Vår uppdatering

publicerat i Barn shopping
Nu börjar det komma ut vårkläder och ytterkläder i butikerna! Kul! Behövs nästan alltid uppdateras på våren och hösten till barnen. Nu har jag i alla fall köpt en varsin vårjacka till dom och skalbyxor till Edvin.
Som ni ser valde vi jacka från Polarn och Pyret, tyckte dom var rymligare än Molo men gillar också färgen. Älskar grönt. Köpte stl 80 till Edvin och tänkte att den kanske skulle vara lite liten men det var den då inte, vårt lilla penntroll! Hade kunnat valt stl 74 också tror jag men nu ska han inte ha den än på ett tag.
.
Funderar nog på om vi behöver dubbel uppsättning av jackor, skalbyxor, stövlar mm för det börjar bli lite små jobbigt att släppa med sig allt hem från dagis. En sak när vi bara hade Alvins saker att ta hem men nu är det två och vi är ute mer nu när vi bor i hus! Alvin har ett par skalbyxor så ett par nya ska vi köpa så då har vi dubbelt av de i alla fall. Edvin kan tyvärr inte ha Alvins gamla ytterkläder än då de är förstora. Dom är födda olika säsonger sen är Edvin mycket mindre också!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Har köpt en likadan jacka till sonen.

Den är verkligen fin :)

2:a kommentar, skriven , av Ms. Kidelin:

Härligt att se vårkläder! Vi kommer köra på Trolls overall till våren till lekpark, osv. Förmodligen en fleece från Nova Star men sedan skulle jag vilja ha någon mer "finjacka" kanske någon längre slags kappa om jag hittar.

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Snyggt!

Kommentera inlägget här :