Barninredning

publicerat i Tips
Har suttit och kikat igenom massor av inredningsbutiker med saker till barnrummet. Vilken butik tycker ni har bra utbud med barninredning? Möbler, förvaring, smådetaljer, träbokstäver, posters mm..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anna:

Oj tycker sånt är så svårt... blå elefanten har ju lite...Annars brukar jag ta en gammal mamatidning och gå igenom alla annonser ;)

2:a kommentar, skriven , av I väntan på Liten - Gravid i vecka 28:

Ja, Lova har liksom varit Lova sedan dag 1 och även om vi provat komma på andra namn så känns det bara helfel :) kramar

3:e kommentar, skriven , av Kidelinbloggen - Therese:

Barninredning är ju så kul och det finns ju verkligen massvis med fint! Längtar tills vi ska gör aiordning Sagas rum ordentligt.

Fint och ljust det är i hans rum. Lätt att piffa med detaljer och alla leksaker:)

4:e kommentar, skriven , av Alexandra:

Den där boxen som vi har, kommer från Ellos :)

5:e kommentar, skriven , av Nina:

Ja Kamiks är super! Håller verkligen värmen ; )Här hittar du en massa möbelbutiker;

http://www.barnnet.se/k_a.php?aid=112&kid=11

6:e kommentar, skriven , av Sara:

Tack för tipset ang blogga via Iphonen...jag får inte rätt på den appen jag laddat ner men hr nu börjat maila bilderna till min mail som jag tar med Iphonen, på så sätt slipper jag springa omkring med både den och en kamera och använda sladd för att föra över bilder en gång i kvarten! Att jag inte tänkt på det innan, haha!Det här med barnrum...jag tycker inte direkt att det finns EN affär som har ALLT, man måste nog handla lite här och var för att få det som man vill ha det...för oftast tycker jag att affärerna kan ha ett fåtal fina saker o sen resten skräp! Så du får ge dig ut på jakt i en massa olika affärer och sen kan du ju googla på internet, finns säkert en massa bra närbutiker du kan klicka hem saker ifrån ;)

Lycka till och trevlig dag på er!

Kram

7:e kommentar, skriven , av Nina - Glamourmamman:

Sv: Ja, det är superskönt att komma igång! Har längtat sååå :-) Tränade du mycket innan du fick barn?Jag är också ute efter fina saker till barnrum. Efter jul ska vi göra om lite i barnens rum, så då behöver man inspiration! IKEA är ju alltid bra, men ibland vill man ju ha lite annat också.Kramar!

Kommentera inlägget här :