Fönster måste målas

publicerat i Huset
Vi har målat alla karmar men fönstren är kvar. Dom blir nog kanske inte målade innan våren eftersom vi måste ta bort dom för att måla/torka dem. Känner att det blir lite kallt utan fönster just nu. Ja det är väl inte hela världen men finare skulle dom vara om dom blev målade.
.
Nu har jag nattat Alvin och syster Edvin, funderar på om jag också ska åka till huset och städa undan lite! Bäst att passa på när man har barnvakt. I så fall hörs vi imorgon!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Vi2blir3.se - Malin:

Ja de är inte lätt de där med fönstrena och målning tyvärr. Kanske lagom då till våren. Snyggt blir de hur som helst!Kolla in imorgon så har jag lagt in recepten :)

2:a kommentar, skriven , av emma:

Ja de var jätte skönt.. dom köpte vi på lindex..

3:e kommentar, skriven , av Caroline - Ellas mamma:

hur gärna man än vill kan man inte göra allt på en gång =) krma

4:e kommentar, skriven , av Nina - Glamourmamman:

Det är ett jäkla pill att måla fönster, men snyggt blir det :-)Skönt att höra förresten att det inte bara är jag som har svårt att sysselsätta dom små ibland ;-)Kram!

5:e kommentar, skriven , av Fröken M:

det är mycke pyssel med fönster målning, men jag är säker på att det blir jätte fint när det är klart :) kram

6:e kommentar, skriven , av Erika:

Mycket måla nu, men vad fint det blir sedan för er :-)kanske är därför jag fått lite sämre hy jag med, efter graviditeten med Ludde har jag haft mina svackor och har nu fått några blemmor i pannan :/kram!

7:e kommentar, skriven , av Therese:

Nej, det är inte lätt att vara storasyskon. Jag hoppas att Mira snart accepterar att Theo också ska vara med och leka. Jag tror att hon kommer att tycka att han blir mycket roligare sen när han kan gå och leka på riktigt.Lycka till med målningen! Kram

8:e kommentar, skriven , av Elins blogg:

Jaha kan ni inte heller bestämma er? Våran tv sitter redan på väggen så egentligen behöver vi ingen. Men det är snyggt och bra med förvaring så får se hur vi gör!Kram ha en fin dag!9:e kommentar, skriven , av Pillan:

Kommer att bli jättesnyggt när det är klart! Men jag förstår att det inte är så lockande att sätta igång nu i höstrusket:)

Ha d/PIllan

10:e kommentar, skriven , av Martina:

Tack! :)Det är pilligt att måla fönster, vi håller just nu på att byta fönster till aluminium och självrengörande fönster. :) Vi tar et fönster i taget annars blir det för kallt.Önskar dig en fin onsdag.

11:e kommentar, skriven , av Mia ☆:

Kommer att bli superfint! Förstår dock om ni väntar till våren, då kan man ju dessutom tvätta dem inför sommaren på en gång =)Kram!

12:e kommentar, skriven , av Evelina:

Vad fint det ser ut att bli! Vi får väl komma och kika någon dag sen när ni flyttat in :) Nyfiken!

kram

13:e kommentar, skriven , av Frida-Fantastiskamamman:

Det underlättar att måla på våren när värmen är här igen....

Om jag var du skulle jag & tagit en fika med en kompis...det gäller att passa på när man har möjlighet!!!

Kramisar<3

14:e kommentar, skriven , av Nina:

Kommer bli superfint med vitt!

Kommentera inlägget här :