Torsdag

publicerat i Vardag
Igår var det fullt upp hela dagen! Alvin var inte alls på bra humör utan gjorde allt han inte skulle, som att slänga ut all tvätt jag hade vikt på hela golvet mm. Tillslut kom Andreas hem och hämtade honom sen åkte dom tillbaka till hans jobb så Alvin fick "jobba". Det tjatar han om varje dag, att han ska jobba. Lika stolt varje gång han får följa med. Ännu roligare tycker han det är att Danne också jobbar på pappas jobb. Jag och Edvin åkte in till dom lite senare för att åka ner på stan så Andreas kunde klippa sig. Var 3 månader sedan sist så det var på tiden. Vi passade på att besöka några butiker, fick med oss två mössor och ullsockor från Polarn och Pyret. Inte så lätt att hitta en vintermössa som passar Alvin, han vill inte ha någon man knäpper/knyter under hakan.
.
Men idag är det torsdag och nästan helg. Andreas blev upphämtad för en timme sedan och kommer hem imorgon. Tror det var någon konferens. Men jag tror Xandra och Adrian ska sova här inatt så jag slipper vara ensam istället blir det 3 barn här hemma.
Edvin tycker det är jätte roligt att ha Alvins hörselkåpor på sig! Ser ni att han fått två "huggtänder" uppe nu också! Han var väldigt gnällig innan dom kom upp så det gjorde nog rätt ont.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av I väntan på Liten - Gravid i vecka 29:

Tack, hoppas ni får en härlig helg ni också :)

2:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Det gick så bra så! Colin är väldigt matglad så det mesta brukar slinka ner, men gröt är nog lite extra gott :)Fina tänder han fått nu! Colin fick de i samma ordning faktiskt! KRAM

3:e kommentar, skriven , av Caroline - Ellas mamma:

lilla sötisen med sina fina huggtänder =) kram påer

4:e kommentar, skriven , av Anna:

Vilken söt bild, de är så gulliga när de får sina första tänder :)

5:e kommentar, skriven , av Helenas Hem -Om livet på landet:

SÖT bild! :) Betty fick också 2 huggtänder. Det var hennes 2 första tänder, såg så söt ut så.

hihi

6:e kommentar, skriven , av Petra:

wow vilka huggisar:)hoppas du hittar ngn mössa,nova hon slänger av sig mössan hela tiden liite jobbigt när det e kallt nu ;)kram

Kommentera inlägget här :