Härlig måndag

publicerat i Vardag
Galna Edvin :-)
.
Har precis kommit hem från min joggingrunda och idag gick det riktigt bra! Kanske beror på vädret, vilan över helgen eller att jag inte åt något mellanmål på eftermiddag=ej håll. Får jätte jätte lätt håll och kan knappt äta något flera timmar innan en joggingrunda. Riktigt varmt idag, alldeles för varmt med löparjacka men det tänkte jag inte på innan..
.
Edvin somnade precis och Alvin har sovit sedan kl 17??! Japp ni läste rätt, han har varit så trött den här helgen då han gått och lagt sig några timmar senare så han somnade på soffan och gick inte att väcka så jag bar upp honom i sängen och han sover än. Både Alvin och Edvin somnar oftast runt 19 även om dom kan vara uppe längre men då blir det så att Alvin blir jätte trött på dagarna och svår väckt på morgonen. Han får väl sova igen sömnen nu! Nu ska jag ta en dusch och hänga lite tvätt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra:

Mina små har blivit kvällströtta nu oxå somnar visserligen inte 17 men mellan 18.30-19 så det känns rätt så skönt kram

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Mina små har blivit kvällströtta nu oxå somnar visserligen inte 17 men mellan 18.30-19 så det känns rätt så skönt kram

3:e kommentar, skriven , av Sandra svarar:

Petra: Ja det är rätt skönt när de somnar i tid :-) Alvin sov från 17 tills imorse så han var nog lite trött, han brukar inte heller somna kl 17 i vanliga fall.. Kram

Kommentera inlägget här :