Fredag igen

publicerat i Vardag
Så var det fredag igen.. Vad snabbt denna vecka har gått. I helgen ska Andreas fixa lite med vår tvättstuga, vi har ju fortfarande ingen tvättmaskin så vi har tvättat hos Andreas bror, blir nog att göra det en gång till. Nu har vi nyligen kommit in från en promenad vid sjön här men vad kallt det var. Edvin ligger i alla fall och sover nu i sin åkpåse så han har det nog varmt och skönt! Idag ska vi nog inte göra något särskilt förutom det vanliga som ska göras varje dag.. Lunch, middag, diska, dammsuga osv :-)
.
Hoppas ni får en bra fredag/helg!
Edvin på upptäcksfärd i Alvins rum, han kryper inte än men är nog på god väg..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Ja, det är ju bra när de kan ärva! Du har ju två pojkar med. Blir ju en hel del att köpa nytt annars.

Ha en fin fredag! KRAM

2:a kommentar, skriven , av Karin - AlicesMamma:

Åh så fint ni får det Sandra!!! Och jag är helt IMPONERAD över att ni redan fått upp tavlor - vi har bott i vår lägenhet i 1 1/2 år snart och väggarna är kala och tråkiga...Hoppas ni får en fin helg, trots idogt arbete :)

Kramar!Ps. Tack för dina fina ord! Och tack för kommentaren om Brio Sing, har kollat på en sån också men vi får se vad det blir :) Kanske en UJ Mountain Buggy trots allt...

3:e kommentar, skriven , av britta Bloggar:

Skönt när tvättstugan blir klar sen, hjälp vad barn producerar tvätt! Ha en fin fredag!

4:e kommentar, skriven , av Annas inspiration:

Det blir skönt för er när ni kan tvätta hemma, tycker det blir mycket tvätt med en bebis och du har två grabbar ;-)Trevlig helg raring

kramar

5:e kommentar, skriven , av Therese:

Hej!

Såg att du letade efter "blinka lilla stjärna" som väggdekor. Här finns den iaf, men du kanske redan hittat någon annanstans :)http://supergrafik.se/visa_produkt.asp?t=Blinka+lilla+stj%E4rna&id=376&lang=svTrevlig helg!

6:e kommentar, skriven , av Pyttianna:

Japp, skall hålla utkik och hojtar till om jag hittar några!

Kram

7:e kommentar, skriven , av Kidelinbloggen - Therese:

Det blir säkert toppen när ni får ny tvättstuga. Det har inte vi och man vill tyvärr inte gärna vistas där mer än nödvändigt:/ Hoppas ni får en toppenhelg.

Kommentera inlägget här :