Godmorgon!

publicerat i Vardag
Godmorgon. Idag vaknade Edvin kl 6 och var så arg, han var nog hungrig för när han väl hade fått mat blev han tyst fast han somnade inte om. Alvin vaknade också och började busa med Edvin. Edvin har i alla fall sovit både hela natten igår och inatt så det är skönt! Nu åkte Andreas precis till jobbet och jag såg nu att han glömde ta med sig blanketten om Edvins förskolor som vi ska skicka in. Fungerar ju inte att göra det på deras E-tjänst för mig. Blir något knas när jag ska skriva in vilket datum han ska börja. Ska ringa några privata förskolor idag också. Inte alls roligt när han inte kan få plats på Alvins förskola!
.
Nu ska vi göra oss ordning för att åka iväg till Alvins förskola om ett tag. Han börjar inte förrens 9 men dom vill att man ska vara där i alla fall senast tio i för att dom har samling/äter frukt klockan 9. Inte för att vi behöver åka än men nu ska vi äta frukost.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fröken M:

Hej, jag kom på att vi hade pratat om trapphyllor... Finns Willage i västerås ? de har nämligen super fina hyllor !! Kram

2:a kommentar, skriven , av FLOOSAN:

Hoppas det ordnar sig, mycket smidigare och få dem å samma ställe speciellt om man trivs där

Kommentera inlägget här :