Godmorgon

publicerat i Vardag

Lunchdags!
Idag är Alvins dagis stängt för planering så han är hemma med oss. Är ingen direkt större skillnad när han ändå bara är där 3 timmar per dag. Vi har i alla fall ätit gröt frukost och nuförtiden tycker han om havregrynsgröt! Sen har vi ätit lax, broccoli och kesella sås till lunch och nu sover både Alvin & Edvin. Idag gick det smidigt. Alvin ska snart väckas. Han får sova mellan 30-50 minuter som max annars blir det svårt på kvällen.

Alvin passade på att dra fram massa saker när jag försökta mata både han och Edvin + mig själv på lunchen. Alla bestick låg lite överallt. Han rabblade upp alla vi känners namn, tydligen var det fler än oss som skulle äta :-) Sen hittade han massa paketsnören som han drog runt i hela vardagsrummet och det fastnade överallt. Drog ner ljus mm.. Men nu har jag plockat lite!



Hittad en body på tradera helt ny med lappar så den köpte jag till Edvin. Fick den till ett väldigt bra pris. Den är forfarande förstor men snart så.. Han växer fort!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese:

SV: tack! kul att du tycker det! Kul med lite nytt att byta med, själv har jag lager av kläder till Viggo här hemma alldeles för mycket fina grejer som troligtvis inte kommer bli använt. Hoppas ni får en fin dag! kram

2:a kommentar, skriven , av carolina:

gröt är ju så gott på morgonen, klart det går ner ;)

Kommentera inlägget här :