Tvätt, uppsägning och annat..

publicerat i Vardag
Godkväll i stugorna ;)

Vad har ni för er en fin måndags kväll? Själv så tvättar vi, eller det är faktiskt jag som tvättar i denna familj oftast. Andreas brukar få uppdrag att hämta sista tvätten som hänger på tork.
Hustankar..
Om vi hade haft hus idag hade vi säkerligen inte suttit inne framför tvn. I fredags var sista dagen för om vi skulle vilja dra oss husköpet, men det vill vi såklart inte och idag har jag ringt för att säga upp lägenheten fast man måste skicka in papper så snart är den uppsagd. Nu känns det mer på riktigt fast ändå overkligt. Det blev så att vi fick ett litet billigare pris på huset, inget märkvärdigt men ändå sen kommer vi att renovera badrummet och övervåningen när vi får nycklarna innan vi flyttar in. Sedan tar vi köket lite senare förhoppningsvis innan nästa sommar. Måste ändå planera lite hur vi vill ha det, det är nog svårt som det är att planera hur vi vill ha badrum och övervåning när vi knappt varit där. Men vi vill köpa det mesta snart så vi kan sätta igång direkt! Alla tak ska målas vita och det blir nog vita väggar på övervåningen, det är nämligen inte så mycket vägg eftersom det är snetak. Men i barnens rum kan det nog bli en varsin fondvägg!
Det går bättre för Edvin med maten. Det ser ungefär ut så här nu vid 5 och en halv månad.
Frukost (när han vaknar): Ersättning
Mellanmål: Gröt med fruktpuré
Lunch: En halv burk mat och fruktpuré
Mellanmål 1: Gröt
Mellanmål 2: Ersättning
Sen när han ska sova: Ersättning..
Ibland äter han 2 gånger på eftermiddagen därav två mellanmål, om han äter två blir det andra ersättning annars är det gröt som gäller. Får se när ett av målen byts ut till "middag"..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alexandra:

Jag sitter i soffan och eftersvettas. Måste in och duscha ;) Ha en skön kväll. Vad söt han är där han sitter i sin stol förresten :)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

händer vid midsommar då? ♥ ;)

Kommentera inlägget här :