Godmorgon!

publicerat i Vardag
Godmorgon..

Idag blev det en promenad till dagis och varmt coh skönt var det. Edvin somnade och sover än i vagnen men han vaknar nog alldeles strax, ska försöka hinna duscha innan han gör det. Igår efter dagis åkte vi ut där huset ligger och spelade lite fotboll på gräsplanen som finns där. Smart skaft som man är så glömde jag Edvins ersättning. Hade packat med mig vatten och flaskor men inget pulver. Men som tur var så var jag in på Ica innan och köpte burkmat så lite gick ner i alla fall. Blev en kort sväng bara.
I helgen är det midsommar men jag vet inte alls vad vi ska hitta på. Har hört att det kanske ska regna och det låter ju inte alls så roligt. Tycker väl egentligen inte midsommar är något att fira, det regnar nästan jämt och folk blir bara fulla och odrägliga ;-) Nejdå! Det kan vara mysigt om man grillar och så och bjuder hem några, sen kanske dansar runt midsommarstången för barnens skull men nästa år kan vi ha ett eget midsommarfirande. Då blir det nog roligare!
Läste igår när vi var ut på en anslagstavla att alla barn blir upplockade vid 12 för att klä stången av en traktor och vagn sen vid 13 fick dom dansa sen fick dom en godispåse! Kommer nog Alvin tycka är roligt nästa år.

Nej dags att ta tag i dagen!

Kommentera inlägget här :