Semester måndag

publicerat i Alvin&Edvin
Seg måndag har vi haft och har. Men är det semester ska man väl inte stressa. Jag och Alvin cyklade en sväng på morgonen sen kikade han på film, jag läste, Andreas kikade på datorn och Edvin sov. Sedan rullade Alvin och Andreas köttbullar som vi åt och nu sover Edvin igen. Andreas och Alvin är och kikar byggsaker vi behöver inför badrumsrenoveringen. Massa rör, slangar osv. Inte alls kul att titta på! Inte att köpa för den delen heller.
Jag har rensat lite i Alvins gaderob och han har bra med tröjor och t-shirts, men behöver lite fler byxor. Blir nog några nya tröjor med. Jacka + byxor har han och han fick en ny fin jacka av sin farfar&Agneta för någon vecka sedan. Ska nog köpa ett fleecefodrat regnställ åt honom från didrikson och nya gummistövlar.
Edvin behöver däremot lite nya kläder. Nu när han är lite större är det lite roligare att använda t-shirts och tröjor även om bodys är bra det med. Han har inte alls många tröjor och t-shirts sen behöver han lite byxor + strumpor. Vill egentligen inte tänka på att det snart är höst men så är det. Sommaren passerar oss snabbt.. Eftersom vi säkerligen blir ute en del i höst när vi har hus så kanske Edvin också behöver några slags överdragsbyxor. Antar att han då kan sitta lite och kanske krypa en del.
Alvin fyller 3 år på lördag och enligt han önskar han sig bara dödskallar :-) Haha, vet inte vad han fått det ifrån. Ska se om jag hittar någon t-shirt med dödskallar på imorgon när jag ska ner på stan, H&M brukar ha det. Sen vet jag inte alls vad vi ska köpa. Vill inte köpa bara för sakens skull även om han såklart ska få paket. Han har massa leksaker han inte leker med + att han kommer nog få fler :) Ska köpa en plånbok då han hela tiden tar våra, det vill han ha säger han. Cykel kom Andreas hem med tidigare i år, det var det vi hade tänkt köpa. Sen har vi gett bort våra ideér till andra som frågat. Äsch vi hittar nog på något. Han och Edvin får ju snart varsina nya rum också! Ska bli roligt att inreda dom men svårt då båda rummen är rätt små! Dom är i alla fall exakt lika stora så det kan dom inte bråka om senare. Sen ska dom "få" allrummet som är utanför deras och vårt sovrum. Tänkte ha bäddsoffa där och kanske en tv i framtiden till dem bland annat.

Kommentera inlägget här :