Storebror är hemma!

publicerat i Alvin&EdvinNu är äntligen Alvin hemma! Han och Andreas hade varit in på barnens hus så Alvin fick välja en sak och ge något till lilla Edvin. Alvin valde inte så oväntat en boll och Edvin fick en liten ko skallra :) Direkt när han kom innanför dörren frågade han efter "boys" sen sprang han in i sovrummet och tittade på Edvin och ville pussa på honom. Sen skulle han sitta i Alvins knä och få fler pussar!

Han verkar inte vara avundsjuk i alla fall men det kommer nog säkerligen senare, har inte väntat mig något annat men skönt att han inte var det idag men det märktes att han varit ifrån mig och Andreas några dagar.. Lite speedad och glad så klart! Sen ville han titta på lillebror flera gånger men mot kvällen lät han honom vara lite mer.

Precis som bvc sköterskan sa idag så vet ju inte 2,5åringar hur försiktiga de ska vara för de menar ju oftast inget illa, de har inte fått den känslan än så lite vaksam lär man vara. Kommer säkerligen bli en del tjuvnyp framöver. Vågar inte direkt lämna dem i samma rum tillsammans, tur att man bor rätt litet så man kan ha koll! Alvin kan ju klätta ner i spjälsängen lätt och det har han gjort några gånger men inte när Edvin varit där i. Men Alvin har varit så hjälpsam idag och hämtat handdukar och påpekat att Edvin har strumpor på sig och en napp :-)

Kommentera inlägget här :