Godmorgon!

publicerat i Vardag
Godmorgon!
.
Vad roligt att ni verkar tycka om vårt badrum! Det gör vi med men det återstår vissa saker som ska göras innan det känns helt hundra. Måste köpa lite småsaker också som toaborste, handdukshängare, Andreas ska bygga en stege som jag kan ha handdukar på och tvättstugan då.
.
Igår kväll vaknade Edvin några gånger och var ledsen men somnade om rätt snabbt. Andreas var på en jobbgrej så han kom hem sent. Nästa vecka ska han sova borta en natt och likaså veckan efter det. Han har alltid mycket på jobbet i oktober! Men vi ska väl klara oss ändå, lite tråkigt bara att vara ensam över middag och läggningar.
.
Idag ska vi snart lämna Alvin på dagis sen efter det brukar Edvin sova sin första sovstud, funderar då på att ta en promenad. Innan Alvin ska hämtas måste vi åka och köpa underkläder, vi har ju ingen tvättmaskin än :-)
Alvin fick nya kläder innan vi flyttade bland annat dessa jeans från Kappahl och en tröja från H&M. Sen blev det lite mer från Kappahl och PoP till båda men det får ni se en annan dag!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Martina:

Badrummet i förra inlägget blev ju jättebra. :) Snyggt och enkelt!Hoppas det går bra med resten av renoveringen. Fullt upp med andra ord för er också.Ha en fin tisdag!

2:a kommentar, skriven , av Annas inspiration:

Fina kläder!badrumet ser suuuuper ut

KRAM & ha en bra dag

Kommentera inlägget här :