Gå med vagn

publicerat i Edvin
Den här undre bilden är på Alvin, i samma kläder som Edvin har på bilden ovan. Alvin är ca 9-10 månader här och provar min studentmössa.
.
Andreas har fixat gå vagnen så nu kan Edvin köra rally med den, vilket han också gör för det går i en himla fart. Sen krockar han lite och förstår inte hur man vänder. Han är ganska rolig just nu men har också ett mindre roligt humör ibland :-) Just nu är det värsta han vet att byta blöja speciellt nummer två för då måste man ligga still vilket inte Edvin tycker att man ska göra. Fanns inga Up and Go blöjor sist vi handlade heller så det måste vi köpa hem. Vinkar gör han också nu, igår såg han Andreas bil och då började han vinka med båda händerna. Ord han säger är mamma, pappa, titta där och ibland säger han hej.
.
På måndag ska vi till bvc/doktorn ska bli intressant att se vad han väger. Tror inte han passerar 8 kg än. Han blir snart 11 månader.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nina:

Vad lika dom är =)Ja superkul med disco, var ju det bästa man visste när man var liten ; )Trevlig helg! Kram

2:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Vad duktig han är! Och så lika de är på bilderna!Hoppas på lite vila jag med :) Jag har inte ringt BVC än, känns lite omständigt att ta det per telefon. Vi ska dit den 7 dec så får se om vi väntar till dess. Har du pratat med er BVC?KRAM

3:e kommentar, skriven , av Annas inspiration:

Såå fin gosse :-)

Jisses Colin är en bjässe, tror han väger 7 kg nu.

KRAM

4:e kommentar, skriven , av Therese:

På de bilderna var de verkligen lika!:)Roligt att det kan skilja så mycket. Theo har 80 på det mesta men det börjar sitta tajt. Han är ju 80 lång plus ganska stabil så han fyller ut sina kläder rätt bra. Hihi.

Kommentera inlägget här :