Så var barnen i säng

publicerat i Vardag
Alvin förra veckan på väg till sandlådan med macka i handen.
Så var barnen snart nattade, Andreas nattar Alvin nu. Ganska skönt idag måste jag säga för Edvin har inte sovit något på eftermiddagen. Blev helt fel med hans sömn idag, fick lov att väcka honom direkt när han nästan hade somnat för jag skulle hämta Alvin sen blev allt bara fel..
Känner att det är mycket i tankarna nu. Allt med huset tar självklart sin tid och är roligt men det är mycket som ska bestämmas, väljas och göras. Sen måste det sparas en hel del med. På måndag är det besiktning! Längtar dit.
Edvins mat är ständigt stressande och idag har kräkts mycket! Vi ska till bvc på fredag morgon, har egentligen inte tid med det men måste se om han gått upp något!
På fredag tar min syster studenten så då ska vi dit, vet inte vad vi ska ha på oss eller liknande än har inte hunnit med. Samma dag slutar Andreas lillebror nian och imorgon ska Andreas hämta hem en A5 cab på sitt jobb i E-tuna som hans lillebror ska åka till och från sin bal på torsdag, sen ska vi åka den i helgen till min mamma får se om syster kan bli skjutsad på kvällen. Fast vi måste ha den andra bilen också då inte Edvin ska åka cab, eller tror inte det är så bra för små barn. Vagnen får inte plats heller.
Sen är det flera andra saker i hjärnan just nu men allt ska nog gå bra till slut. Hinner ju aldrig tänka klart en tanke på dagen och nu vaknade Edvin.. Han sover väldigt oroligt nu. Nu hade han nappen i så vi får se om han somnar om..

Kommentera inlägget här :