Ensam hemma

publicerat i Om mig
Nu är det bara jag och brasan vakna. Barnen sover och Andreas är på hockey. Var tänkt att Alvin skulle få följa med men det blir nog lite sent för honom så han fick vara hemma och äta lite glass medans jag nattade Edvin. Hoppas på att Edvin sover lite bättre inatt! Jag har också ätit lite glass, hittade saltlakritsglass igår så nu är den snart slut. Ska planera lite julklappar och adventsklappar nu tänkte jag och kika igenom de inredningsbloggar jag läser!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malena:

Myspys med brasa!



Hhaha! Du är inte efter! :)



Jag HAR redan en webbshop! :) Se banner på min blogg till höger om bilden på mig!



kRam!

2:a kommentar, skriven , av Madde:

Mysigt med brasa. Saltlakritsglass alltså det lät inte så dumt

3:e kommentar, skriven , av Therese:

Åhh...jag vet verkligen inte om vi får behålla theos plats. Verkar som att de öppnat en ny avdelning nu till nyår just för att det är så många barn som vill in. Kan ju hända att de stänger den till hösten igen, det vet jag inte.



Just nu lutar det åt att jag tar ut vårdnadsbidrag på båda och är hemma till i maj.



Har du bestämt dej om galan ännu?:)

4:e kommentar, skriven , av madde:

Så extremt tidigt var det inte eftersom jag inte behövde lämna Lilly på dagis. Men jag gick upp några minuter i 6. Jag vill helst inte behöva gå upp före kl 08!



Vi bor mellan enk. & sthlm. Från dörr till dörr tar det 1 timme och några minuter, mellan jobbet & hemmet (då åker jag bil, pendel & tunnelbana) Ska jag lämna Lilly åker jag hemifrån 1 timme och 25 minuter innan jag börjar jobba!



Men jag tycker att det är värt det när jag är ledig ;D



Jag tycker absolut att du ska köpa sånna fågelholkar. Fågeln är en visselpipa som man kan använda om man skulle bli överfallen t.ex.



KRAM

5:e kommentar, skriven , av Caroline - Ellas mamma:

så mysigt med brasa nu när vinter är nära. Hoppas du få ren mysig kväll med din egentid =) kram

6:e kommentar, skriven , av Kidelinbloggen - Therese:

Hoppas du njuter mysig egentid ikväll!

Min sambo är ansvarig säljare för vissa av bilmärkena de säljer på hans arbetsplats så därav våra kontinuerliga bilbyten:)

Ang. Nova Star jeansen, vilken/vilka storlekar är du intresserad av? Jag kan kolla hos vår leverantör om de finns kvar där men det är dessvärre väldigt utplockat.

7:e kommentar, skriven , av Evelina:

MYSIGT!



Tack så mycket! :)Mvh Evelina CL

Kommentera inlägget här :