Edvin 8 veckor

publicerat i Edvin


8 veckor idag! På fredag är min lilla kille två månader gammal. Tiden går så fort! I helgen var Edvin mycket lugnare så mjölkfritt kanske börjar hjälpa lite. Men igår var det inte så lugnt men då berodde det mycket på att han inte ville somna. Han är väldigt svårsövd ibland. Hoppas mjölkfritt hjälper! Men han är mycket lösare i magen och bajsar oftare men det är säkert bara bra. Spyr mer gör han också av nutriamigen men de sista dagarna har det varit bättre.

Edvin ler och skrattar mycket mer nu! Idag log han mycket åt Alvin när Alvin lekte tittut med honom! Såg så roligt ut. Ska bli så roligt när Edvin kan vara mer med och sitta på golvet med Alvin. Även om tiden nu är väldigt mysig så tycker jag det bli lättare ju äldre barnen blir på det viset att man förstår dem mer! Men nu tycker jag att vi börjar lära känna Edvin bra! Tycker det har tagit längre tid denna gång med tanke på att Alvin tar mycket av den vakna tiden. Edvin somnar ju samma tid som Alvin på kvällarna, finns både för och nackdelar med det. Skönt att få egentid men om han är vaken får man mer tid med honom. Men det är ingen idé att hålla en trött bebis uppe!! Då blir det gnälligt..

Edvin sover ju väldigt lite på dagarna mot Alvin. Men han sover ganska bra på nätterna även om han vaknar för mat. Innan lunch brukar han egentligen inte sova om vi inte åker bil/eller är ute med vagnen. Efter lunch kan han sova någon timme. Alvin kunde sova flera timmar på både för och eftermiddagen.. Edvin behöver nog sova iaf en timme innan lunch för han gäspar hela tiden.. Jaja det löser sig nog tillslut :) Snart behöver han inte lika mycket sömn!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

8veckor redan tiden går för fort ju haha.. fina lillplutt =)

2:a kommentar, skriven , av Erika:

Det har verkligen varit samma här! men ska försöka passa på att läsa de timmar Elwira är på föskolan och om Ludwig sover, eller bli bättre att läsa på kvällarna när bägge sussar

3:e kommentar, skriven , av Erika- Chic mama:

så himla fort tiden går! tänk redan 8 veckor! söt han är i mumin dressen =)

4:e kommentar, skriven , av Petra:

så söt han är;)känner igen det där med sömnen är vi inne en hel dag då sover Nova bara en kvart åt gången,men är vi ute då kan hon sova två tre timmar.kram

5:e kommentar, skriven , av Therese:

Va han växer! Så söt. Håller med om att det tog längre tid att lära känna barnet denna gången. Det är så mysigt nu när man få rlite respons och leenden. Längtar också tills Theo kan sitta o vara med mer, tror Mira kommer att gilla det.

Kram

6:e kommentar, skriven , av Therese:

Så söt=) Allt bra?



Har du några favoriter bland GB-glassarna?

Lämna en 10-i-topp-lista på dina favoriter genom tiderna!

7:e kommentar, skriven , av Fru Evelina:

Sötnosen! Vad jobbigt att han varit så mycket sjuk =(



Pyjamasen är från Karlssons av alla ställen =)



KRAM

8:e kommentar, skriven , av Erika:

gick inte kommentera på de två inläggen ovan.

Vad mysigt med bad på simhallen :)



Elwira fick också nutramigen när hon var liten, urk vad det luktar :/

Kommentera inlägget här :