Onsdags kväll..

publicerat i Vardag

Är ganska nyligen hemkommen från gymmet. Var inte så sugen på att gå dit, för jag har en massa tvätt att ta hand om men det kändes bra att vara där i alla fall. Tvätten försvinner inte direkt, bildas bara mer :-) Har ont i nacken också men Andreas är tyvärr kass på att massera så det lär inte bli något med det! Får göra det på mig själv, inte så lätt dock.

Fick en fråga häromdagen om vad jag tyckte var jobbigast med mina graviditeter. Den är rätt enkel att svara på för jag har egentligen haft ganska lätta graviditeter men en sak som är väldigt jobbig är att jag fått världens sämsta hy! Den blev lite bättre innan jul och Edvin föddes men nu är den helt förstörd igen. Måste nog göra en hudanalys eller någonting. Vet inte alls vad jag har för hudtyp längre! Hatar dålig hy...

Edvin somnade innan halv 7 idag, får se hur länge han sover. Igår sov han från 18:15 till 1, sen till halv 6 igen. Då ville han inte sova i sin säng så han fick ligga bredvid mig och jag somnade om. När Andreas gick upp log Edvin och pratade med sig själv! Sötisen..

Nu ska jag duscha och titta på lite tv!


Försökte väcka Alvin idag genom att sätta han i Edvins babysitter. Gick sådär fast jag dammsög bredvid honom. Ser ut som en förvuxen baby, han har blivit så stor :)

Kommentera inlägget här :