Stackars Edvin

publicerat i Edvin
Stackars Edvin som nästan har 40 graders feber och är jätte täppt i näsan. Allt kom bara helt plötsligt. Vet inte hur det blir med dansavslutningen imorgon. Edvin kan inte följa med så då kan inte Andreas följa med så Alvin kommer nog inte bli så glad. Han vet om att pappa ska följa med för att titta. På tal om Alvin så är han inte heller på bra humör men han verkar inte sjuk än i varje fall. Nu sover Edvin igen i vår säng och de andra åkte iväg för att köpa hem mer nutriamigen åt Edvin som inte vill ha något annat. Pizza blir det till middag idag också!
Alvin skulle mäta Edvin för någon dag sedan. Han brukar lägga ner honom på golvet om han tycker att Edvin är i vägen :-) Tex, när Alvin leker med sin tågbana som Edvin bara förstör..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alexandra:

Ha ha... vad sött. Men vad trist med sjukdom :( Krya på honom!! Kram

2:a kommentar, skriven , av Ms. Kidelin:

Hihi, vad jag skrattar åt din sista rader:) Barnen är väl för härliga. Hoppas han kryar på sig och att ni får en mysig dansuppvisning.

3:e kommentar, skriven , av Ms. Kidelin:

...och du, på tal om maten. Jag skulle heller aldrig tvinga i Saga någon mat bara för att, hon gör som hon vill, antingen äter hon eller så låter hon bli och då får hon vänta till nästa måltid. Jag serverar henne heller ingenting jag inte vet att hon inte tycker om som t.ex. ärtor och segt kött. Någon måtta får det ju vara, hihi.

4:e kommentar, skriven , av Erika:

nää vad tråkigt! :-( Hoppas han kryar sig snabbt. Tråkigt om ni missar dansavslutningen. Kraam

5:e kommentar, skriven , av I väntan på Liten - Gravid i vecka 35:

Fy vad tråkigt med en liten sjukling :/ Skickar över en krya-på-dig-kram! :)

6:e kommentar, skriven , av madde:

Krya på sjuklingen!KRAM

Kommentera inlägget här :