Lathet

publicerat i Huset-badrum
Jag och Andreas sitter här med varsin dator i knät och ingen av oss orkar åka till Ica för att handla lite. Lata. Så jobbigt att klä på sig för att åka ;) ska inte handla så mycket men lite barngröt, blöjor och sådant som är viktigt. Vi åker på onsdag vid lunch till sthlm för att sedan åka på kryssning en natt så egentligen hade jag tänkt handla på fredag men nu fattas det lite saker.
Vi har kikat på lite badrumsinredning idag och svårt är det! Vi har väl en ungefärlig bild i huvudet nu ska vi bara välja kakel, klinker, handfat och allt annat. Sen ska det helst inte vara för dyrt heller, vi är redan uppe på 120.000 på bara badrummet i vår lilla kalkyl. Har inte inhandlat något än men Andreas har rätt bra koll på priser som tur är. och då gör Andreas allt själv förutom sätta dit kakel och klinker plattorna, sen är bara badrummet 6,5kvm. Dyrt med badrum. Men man gör inte om badrum så ofta så det ska kännas rätt från början. Är lite stressad över att vi ska hinna i tid bara. Andreas ska göra allt klart inför plattsättning på två veckor. Han kommer få jobba dygnet runt tror jag. Först ska allt rivas sen ska det dras nya rör, avlopp, el, reglas, ja allt :-) Nog om det, ska visa lite bilder senare när vi valt vad vi vill ha!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

åh synd att jag inte visste behövde oxå åka diy..

2:a kommentar, skriven , av sandra svarar:

Emma: Sjukt, tänkte faktiskt ringa tidigare idag oc fråga men det glömdes av.. Kom precis hem iaf.. men ska dit senare i veckan också!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

hehe oki.. =) ska dit imorn men tack ändå =)

Kommentera inlägget här :