Migrän och jobbig natt

publicerat i Vardag
Jag gick och la mig med huvudvärk igår och precis när vi öppnade sovrumsdörren så började Edvin krångla. Han hade varit vaken några gånger tidigare och bland annat ätit. La honom i vår säng men sen började han skrika och massa annat som jag knappt kommer ihåg nu :-) Vid 4 hade jag knappt hunnit somna så Andreas sa åt mig att lägga mig hos Alvin så det gjorde jag. Edvin var fortfarande vaken då. Vaknade nu på morgonen med huvudvärk och sen blev det värre trodde huvudet skulle sprängas och började må illa. Migrän? Men Alvin kom iväg till dagis och jag har nu sovit bredvid Edvin en stund i vår säng. Nu känns det bättre, inte helt bra men nu kan jag i alla fall vara människa igen. Var längesedan nu jag hade sådan huvudvärk.
.
Jag tror Edvin kommer bli förkyld eller få nya tänder för det är då han sover så här dåligt om nätterna. Idag ska vi få besök av Moa och Lina så jag hoppas huvudvärken inte kommer tillbaka! Ipren och alvedon hjälper inte alls när jag får så ont. Ska vila en stund till i soffan med datorn sen plocka undan lite och hoppas på att Edvin fortsätter sova lite till.
.
Är glad över att Andreas är världens bästa som hjälper till på nätterna trots att han jobbar och väcker mig tio i 8 när han börjar 8 på jobbet!
Men det går ju inte att vara arg på lilla söta Edvin!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Ja, det är kul att se :)



Usch, jobbigt med sådana nätter! Tur att man kan hjälpas åt. Hoppas du också får en bra tisdag UTAN huvudvärk. KRAM

2:a kommentar, skriven , av pia Lotta Loppis:

Stackare! Så jobbigt när dom vaknar flera gånger och man vet ju inte riktigt varför. Sen är man ju inte människa själv dan efter........ Hoppas det ger med sig! Kyra på er!

Kram

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Ja mår man illa är det oftast migrän. Krya på dig!

4:e kommentar, skriven , av emma:

http://www.blocket.se/vastmanland/Pop_vinterklader_kavat_o_puma_skor_kladpaket_30344765.htm?ca=9&w=1



där hade dom en PoP overall i strl 80 för 400kr

5:e kommentar, skriven , av emma:

http://www.blocket.se/vastmanland/Pop_vinterklader_kavat_o_puma_skor_kladpaket_30344765.htm?ca=9&w=1



där hade dom en PoP overall i strl 80 för 400kr

6:e kommentar, skriven , av madde:

Nä, fy huvudvärk & inte få sova är ingen hit. Hoppas det har gått över nu?!



KRAM

7:e kommentar, skriven , av Petra:

sötisen:)skönt att karln hjälper till,björn får kliva upp med Engla när hon vaknar,fattar inte vad hon pysslar med som vaknar när hon är tre år!kram

Kommentera inlägget här :