Fredag och råspont

publicerat i Huset
Godmorgon! Ännu en solig dag, säkert inte så varmt men fint är det i alla fall. Funderar nu på om jag ska ta dom i vagnen och gå ut och gå, eller om Edvin ska få sova inne först. Nej det får nog bli inne först, orkar inte stressa ut! Har tagit lite tid att skriva detta så nu sover Edvin :-) Får gå ut lite senare! Kanske solen värmer lite också, nästa vecka skulle det bli 20 grader varmt hör jag hört..
Hittade bilden på Styleroom och vi ska också ha råspont någonstans, tror det blir en vägg i vardagsrummet/hallen.. Vet inte om vi kanske kommer ha lite bredare råspont, ser inte så bra på denna bild. Kanske blir det råspont bakom vår säng också. Måste nog fundera på det för snart ska vi göra övervåningen! På måndag kommer förresten plattsättaren och alla vår badrumsinredning har kommit! Andreas ska hämta kakel, klinker mm idag.  Det som fattas är en spegel och en toalett. Toalett måste vi nog ha ;-)
.
Någon som vet en fin prisvärd spegel med belysning i, den ska vara ungefär 90 cm bred då vår kommod är det. Inget spegelskåp bara spegel.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

spännande att badrumsinredningen kommit :)

2:a kommentar, skriven , av Katrin:

Oj vad fint, jag vågar knappt kika in på den sidan längre, man blir ju så kär och så kliar det fasligt mycket i fingrarna ;) hahaHar faktiskt sett en snygg spegel med lampor på sidan tror jag, kommer tyvärr inte ihåg var..? kanske nya ikea katalogen? återkommer om jag hittar den!kramkram

3:e kommentar, skriven , av Fröken M:

Åh, sådär vore ju drömmen att ha det i sovrummet !! När vi flyttar ( nån gång) då jäklar ska det heminredas :)

Ja, skaffa en stegräknare och anta utmaningen :)

4:e kommentar, skriven , av Ellen mamma till siri:

det är riktigt läckert, håller med dig!

5:e kommentar, skriven , av Emma:

Gud så skoj med renovering! : - )Råspont är jättesnyggt & ser så fräscht ut.Trevlig helg vännen!KRAM

6:e kommentar, skriven , av caroline:

sjukt snygg vägg. bra inspiration där.. hur är det med lilla edvins mage? hoppas ni får en mysig fredag. krma

7:e kommentar, skriven , av A House With A View:

Visst är det fint med råspont! Har också funderingar på att ha det på ett ställe i vårt sovrum! Härligt med lite soligt väder, hoppas på liiite mer värme innan kylan kommer!Ha en superskön helg!Kraaamizar aka

8:e kommentar, skriven , av Carolina:

Precis en sån där vägg har vi tänkt i vårat nya sovrum! Kommer bli så himla fint!Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här :