Busig

publicerat i Edvin
Bus Edvin! Han har blivit mycket mer rörlig de senaste veckorna och tar sig nu upp i krypställning från sittande själv och kan sätta sig till sittande igen. Han ålar sig även lite bakåt och ibland framåt!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helenas Hem -Om livet på landet:

Vilken söt buskille! :)

Det är roligt när de blir stor och klarar av mer och mer. Men samtidigt SÅ vemodigt. Tiden går så fort.

KRAM

2:a kommentar, skriven , av Therese:

Åhh vilken söt bild! Roligt när det händer massa grejjer hela tiden. Theo sätter sig också själv nu o står i krypställning, men har inte tagit stegen än. Det kommer nog snart.Jag vill gå på mammagalan om jag har pengar till det. Måste ta ett snack med mannen ikväll. haha.

Ska du dit?

3:e kommentar, skriven , av Karin - AlicesMamma:

Sv: ska försöka komma ihåg att lägga upp en bild :). Trist att ni verkar bli sjuka igen :( Visst är det som du skriver med dagisstart och allt. Men men, det hör ju småbarnsåren till!Vilken guldklimp han är! Och fina byxor har han också! Kan du inte visa lite bilder från huset förresten? Vad gör ni där nu?Hoppas du mår bättre snart!

Kramar

4:e kommentar, skriven , av Erika- mamma till två små:

sötkillen :-)

5:e kommentar, skriven , av Katrin:

Vad söt han är, och vad gulligt att inte framtänderna kommit fram än utan bara på sidan ;)Ja gud, dessa papper.. så jobbigt att allt ska ta sådan tid! och att vi som verkligen behöver hjälp nu ska bli darabbade.. tyvär tror jag inte vi kan få hjälp då R tjänar "för mkt".. men jag ska ringa runt imorn och se vad de säger iaf, tack för dina ord gumman!

Och du, JAG FICK JOBBT PÅ SJ!!! :D hihi vad jag är GLAD =)kramkram

6:e kommentar, skriven , av Rövarmamman:

Så duktig o så busig:) sötis! Vilken fin outfit han har:) kram till dig:)

7:e kommentar, skriven , av Therese:

Ja visst vore det kul. Om vi båda ska gå kanske vi kunde bo tillsammans? Om du inte har någon annan som du känner bättre? Vi känner ju inte varandra så, men då man följer varandras bloggar nästan dagligen så får man ju en känsla för personen i fråga iaf och ibland känns det som att man känner varandra. Hihi.Kram o gonatt:)

8:e kommentar, skriven , av Sofie:

Vilken söt bild, oc de små bissingarna syns ju så mycket nu!!

Vi köpte med fodrade regnställ där nu, hoppas dem är bra trots att de var så billiga.Har förresten glömt svara dig ang handtageni köket, knopparna är ifrån Ikea med "skålhandtagen" är faktiskt ifrån biltema=)har inte bestämt mig ang blogggalan än, känner ingen som ska dit så då är det lite trist ju :/

Ska du dit?kram

9:e kommentar, skriven , av SOFIA:

Det är så häftigt att följa deras utveckling.. idag klappade Lovisa händerna för första gången :-) ..Tack för din kommentar ang. skorna... Jag tror jag behåller dem :-) ... Jag köpte dem på ScoretKram!

10:e kommentar, skriven , av Nina:

Duktiga killen =) Så söt bild!Ja jag tror att jag ska gå =)

11:e kommentar, skriven , av Elin, Albin & Ellas mamma:

Så söt han är :)

12:e kommentar, skriven , av britta Bloggar:

Åh sötnosen! Hoppas ni mår bra!

13:e kommentar, skriven , av Evelina:

Hihi vad sött att han har gluggen där uppe!! Älskar de där små flinen, lite tänder här och lite tänder där ;-)

Kram

Kommentera inlägget här :