Frukost och mat

publicerat i Om mig
Utsikt från vår lägenhet mot poolerna, all inclusive restaurangen och sportbaren. Vi åt som sagt bara frukost på all inclusive och det fanns mycket att välja på. Bröd, frukter, grönsaker, ägg, bacon,, pannkakor, våfflor yoghurt mm.. Även massvis med fikabröd, inget jag åt men Alvin tog för sig en del. Var dessutom i barnhöjd, säkert rätt uttänkt :-) Men ja vi var inte så hårda på maten den veckan. Jag är dock inte så förtjust i grekisk yoghurt som frukost tycker den är lite väl tjock men det fanns det massvis av. Frukosten var öppen mellan 7:30-10:30 mest folk vid 09. Men vi fick alltid bra plats och det fanns en filmhörna för barnen.
.
Fanns tre restauranger på hotellet, all inclusive och två andra som vi åt på några gånger. En lite finare grill restaurang och en med lite olika sorters mat som tex mex, pasta, pizza, thai och några grillrätter. Vid båda dessa restaurangerna fick alla barn mellan 0-12 år äta gratis barn buffé med betalande vuxna. Väldigt bra. Fanns ofta köttfärssås, chicken nuggets, kyckling, pommes, melon, sallad, hamburgare mm att välja på för barnen. Alvin tog ofta hamburgare, lik sin far är han allt :-) Edvin älskar köttfärsås så det var han glad över att få.
Vi hade vagn till båda barnen och det var skönt de kvällar vi åkte in till Rhodos stad. Där var alla väldigt trevliga när vi kom med barn och på nästan alla ställen fanns det barnstol till Edvin. Ingen av barnen gillar väl att sitta still länge men det gick bra ändå. På en restaurang kom dom med bilar till Edvin och några andra leksaker. Blev lite små jobbigt när barnen började bli trötta för då ska alltid Alvin springa runt en massa men vi brukade ta taxi hem lite tidigare än de andra så vi kunde natta barnen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nina:

Vad härligt ni såg ut att ha det =)Tack för gratulationen! Kram

Kommentera inlägget här :