gör alltid någon min på kort nuförtiden men här lipar han iaf inte :-) Alvin trivdes bra i värmen och badade som en galning de sista dagarna, i början var han lite rädd för vattnet men inte på slutet.
Rhodos stad på kvällen. Vi hade inte all inclusive bara frukosten så vi åkte in några kvällar till Rhodos stad för att äta middag. Fanns hur många restauranger som helst att välja på. Maten kostar ungefär som i Sverige så särskilt billigt var det väl inte att gå ut att äta. Drinkar/Öl var lite billigare och vi kunde på alla restauranger få något som passade barnen. Även Edvin som äter mjölkfri kost. En taxi från vårt hotell in till stan kostade 7 euro så ungefär 63kr och det var enkelt att få tag på en taxibil dock finns det inga bilstolar i dom. Vi åkte buss en kväll men bussen körde väldigt ryckigt och trångt var det. Vid några restauranger fanns det även någon som kunde lite svenska ibland, ganska mycket svenskar överallt tyckte jag.
.
Visar fler bilder en annan gång

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra:

Såg härligt ut,förstår att det blev stressigt där med passet haha :)

2:a kommentar, skriven , av Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag:

Fint det ser ut!

Kommentera inlägget här :