Snart höst

publicerat i Vardag
Tänk att det snart är höst, det var bara 11 grader när jag åkte till jobbet imorse. Lite små kallt. Men vi har haft en bra sommar även om jag jobbat mest hela tiden, längtar inte tills vintern men hösten kan vara rätt okej.
.
Igår började barnen på dagis igen och det gick bra, dom slutade vid 14 så inte så lång dag. Samma tid idag sen är jag ledig imorgon och på torsdag så det blir en mjukstart. Fast dom var jätte trötta när Andreas skulle väcka dom igår. Blev rätt sent i söndags då vi var på Gröna Lund med våra grannar. Var kul på grönan nog för att det regnade en del men det var bara bra för det var inga köer och det regnade inte hela tiden. Edvin sov mest och satt så snällt i vagnen sen fick han provåka en liten karusell. Han tyckte nog inte så mycket om det, men Alvin sprang runt och åkte en hel del.
.
Nu är det dags att hänga tvätt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carolines hemligheter:

Det låter som att du och familjen har en skön start på vardagen igen, härligt med långhelg :-) Och sensommaren kan ju vara alldeles, alldeles underbar med alla vackra färger och klar luft! Hoppas att vi får flera varma veckor till också, då tror jag nog att man klarar sig till nästa vår ;-)KRAM

Kommentera inlägget här :