Ny förskola!

publicerat i Alvin
Idag har jag och Alvin varit på hans nya förskola! Det gick jättebra! Jag var lite nervös innan eftersom det inte var så längesedan han bytte förskola och nu ska byta igen men det var inga problem alls. Han började leka på en gång och jag kunde gå ifrån utan några tårar. Personalen tyckte redan han verkat komma in i gruppen och denna inskolning kanske inte blir så lång. Personlen verkar jättebra och förskolan är mysig! Liten by förskola/skola. Finns två förskolegrupper, en förskoleklass och en blandad årskurs 1-3. Har fått en jättebra känsla så jag tror detta blir bra! Så här bra gick inte första dagen på hans förra förskola!
.
Nu ska vi planera denna dag här hemma, måste hinna med lite saker när syster är här. Hon har tagit hand om Edvin och det hade också gått jättebra!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

vad skönt att det gick bra! hade kanske varit "värre" om han var lite äldre, tror de är kanske lätta att "vänja om" i den här åldern.Väntar också på blöjor från buzzador, dessa kom nämligen direkt från pampers :-)Kommentera inlägget här :