Alvins rum

publicerat i Huset-barnrum
Så här ser Alvins rum ut nu. Edvins rum ser ungefär likadant ut bara en annan färg på väggarna. Som ni ser är dom inte så stora. Alvins säng kommer placeras till höger under snetaket, han har en fullstor säng så det kommer inte bli så mycket plats över så jag får se vad han mer ska ha för möbler därinne. Nu har han en expedithylla från Ikea, bord+stolar, snurrfåtölj och en brio spis sen har han även gaderober men dom hör till lägenheten. Allt detta kommer inte få plats i detta rum. Hans expedithylla kanske får flytta ut till allrummet. Ja tål att tänkas på!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Martina:

Rummet ser mysigt ut och jag tror med rätt möbler kan det bli riktigt bra, men det behövs lite planering. :)Önskar dig en fin kväll.

2:a kommentar, skriven , av Katrin:

Det går inte att ha en högre säng som man kan ha förvaring under då? Eller blir det för trång då kanske?De kan inte dela sovrum annars och ha ett lekrum?Lite ideér från mig ;)kram

3:e kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Ja, det var GOTT! Uppläggningen gör ju så mkt med, måste SE gott ut också :) KRAM

4:e kommentar, skriven , av Erika:

Oftast leker de små väl inte bara på rummet, så gör nog inget att rummet är lite "litet"Kram!

5:e kommentar, skriven , av En pojkmammas vardag ♥:

Det kommer säkert att bli jätte bra. Visst är rumet på övervåningen? Då skulle jag tro att han inte kommer att leka där inne så mycket heller, dom brukar vilja vara på samma våningsplan som en annan, haha.

Kram

6:e kommentar, skriven , av Nina:

Stella har likadant rum, hon får plats med massa saker, fast det är lite litet ; )http://petitfashion.se/2010/03/06/stellas-rum/

Kommentera inlägget här :