Edvin

publicerat i Edvin


Har jag berättat att Edvin sover ännu bättre på nätterna nu. Vågar inte riktigt skriva det för då ändrar han väl det direkt. Bebisar är ju rätt bra på att ändra sina små rutiner titt som tätt.. Men sedan förra veckan någon gång vaknar han bara en gång på natten för mat.

Han har ju somnat runt 19-20 varje kväll i några veckor nu sen brukar han äta innan 12 men nu har han sovit fram till 1-2 och vaknar då för mat sen sover han till 6-7 igen. Väldigt skönt måste jag säga. Men i lördags vaknade han två gånger, men en gång innan vi lagt oss. Men det var Andreas natt så jag fick sova iaf :-)

Alvin sov ju hela nätter när han var bebis, iaf de allra flesta nätter. Sen hade han såklart perioder då han sov sämre men vid 8-11 veckor började han sova hela nätter. Får se om Edvin vill göra samma sak, men en gång per natt tycker jag inte är så jobbigt om han somnar om direkt efter.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

vad skönt, ja nu börjar han ju bli lite äldre så då är det väl bara hålla tummarna för att han kommer fortsätta sova bättre o bättre :)

Kommentera inlägget här :